הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כדורי שינה מישו לקח פעם זה ממכר ומסוכן?

gaga1234

משתמש פעיל
392
46
נק' מוניטין:
-3
392
46
טוב תראו בתקופה האחרונה קצת נדפק לי השעות שינה אני נרדם רק בבוקר באיזה 7-8
ובלילה אני ער.... השבוע אני חוזר לעבוד אז הבעיה עם השינה לא יכולה להמשך כי אני צריך לקום כל יום ברבע ל 6 בבוקר ואני צריך לסדרת שעות שינה שלי.
השאלה לדעתכם כדי לי לקנות כדורי שינה ועם כן איזה?, כמה זה עולה בערך(חייב מרשם רפואי אוש לא?).
עם אני יקח לילה אחד ב 10בלילה נגיד כדור יום למחרת השעות שינה שלי יסתדרו?, הכדורים ממש מרדימים אחרי כמה זמן נרדמים ממתי שלוקחים כדור שינה?.
הבנתי שהכדורי שינה נייטול/מלטונין הם טבעיים בלי תופעות לוואי ולא חייב מרשם רופא בישביל לקנות אותם
מישו לקח אותם ויכול להמליץ מה כדי לי במצב שלי?..
אשמח לקבל המלצות.

צריך מרשם רופא כדי לקבל כדור שינה נורמלי. יש כמה חלופות פחות רציניות שעשויות להקל אבל ממש לא להרדים אותך בכוח.

כדורי שינה ממכרים מאוד, אלא אם משתמשים בהם באופן זמני (טיסה, יום לפני תחרות, אירוע חשוב, הסדרת שעות שינה לקראת משהו וכו').

לא ממליץ לקחת באופן קבוע, בנוסף זה לא הכדור הכי בריא בעולם.

אני אישית מאוד אוהב כדורי שינה, בתור אחד שלא קל לו להרדם, וזו בדיוק הבעיה.

ביום יום אפשר להשתמש במלוטנין (מרשם רופא בארץ, שאני קניתי היה יקר פצצות - 70 ש"ח אחרי סבסוד קופ"ח ל30 כדורים, בפיתוחגוף.קום מוכרים במחיר מצחיק יחסית) זה ממש לא ירדים אותך בבום אבל יסייע לתהליך של הסדרת שעות שינה. זה לא ממכר וללא תופעות לוואי.

תופעות לוואי שהיו לי מכדורי שינה - תמיד יש טעם מתכתי מגעיל פצצות בפה, מים מרגישים כמו קיא בערך. חלומות מוזרים, איבוד זכרון קל (מהרגע שזה משפיע עד שאתה נרדם, לפעמים אתה זוכר כמו אחרי לילה של שכרות), איבוד שווי משקל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית