הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פיתוח גוף, האם יש לי סיכוי או פוטנציאל לנצח בתחרות mens פיזיק טבעית לא מקצועית

davidosss

משתמש מתחיל
16
3
נק' מוניטין:
3
16
3
מתאמן כמה שנים בחדר כושר וגם בסטריט , לא השקעתי עד עכשיו ב100% אבל אני רוצה לקחת את עצמי לקצה השנה ולהגיע לתחרות. מצרף תמונות. בהם אני באזור ה-12 % שומן ורוצה לדעת האם יש לי סיכוי או פוטנציאל בעוד שנה מעכשיו לנצח בתחרות mens פיזיק. בן 18

אשמח לטיפים לדרך ודגשים.
IMAG0024.jpg
IMAG0029.jpg
IMG_20250512_221124.jpg

מתאמן כמה שנים בחדר כושר וגם בסטריט , לא השקעתי עד עכשיו ב100% אבל אני רוצה לקחת את עצמי לקצה השנה ולהגיע לתחרות. מצרף תמונות. בהם אני באזור ה-12 % שומן ורוצה לדעת האם יש לי סיכוי או פוטנציאל בעוד שנה מעכשיו לנצח בתחרות mens פיזיק. בן 18

אשמח לטיפים לדרך ודגשים.
צפה בקובץ המצורף 103224צפה בקובץ המצורף 103223צפה בקובץ המצורף 103225
לנצח בתחרות ראשונה זה קצת מופרך לרוב, אבל לפעמים יש הבלחות.
הפיזיק סבבה, לא מספיק כדי לנצח תחרות מנס פיזיק אבל הבסיס טוב.
אולי תוכל כן לנצח מקצה, תלוי מי המתחרים שיהיו לידך.

ג.נ, שופט באיגוד WNBF.

• פותח/ת השרשור
איך לעזעזל אתה נראה ככה בפאקינג גיל 18 בלי לתת 100%. גנטיקה is bitch
להגיד לך תאמת זה לא קשור לגנטיקה לפי דעתי, זה כמה קשה אתה מתאמן. שאתה חושב שאתה מגיע לכשל אתה לא באמת מגיע. אתה צריך צריך לדחוף את עצמך לקצה באימונים. פעם לקחתי קריסטל לפני אימון וכשהתאמנתי הביצועים שלי השתפרו ב20% לפחות מפעם אחת מה שהגביל אותי זה הראש לא השרירים. לכן תמיד יש מקום לתת עוד אבל לא צריך סמים בשביל זה . צריך להיות חזק מנטלית ולדעת לדחוף מעבר לקושי. משם בה המושג להגיע לכשל פסיכולוגי.

להגיד לך תאמת זה לא קשור לגנטיקה לפי דעתי, זה כמה קשה אתה מתאמן. שאתה חושב שאתה מגיע לכשל אתה לא באמת מגיע. אתה צריך צריך לדחוף את עצמך לקצה באימונים. פעם לקחתי קריסטל לפני אימון וכשהתאמנתי הביצועים שלי השתפרו ב20% לפחות מפעם אחת מה שהגביל אותי זה הראש לא השרירים. לכן תמיד יש מקום לתת עוד אבל לא צריך סמים בשביל זה . צריך להיות חזק מנטלית ולדעת לדחוף מעבר לקושי. משם בה המושג להגיע לכשל פסיכולוגי.
תהיה בטוח שזו לא הסיבה שאתה נראה איך שאתה נראה.
אין ספק שיש חשיבות לאיכות האימונים אבל הגנטיקה שלך היא חד משמעית זו
שגרמה לכך שתיראה חריג (לטובה) בגיל מאוד צעיר.
כל הכבוד אגב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית