עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה הייתי עושה? הייתי מעבירם בדחיפות ל-TOM...😆חבר שחזר מתאילנד הביא לי 8 חבילות של bonavar 2.5 mg לכדור , 50 כדורים בכל חבילה כך שיש לי למעשה 1000 מ"ג של אנבר.
שאלתי היא:
1. האם לדעתכם החומר אמיתי ? (צרפתי צילום)
2. איך ניתן להפיק ממנו את המיטב לסייקלים משולבים ואו לסולו ?
עצתכם
תודה
יש דיבול לבבות כחולים וגם אנבר וגם אנדרול בריטיש דיספנסרי , כל המפעלים כן נסגרו אבל מה שהפועלים הסינים עושים פשוט ממשיכים את הקו ייצור , מה שכן נסגר זה החברה מאוקראינה שהיו מייצרים דיבול רפואי ממזמן
זה נכון תמיד יש זיופים אין מה לעשות , אבלזה לא אומר שאין שם חומר פעיל כי אתה יודע כל החומרי גלם יוצאים מסיןנכון תמיד יש חיקויים אבל היתרון זה שבודי ריסרצ' באמת היו מאושרים על ידי הFDA התאילנדי וגם בריטיש דיספנסרי, ואתה יודע שבאמת היה שם אנוואר. אבל עם החיקויים אי אפשר לדעת.
בתיאלנד לא צריך מרשם לתרופות ? טסט הכל שם אפשר לקנות ?שם בתאילנד זה חוקי אז אין בעיה עם מקור להשיג מבית מרקחת זה כל כך פשוט וקל שם לא צריך מרשם
איי איי הליידיבוי זה מפחיד ...
הכל חופשי חבר שלי חזר משם אמר אתה נכנס לבית מרקחת ממש וקונה מה בא לך שם זה פשוט חוקי החוקיות שונה לגבי שאר המדינות , הוא קנה אנבר אנדרול דיבול , גם gh hygetropin יש שם זה מה שמוזר שזה אנדרגראונד שנמכר בבית מרקחתבתיאלנד לא צריך מרשם לתרופות ? טסט הכל שם אפשר לקנות ?
אנדרגראונד זאת אומרת שזה לא בטוח 100% חומר פעיל ?! מה הולך במדינה הזאת ?!הכל חופשי חבר שלי חזר משם אמר אתה נכנס לבית מרקחת ממש וקונה מה בא לך שם זה פשוט חוקי החוקיות שונה לגבי שאר המדינות , הוא קנה אנבר אנדרול דיבול , גם gh hygetropin יש שם זה מה שמוזר שזה אנדרגראונד שנמכר בבית מרקחת
לא , יש שם חומר פעיל פשוט זה gh הנחשב הכי איכותי מבין הסינים שמיוצר במפעל עם סטנדרטים ברמה סבירה משאר ה gh הסינים אלה עם הפקק בצבע שונהאנדרגראונד זאת אומרת שזה לא בטוח 100% חומר פעיל ?! מה הולך במדינה הזאת ?!