הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שילוב טסט דקה

• פותח/ת השרשור eli26
  • פורסם בתאריך

eli26

משתמש מתחיל
67
6
נק' מוניטין:
6
67
6
שלום לכולם אני מתחיל לעשות סייקל של 500 טסט + 400 דקה + דיאנבול . הזמנתי מהדילר והגיע לי טסט שהוא מחולק ל112 מג פרופ ו118 מג אננטט . היחס בסייקל בין הטסט לדקה אמור להיות לטובת הטסט ..האם זה שהטסט הוא חצי קצר וחצי ארוך עדיין נותן את אותה כמות טסט בגוף 500 מג בשבוע או שהפרופ שהוא קצר משנה את היחס השבועי? ? 20141110_081229.jpg

לא משנה האסטר שלו כל עוד אתה עושה 500 שבועית, מה שמשתנה זה מתי הוא יתחיל לעבוד. בגלל הפרופ תרגיש השפעה יותר מוקדם.
מה זה הפארמה הזאת? נראה כמו משקה אנרגיה BLU

שלום לכולם אני מתחיל לעשות סייקל של 500 טסט + 400 דקה + דיאנבול . הזמנתי מהדילר והגיע לי טסט שהוא מחולק ל112 מג פרופ ו118 מג אננטט . היחס בסייקל בין הטסט לדקה אמור להיות לטובת הטסט ..האם זה שהטסט הוא חצי קצר וחצי ארוך עדיין נותן את אותה כמות טסט בגוף 500 מג בשבוע או שהפרופ שהוא קצר משנה את היחס השבועי? ?צפה בקובץ המצורף 21446
עדיף שתלך עם טסט אננתת בלבד למשך 10-12 שבועות. גם על הדיבול הייתי מוותר, ישנם אוראליים עדיפים לסייקל ראשון כמו msten למשל.
החברה היא ug חדש במחוזותינו. המקור מוכר, אך אין מה להרחיב מאחר ואין עדיין פידבק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית