הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מים בקטריוסטטיים להכנה?

ilusha

משתמש מתחיל
235
14
נק' מוניטין:
17
235
14
שלום!
לפי מה שידוע לי נורא קשה למצוא מים בקטריוסטטיים אלה אם כן מזמינים אותם מחו"ל וצריך לחכות (שבועיים).

הבנתי אפשרי להשתמש במים האלה המצורפים בתמונות אבל צריך להוסיף (סודיום וכלוריד) סליחה על הבורות לגבי ההכנה... לא הבנתי מה זה (בנזיל שצריך להוסיף).

והכי חשוב התייעצתי עם רופא ושאלתי כמה זמן המים האלה יהיו תקינים לשימוש אם אני יערבב את הסודיום הזה והכלוריד בתוך המים הסטרילים
התשובה שלו היית יומיים לא יותר!
ולפי התשובות שקיבלתי ממכם כאן המים יכולים להישמר 60 יום בקירור..

אז אני קצת בבילבוליישן יש מישהו שיכול לענות לי על זה?

תמונות של המים הסטרילים מצורפים

קבצים מצורפים

• 19408_IMG-20141107-WA0007.jpg
    19408_IMG-20141107-WA0007.jpg
    KB 55.3 · צפיות: 507
  • 19387_19382_IMG-20141106-WA0005.jpg
    19387_19382_IMG-20141106-WA0005.jpg
    KB 37.9 · צפיות: 301
  • פותח/ת השרשור
מישהו?????🙁
שלום!
לפי מה שידוע לי נורא קשה למצוא מים בקטריוסטטיים אלה אם כן מזמינים אותם מחו"ל וצריך לחכות (שבועיים).

הבנתי אפשרי להשתמש במים האלה המצורפים בתמונות אבל צריך להוסיף (סודיום וכלוריד) סליחה על הבורות לגבי ההכנה... לא הבנתי מה זה (בנזיל שצריך להוסיף).

והכי חשוב התייעצתי עם רופא ושאלתי כמה זמן המים האלה יהיו תקינים לשימוש אם אני יערבב את הסודיום הזה והכלוריד בתוך המים הסטרילים

.......

שלום!

אתה ב"בילבוליישן" בעיקר מאחר ואתה מרבה לשאול (שזה דווקא טוב מאוד), אבל לא באמת מנסה להפנים את המענה לשאלותיך.
מים סטריליים הם מים סטריליים. לא צריך להוסיף להם כלום. ניתן לרכוש מים סטריליים בהרבה מקומות. בכדי שהמים יהיו בקטריוסטטיים והפרגניל יישמר ל-60 יום, יש לערבב את המים הסטריליים עם בנזיל אלכוהול. אם יש בידיך ויאל ריק וסטרילי אתה יכול לשמור שם את התמיסה שהכנת.
סמוך עלי, זה די פשוט. גם להזמין מאיביי זה פשוט. אז פשוט תבחר מה שמרגיש הכי פשוט.

• פותח/ת השרשור
IMG-20141107-WA0007.jpg IMG-20141107-WA0005.jpg טום.
א. תודה גבר
ב. אני ישאל 100 פעמים בשביל להיות בטוח כי אחד אומר ככה השני אומר אחרת בגלל זה אני מבולבל... התמונה שהעלתי אלה מים סטרילים...
עכשיו רק נותר לי לקנות בנזיל אלכוהול נכון כרגע זה פשוט כשהכל יהיה אצלי בידיים אני ישאל באיזה מינונים להכין את זה גם...
השאלה אחרת רופא אמר לי שזה בולשיט שזה נשמר ל60 יום אתה מבין למה אני מבולבל גבר? וסודיום וכלוריד זה מים סטרילים שייש בפנים את הסודיום והכלוריד..? או כל מים סטרילים מהבית מרקחת יש להם סודיום וכלוריד ? שאלות חשובות שמע אין לי בעיה להזרים מים מהברז ולתת אבל בא לי לעשות את זה בצורה נכונה בגלל זה אני שואל .
לידיעתך יש מישהו בפורום שאמר שהמים הסטרילים שהעלתי פה באתר הם מים (סטרילים) אבל בלי סודיום וכלוריד זאת אומרת שהמים האלה לא מתאימים...
אז זה אומר שלא כל מים סטרילים ניתנים לשימוש. תשמע אני נשמע ממש חופר אבל תכלס כל אחד היה מתבלבל מה אני עושה עם אותם המים שייש לי (שצירפתי בתמונות)
זורק..... או פשוט מביא בנזיל אלכוהול ומסיים עם הסיפור הזה אשמח אם אתה תענה לי גבר.

טוב לאחר חיפושים אין את החבר'ה שציינתם באייבי וגם באתרים שמצאתי בחו"ל הם לא עושים משלוח

יש את זה באיי בי - רשום מים בקסטריוסטטים אבל הגלון הזה מוזר

http://www.ebay.com/itm/BestAir-3BT...238?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e9412648e

זה נראה לכם טוב? אני חייב כבר היום להזמין בתקווה שיגיע לי תוך 10 ימים

• פותח/ת השרשור
סליחה שאין תשובה עוזרת,אבל מה זה מים בקטריוסטטיים?
מים סטרילים שבתוכם יש את שתי המרכיבים (סודיום וכלוריד). וצריך לערבב אותם עם בנזיל אלכוהול...
זה נראה כמו חומר ניקוי:lol:😵

גם לי יש כרגע מים להזרקה מגיע כבר מוכן עם סודיום כלוריד 0.9 רק מאיפה אני מביא עכשיו ..בנזיל אלכוהול.. זה סוג של משמר הבנתי יש כיוונים ידועים בארץ /

טוב חיפוש קצר מצאתי שבנזיל אלכוהול אפשר להשיג מכל מרכז לחומרי גלם לקוסמטיקה טבעית ומים עם סודיום בכל בית מרקחת ....שילוב פשוט של שניהם ויש את המים המיוחלים

• פותח/ת השרשור
חברה השגתי מים עם כלוריד וסודיום האם המים האלה תקינים? ( כתוב שזה להזרקה )
עכשיו נישאר רק ( בנזיל אלכוהול וויאלים ריקים) יש למישהו מושג איפה קונים ויאלים ריקים חוץ מהאיבאיי...?

קבצים מצורפים

• 20141117_162125.jpg
    20141117_162125.jpg
    KB 43.5 · צפיות: 413
אני לא יודע למה אתה שובר את הראש..

קח את המים של הפרגניל שים אותם באבקה של הפרגניל.
תשאב את כל התכולה למזרק.

במזרק יש לך 5000ui

המזרק נשאר ל חודש ימים

תחלק את זה

• פותח/ת השרשור
תודה על העזרה אבל נראה לי שאתה טועה.. גבר
א. צריך מים שייש בתוכם סודיום וכלוריד (שהם ניתנים להזרקה).
ב.צריך בנזיל אלכוהול כדי לשמר את התמיסה.
ג.המים האלה שבאים עם החפיסה הם מספיקים ל24 שעות
ד. כשמערבבים את המים האלה עם הבנזיל אלכוהול.. כמובן במינונים נכונים זה נקרא
מים בקטריוסטטיים.
ה. יש לך 5000iu שאותם אתה צריך לחלק ל10...
שואב מיל של מים בקטריוסטטיים לתוך הפרגניל האבקה שבאה עם החפיסה כשזה מתערבב שואבים את זה לתוך ויאל ריק +9מיל של מים בקטריוסטטיים.....
וכח יש לך 10 מיל של תמיסה מוכנה להזרקה שהיא בעצמם יוצאת כל מיל 500 iu

הזמנתי ב30 שח בארץ כולל משלוח 10 מל בנזיל. מים להזרקה 100 מל בתוך ויאל פלסטיק מבית מרקחת שאלה: אני מוציא עד 7 מל מוסיף 2 מל בנזיל +1 מל לקפסולה ובחזרה לויאל? ?
מתקן את עצמי....לכל 100 מל 2מל בנזיל ואז מחלק/משאיר ל9 מל + 1 מל לקפסולה וחזרה לויאל לקבלת 10 מל של 5000

הזמנתי ב30 שח בארץ כולל משלוח 10 מל בנזיל. מים להזרקה 100 מל בתוך ויאל פלסטיק מבית מרקחת שאלה: אני מוציא עד 7 מל מוסיף 2 מל בנזיל +1 מל לקפסולה ובחזרה לויאל? ?
מתקן את עצמי....לכל 100 מל 2מל בנזיל ואז מחלק/משאיר ל9 מל + 1 מל לקפסולה וחזרה לויאל לקבלת 10 מל של 5000
בבקשה תן לי שם לדוגמן מאיפה אני משיג בנזין האוכל

מאיפה הזמנת תגיד לי בבקשה בשביל שאני אזמין גם כן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית