דיון מה הייתם עושים עם 8 חבילות של bonavar ?

Yalidan

משתמש פעיל
700
364
נק' מוניטין:
1,444
700
364
חבר שחזר מתאילנד הביא לי 8 חבילות של bonavar 2.5 mg לכדור , 50 כדורים בכל חבילה כך שיש לי למעשה 1000 מ"ג של אנבר.
שאלתי היא:
1. האם לדעתכם החומר אמיתי ? (צרפתי צילום)
2. איך ניתן להפיק ממנו את המיטב לסייקלים משולבים ואו לסולו ?

עצתכם
תודה

קבצים מצורפים

• bonavar-body-research.jpg
    bonavar-body-research.jpg
    KB 11.1 · צפיות: 352
לפי מה שאני יודע הפסיקו לייצר את הבונבאר ובודי ריסרץ כבר לא קיימים. בגלל זה גם אין כבר דיבול לבבות.

יש דיבול לבבות כחולים וגם אנבר וגם אנדרול בריטיש דיספנסרי , כל המפעלים כן נסגרו אבל מה שהפועלים הסינים עושים פשוט ממשיכים את הקו ייצור , מה שכן נסגר זה החברה מאוקראינה שהיו מייצרים דיבול רפואי ממזמן
חבר שלי היה בתאילנד הוא נכנס לבית מרקחת שם מוכרים חופשי סטרואידים הכל רפואי ואפילו טייגר שזה אנדרגראונד , הבית מרקחת שהוא היה הם עובדים על תקן fda והכל אורגינל

חבר שחזר מתאילנד הביא לי 8 חבילות של bonavar 2.5 mg לכדור , 50 כדורים בכל חבילה כך שיש לי למעשה 1000 מ"ג של אנבר.
שאלתי היא:
1. האם לדעתכם החומר אמיתי ? (צרפתי צילום)
2. איך ניתן להפיק ממנו את המיטב לסייקלים משולבים ואו לסולו ?

עצתכם
תודה
מה הייתי עושה? הייתי מעבירם בדחיפות ל-TOM...😆
עם טסט יעבוד מעולה וגם ללא. העניין הוא שמזוייף או לא, שעבור מינון אפקטיבי, לא מדובר בכמות משמעותית במיוחד.
אם אתה מאוד מתעקש על אנאבר, ניתן להשלים לסייקל אפקטיבי עם האנאבר של אלפא פארמה למשל, שהוא מצויין ונפוץ.

יש דיבול לבבות כחולים וגם אנבר וגם אנדרול בריטיש דיספנסרי , כל המפעלים כן נסגרו אבל מה שהפועלים הסינים עושים פשוט ממשיכים את הקו ייצור , מה שכן נסגר זה החברה מאוקראינה שהיו מייצרים דיבול רפואי ממזמן

נכון תמיד יש חיקויים אבל היתרון זה שבודי ריסרצ' באמת היו מאושרים על ידי הFDA התאילנדי וגם בריטיש דיספנסרי, ואתה יודע שבאמת היה שם אנוואר. אבל עם החיקויים אי אפשר לדעת.

שתי החברות כבר לא רשומות כתור מאושרות FDA תאילנדי

נכון תמיד יש חיקויים אבל היתרון זה שבודי ריסרצ' באמת היו מאושרים על ידי הFDA התאילנדי וגם בריטיש דיספנסרי, ואתה יודע שבאמת היה שם אנוואר. אבל עם החיקויים אי אפשר לדעת.
זה נכון תמיד יש זיופים אין מה לעשות , אבלזה לא אומר שאין שם חומר פעיל כי אתה יודע כל החומרי גלם יוצאים מסין

אני מאמין שזה לא זיוף כי המחירים שם לא זולים על הדברים האלה מה עוד צורכים שם בכמויות הורמונים כאלה ואחרים. הבעיה שזאת כמות ממש קטנה 1000 מג בסייקל נורמלי יספיקו לך אולי לחודש

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם על התגובות , אכן מינון קטן , אולי אשלב אותו עם הפרימו בסייקל המתוכנן באביב.

שם בתאילנד זה חוקי אז אין בעיה עם מקור להשיג מבית מרקחת זה כל כך פשוט וקל שם לא צריך מרשם

בתיאלנד לא צריך מרשם לתרופות ? טסט הכל שם אפשר לקנות ?
הכל חופשי חבר שלי חזר משם אמר אתה נכנס לבית מרקחת ממש וקונה מה בא לך שם זה פשוט חוקי החוקיות שונה לגבי שאר המדינות , הוא קנה אנבר אנדרול דיבול , גם gh hygetropin יש שם זה מה שמוזר שזה אנדרגראונד שנמכר בבית מרקחת

הכל חופשי חבר שלי חזר משם אמר אתה נכנס לבית מרקחת ממש וקונה מה בא לך שם זה פשוט חוקי החוקיות שונה לגבי שאר המדינות , הוא קנה אנבר אנדרול דיבול , גם gh hygetropin יש שם זה מה שמוזר שזה אנדרגראונד שנמכר בבית מרקחת
אנדרגראונד זאת אומרת שזה לא בטוח 100% חומר פעיל ?! מה הולך במדינה הזאת ?!

אנדרגראונד זאת אומרת שזה לא בטוח 100% חומר פעיל ?! מה הולך במדינה הזאת ?!
לא , יש שם חומר פעיל פשוט זה gh הנחשב הכי איכותי מבין הסינים שמיוצר במפעל עם סטנדרטים ברמה סבירה משאר ה gh הסינים אלה עם הפקק בצבע שונה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית