הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם אפשר להגיע לסף פוטנציאל הגנטיקה שלך?

SweetBamba

משתמש כבוד
8,677
1,546
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,850
8,677
1,546
כאילו כמובן ללא חומרים
האם אפשר להגיע למצב שפשוט,כבר לא תגדל? אפילו לא קצת?

לא, אבל ככל שאתה מתאמן וותיק ומתקדם יותר אתה גדל יותר לאט באיזשהוא שלב הגדילה כמעט ולא ממשית (מאות גרמים בשנה, לעיתים אף פחות) ואז מתחילים חומרים להיכנס לעניין.
אם נקח ככלל אם אתה עושה הכל לפי הספר אחרי 4-5 שנים בהנחה שאתה עוד רוצה להתקדם אין לך מה להתקדם טבעי.

• פותח/ת השרשור
תודה על הכתבה משה,אבל לא כתוב בעצם מה קורה לגוף,הוא מפסיק להגיב לאימונים?סיבי שריר לא נקרעים? דברים כאלה,מה ההוכחות לזה (שלא תחשוב שאני לא מאמין לזה,אני כן,זה נשמע לי הגיוני מאוד,פשוט מעניין אותי לדעת)

תודה על הכתבה משה,אבל לא כתוב בעצם מה קורה לגוף,הוא מפסיק להגיב לאימונים?סיבי שריר לא נקרעים? דברים כאלה,מה ההוכחות לזה (שלא תחשוב שאני לא מאמין לזה,אני כן,זה נשמע לי הגיוני מאוד,פשוט מעניין אותי לדעת)

השריר מגיע לשיא שלו, הגעת לסף הגנטי שלך אז אין אתה לא יכול לגדול.
יש לך בגוף רמה X של הורמונים שמאפשרים לך לגדול לגודל X . בגלל זה שאתה מוסיף הורמונים חיצוניים יש לך אפשרות לגדול כי אתה בעצם מגדיל את ה-X הטבעי שלך.

קשה להסביר את זה על רגל אחת כי זה תלוי בהורמונים וגנים מסויימים אבל תקח את זה כדוגמא של למה אתה לדוגמא 1.80 ולא 2 מטר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית