הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שילוב של טסטים במהלך סייקל חיטוב..

• פותח/ת השרשור ilusha
  • פורסם בתאריך

ilusha

משתמש מתחיל
235
14
נק' מוניטין:
17
235
14
שלום ערב טוב אני מתכוון לעשות סייקל חיטוב..

ורציתי להתייעץ האם כדיי להתחיל שבועיים ראשונים עם טסט פרופיונט EOD 100MG ואז להמשיך לסוף הסייקל לפי הנתונים הבאים?

Testoviron depo 750mg/EW 1-10
1-6 Winstrol 50mg/ED
2-10 (פעמיים בשבוע) HCG 500 iu להתחיל בסוף השבוע השני ועד סוף הסייקל
11-16 PCT (במשך 4 שבועות)

אקוקלומין (כלומיד) 50\50\100\100

וטמוקסיפן (נולבדקס) 20\20\40\40
🤩🤩🤩

• פותח/ת השרשור
האנטט ימלא אותך בנוזלים עקב האסטר הארוך וזה יטשטש את תוצאות החיטוב
ברור.. אני לוקח את זה בחשבון אני עושה את זה מסיבה פשוטה יש לי את הפרופ שהוא בעצם אנדרגראונד אני לא יודע עד כמה החומר. פעיל וגם לא רוצה להזריק בכמות מעל הכמות המומלצת וטסטווירון דפו לעומת זאת טסט רפואי ואני יודע עד כמה החומר פעיל.. (אני מודה לנוזלים) אני יותר מעוניין לדעת עם איזה אסטר כדי להתחיל פרופ או אננתת (טסטווירון דפו) מה אתה אומר?
אולי לעשות פינישים עם הפרופ ?

ברור.. אני לוקח את זה בחשבון אני עושה את זה מסיבה פשוטה יש לי את הפרופ שהוא בעצם אנדרגראונד אני לא יודע עד כמה החומר. פעיל וגם לא רוצה להזריק בכמות מעל הכמות המומלצת וטסטווירון דפו לעומת זאת טסט רפואי ואני יודע עד כמה החומר פעיל.. (אני מודה לנוזלים) אני יותר מעוניין לדעת עם איזה אסטר כדי להתחיל פרופ או אננתת (טסטווירון דפו) מה אתה אומר?
פרופ יכול להיות בתור הקיק עד שהאנטט יכנס לפעולה אוו שאתה יכול ב3 שבועות האחרונים להכניס את הפרופ במקום האנטט ולא בנוסף וככה בשבועות האחרונים גם רוב הנוזלים ירדו , אני עשיתי סייקל מסה עם אנטט ואז החלפתי לפרופ לחיטובון וכמאט ואין זכר לנוזלים של האנטט

• פותח/ת השרשור
אחרי שאתה מפסיק את הסייקל עם כל הרצון אתה מעלה בנוזלים... ככה שזה יוצא שאני משקר לעצמי... 😃 עם כל השמירה על התזונה מתוך 100% תוצאה נישאר לך 70% בלחץ
אז אמרתי אני יעשה שבועיים ראשונים פרופ בשביל הפוש... אחרי שבועיים אני יכניס את הטסטווירון.. ואולי לקראת הסוף אני אתן גם קלנים לפינישים... מה אתה אומר?

אחרי שאתה מפסיק את הסייקל עם כל הרצון אתה מעלה בנוזלים... ככה שזה יוצא שאני משקר לעצמי... 😃 עם כל השמירה על התזונה מתוך 100% תוצאה נישאר לך 70% בלחץ
אז אמרתי אני יעשה שבועיים ראשונים פרופ בשביל הפוש... אחרי שבועיים אני יכניס את הטסטווירון.. ואולי לקראת הסוף אני אתן גם קלנים לפינישים... מה אתה אומר?
קלן תכניס 6 שבועות אחרונים עם קטוטיפן

כן אבל לא אמרת לי מה אתה ממליץ אפשר להכניס את הפרופ להתחלה?? בשביל פוש?
או עדיף להכניס את הפרופ בסוף וזהו?
לך על להכניס אותו בהתחלה בשביל הקיק אם אתה לא מתרגש מנוזלים שירדו בסוף הסייקל ,אני בעקרון דיי שונא נוזלים אז הייתי עושה סייקל חיטוב רק עם פרופ
אני במקומך הייתי שומר את הטסטווירון לסייקל מסה איכותי ואת החיטוב רץ עם הפרופ ל 6 שבעות יחד עם ויני וקלן 100MG EOD יספיק לחיטוב לדעתי 3-4 ויאלים של פרופ וסגרת את הסיפור
את האמפולות של טסט הרפואי תשמור לסייקל מסה אבל שוב זו דעתי

שלום ערב טוב אני מתכוון לעשות סייקל חיטוב..

ורציתי להתייעץ האם כדיי להתחיל שבועיים ראשונים עם טסט פרופיונט EOD 100MG ואז להמשיך לסוף הסייקל לפי הנתונים הבאים?

1-6 Winstrol 50mg/ED
11-16 PCT (במשך 4 שבועות)

🤩🤩🤩
שים לב שמועדי ה-pct שלך לא טובים. תחילת השימוש בכלומיד הוא כ-22-25 יום מיום זריקת הטסט האחרונה. זה הרבה יותר חשוב מנוזלים או לא.
נוזלים גם כך יירדו בסיום החיטוב. אין משמעות רבה לשימוש בקצרים או בארוכים. אתה לא עומד לסיים בעלייה לבמה. אני לא רואה טעם להוסיף טסט קצר למעט אולי במינון נמוך כקיק, כשבמקרה הזה גם זה מיותר עקב השימוש בוויני.

• פותח/ת השרשור
שים לב שמועדי ה-pct שלך לא טובים. תחילת השימוש בכלומיד הוא כ-22-25 יום מיום זריקת הטסט האחרונה. זה הרבה יותר חשוב מנוזלים או לא.
נוזלים גם כך יירדו בסיום החיטוב. אין משמעות רבה לשימוש בקצרים או בארוכים. אתה לא עומד לסיים בעלייה לבמה. אני לא רואה טעם להוסיף טסט קצר למעט אולי במינון נמוך כקיק, כשבמקרה הזה גם זה מיותר עקב השימוש בוויני.
1-6 Winstrol 50mg/ED
14-18 PCT (במשך 4 שבועות) ככה? זה תקין?

כן. PCT יתחיל כשהטסט ירד ל-baseline. לא ניתן לאושד את הציר כשרמות הטסט גבוהות אין שום סיבה למשוב כזה שיביא לייצור טסט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית