הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Adidas Adipowers vs Nike Romaleos 2

The Blast

משתמש משקיע
6,179
6,198
נק' מוניטין:
19,428
6,179
6,198
Home
שלום לכולם בעתיד אם הייתי הולך על אחת מהם איזה עדיפה
מבחינת נוחות ויציבות
תודה לכולם

לדעתי (לא התנסיתי) שתיהן מעולות וזה הטופ שאפשר לקנות מבחינת איכות נעל wl.

שמעתי שהאדיפאוור יותר צרות, לא בטוח עד כמה נכון.

אצלי במכון שני הדגמים מאוד פופולרים.

יצא לי לנסות את הליפטר 2 פלוס של ריבוק והנייק, בגדול, אני חושב ששתיהן מעולות אבל הרומלאוס עולות במעט, רוב החברה גם שמשתמשים ברומלאוס בעבר היו עם האדי פאוור, לדעתי הרומלאוס טובות יותר במעט.

• פותח/ת השרשור
אז עדיף את הנייק?
לפי דעתי האדידס יותר יפות אם למישהו יש עוד דעה שישתף

אני מתאמן עם אדידיס אדי פוואר 2.0 . זאת הנעל הכי טובה שנתקלתי בה מימיי. הרמת גימור פשוט עוצרת נשימה רק מלהחזיק את הנעל ביד. אני עושה איתה אך ורק סקוואט ולג פרס.... ממליץ בחום ובלי להתברבר עם שום נעל אחרת. מה שכן למדוד נעל ריצה של אדידיס בארץ לפני שמזמינים.

זה אותו דבר, שניהם הם בטופ של נעלי המשקולנות.
בסופו של דבר זה מסתכם בהעדפה אישית (צבע מסוים, אוהב יותר את מוצריה של חברת X, עיצוב יותר יפה וכו'..)

• פותח/ת השרשור
ע
אני מתאמן עם אדידיס אדי פוואר 2.0 . זאת הנעל הכי טובה שנתקלתי בה מימיי. הרמת גימור פשוט עוצרת נשימה רק מלהחזיק את הנעל ביד. אני עושה איתה אך ורק סקוואט ולג פרס.... ממליץ בחום ובלי להתברבר עם שום נעל אחרת. מה שכן למדוד נעל ריצה של אדידיס בארץ לפני שמזמינים.
יש לי נעלי אדידס neo שזאת נעל עם סולייה שטוחה
ומה אני מידה 12.5 בus והנעל טובה עליי וגדולה
איזה מידה הייתה ממליץ לי לקחת ?

ע

יש לי נעלי אדידס neo שזאת נעל עם סולייה שטוחה
ומה אני מידה 12.5 בus והנעל טובה עליי וגדולה
איזה מידה הייתה ממליץ לי לקחת ?

קצת בעייתי. אני הולך מידה 12 US . כל הזמן מזמין מחו''ל ומקבל בול בלי שום בעיה. לפני שהזמנתי את האדידס קראתי בפורומים שהנעל קצת יותר צרה.
הלכתי לחנות ספורט ומדדתי נעל ריצה (בפורומים המליצו על נעל ריצה), ובאמת מידה 12 הייתה ממש קטנה, 12.5 לא נוחה. בסוף הזמנתי מידה 13 (!!!). הייתי נדפק אם לא הייתי מקדיש את הזמן ללכת לחנות ולמדוד.

איך היא תורמת בלג פרס?

איך היא תורמת בלג פרס?

היא לא תתרום הרבה.... אני פשוט מבצע את הלג פרס ממש כמו שאני מבצע סקוואט (עד כמה שאפשר.... ) ומעדיף לתת לרגליים את התחושה הכי דומה לסקוואט. במידה ואעבוד עם הנעל השטוחה שלי זה ידרוש קצת יותר גמישות מהתאומים.

האמת היא שעבדתי כמעט שנה עם נעל שטוחה לגמרי (אוטומיקס) ופיתחתי את הגמישות הנדרשת. אבל עדיין ממש מעדיף לעבוד עם נעל בזווית .

נעל כזאת ללג פרס זה לא הערכה....אתמול עשיתי אימון עם הרמלאוס, הן פשוט מדהימות, מציע לך לקנות חצי מידה פחות מהמידה הרגילה שלך.

• פותח/ת השרשור
נעל כזאת ללג פרס זה לא הערכה....אתמול עשיתי אימון עם הרמלאוס, הן פשוט מדהימות, מציע לך לקנות חצי מידה פחות מהמידה הרגילה שלך.
כרגע אני חושב על אדיפוואר
לגביי מידה אני 12.5 US ב אדידס עם סולייה שטוחה וזה דיי גדול וטוב עליי
עדיף לקחת מידה יותר או חצי ?

נערך לאחרונה:

אח שלי לא שמתי 200 דולאר לנעל ללג פרס.
אני משתמש בה לסקוואט.
אבל
מאחר ואני עושה לג פרס לפני סקוואט אני מוצא זאת שימושי. אני מרגיש שאני מצליח לחכות את תנועת הסקוואט ומכין את השרירים בצורה מאוד דומה לאיך שירגיש בסקוואט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית