מאורעות תשע"ה

נו אז מה אם נפגעים אנשים שלא עשו כלום? כל הערבים שונאים אותנו ותראה בחדשות איך המשפחות שלהם גאות ברוצחים האלה ואשכרה לא עושים להם כלום המחבלים האלה גרים איתנו בתור ירושלמי אני לא מרגיש בטוח ללכת ברחוב כאן במדינה שלי

לאנשי תל אביב והמרכז תמיד קל לדבר ולהיות "אובייקטיבים" והגונים ואני לא ימני קיצוני אבל לאט לאט אני מתחיל לתמוך בדעות שלהם רק בכוח הם מבינים כנראה.. ככה זה בדם שלהם

כן אחי, הפתרון זה עונש קולקטיבי על רקע לאומני/דתי, כמו בגן ילדים.

אנשים חייבים להפסיק לדבר מהמקום האמוציונלי ולהתחיל לחשוב, פתרון שהוא הרסני/ צבאי זה טיפול בסימפטום ולא במחלה, צריך להיות חכם ולא צודק, צדק לא רלוונטי ומהסיבה שאנשים הולכים עם צדק במקום עם שכל אנחנו נמצאים במצב שבו אנחנו נמצאים.

כן אחי, הפתרון זה עונש קולקטיבי על רקע לאומני/דתי, כמו בגן ילדים.

אנשים חייבים להפסיק לדבר מהמקום האמוציונלי ולהתחיל לחשוב, פתרון שהוא הרסני/ צבאי זה טיפול בסימפטום ולא במחלה, צריך להיות חכם ולא צודק, צדק לא רלוונטי ומהסיבה שאנשים הולכים עם צדק במקום עם שכל אנחנו נמצאים במצב שבו אנחנו נמצאים.
אני תמיד חושב מהראש ואני בעד שיהיה הסכם ושכולנו נחיה אחד עם השני בשלום רק שיש בעיה אחת שזה לא יכול לקרות שאתה מתמודד מול אנשי דת מסריחה שמלחמה ושנאה זה מה שמניע אותם..

כמה שתתן להם הם תמיד ירצו ויודע מה גם אם בשלב מסוים יהיה הסכם ונחיה איתם ביחד או שכל אחד בחלק שלו ובלי מלחמות (לא ממש יקרה) ונמצא תרופה למחלה כמו שאתה טוען כרגע צריך למצוא פתרון לסימפטום כי כרגע מתים לך אנשים ויש פחד ברחובות בירושלים ואני אומר את זה בתור ירושלמי, ביום רביעי רציתי לצאת עם חברים לאיזה בר שהיה סגור בגלל התראות ביטחוניות, זאת רק דוגמא קטנה אבל זה לא החיים שאני מצפה להם במדינה שלי אחרי כל מה שאנחנו נותנים בשביל הביטחון ואין ביטחון..

צריך לדבר איתם בשפה שלהם והיא כוח והרתעה

נכון, בגלל זה צריך להכנע לטרור ולתת להם כל מה שהם רוצים!
איך הבנת את זה בדיוק מדבריו של יוגב? הוא בסך הכול אומר שזה מצב מאוד בעייתי כי אם תטפל בו בקיצוניות ובלי שכל יהיו יותר פיגועים.
אדם שאין לו מה להפסיד=יתן הכול בשביל המטרה.
=שהיד טוב.

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית