הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצה לתיק אימונים

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך

oz25

משתמש משקיע
7,975
2,377
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,827
7,975
2,377
Space חולון
אני מחפש תיק טוב שלא יהיה גדול מדי אך שיהיה אפשר לשים בו חגורה עבה של RDX ושיהיה בו תאים נפרדים.

ראיתי את ה-T90 של נייקי אבל הוא קטן מדי, יש למישו הצעות ?

אתה רוצה גדול, לך על גדול (באופן אישי זה הכי נוח בעיני)

http://www.ebay.com/sch/sis.html?_n...m Bag Black White Swoosh&_itemId=290793482361

זו דוגמה כמובן, אבל הסגנון הזה של התיקים מאוד נוח לדעתי.
יש מקום לכמה זוגות נעלים ובגדים (אם למשל אתה מגיע מהעבודה), וכמובן לכל הציוד שלך.

ברוב התיקים מהדגמים הללו יש תאים מאווררים נפרדים ועוד שלל תאי אחסון גדולים, קטנים, שטוחים ומאורכים.

גם ממליץ על גדול, תמיד יש מה לשים ( בגדים, חגורות רצועות נעליים חומר סיכה מגנזיום פואם רולר

נראה לי מיותר לחפש דגם מסויים של תיק. תקנה משהו זול שמספיק גדול להכיל את מה שאתה רוצה.

• פותח/ת השרשור
הבעיה שאני לא יכול לקנות תיק גדול מידי כי אני שם את התיק שלי בתוך ארונית.

אני זורק את התיק שלי לידי.. גם ככה אני מוציא ממנו דברים ומחזיר תוך כדי האימון.. זה גם סימון על הכלוב שאני נמצא במקום מגבת

התיק נמצא ליידי לכל אורך האימון,
התיק של אנימל נראה חזק
images

• פותח/ת השרשור
אני עם Nike Brasilia 6 Small Duffle Bag
נרכש ב- jdsports.co.uk

478~2_1776.jpg

נראה דווקא אחלה, כמה עלה(הכל כולל הכל) ?

@WeaKid אין לי מושג על מה המוניטין השלילי, סה"כ שאלתי שאלה פשוטה. לא נוח לך - אל תענה.

נראה דווקא אחלה, כמה עלה(הכל כולל הכל) ?

@WeaKid אין לי מושג על מה המוניטין השלילי, סה"כ שאלתי שאלה פשוטה. לא נוח לך - אל תענה.
זה לא אני
למשתמש @BROCK LESNAR יש את הסיסמה שלי והוא עושה לי בלאגן במשתמש.
אאזן לך בהקדם.

oz25,
£24.99 כולל משלוח לארץ.
שימו לב כי המשלוח הוא רק £5 (בתלות משקל החבילה), אז שווה לשקול להוסיף עוד כמה דברים לחבילה, רק להשתדל לא לעבור סכום של £47 לערך מכיוון שזוהי התקרה בארץ לשווי חבילות ללא מיסים.
התיק המדובר קיים גם בעוד צבעים: http://www.jdsports.co.uk/search/Brasilia Small Duffle Bag
מומלץ לעיין באתר המדובר, יש שם המון דגמי תיקים, נעלים וביגוד ספורט.

אין לראות בהודעה שלי המלצה לרכישה של התיק המדובר או לרכישה בחנות הזאת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית