הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מורידים שיער בחזה?

trynewthings

מושעה
294
45
נק' מוניטין:
147
294
45
דונו.
נספר לכם מה שקרה לי קצת היום,יש לי קצת שיער בחזה ואמרתי בוא נוריד,שעווה ניסיתי-לא עזר לא יצא כלום.
עברתי לגילוח וגילחתי בין החזה-זה היה נראה מכוער כי זה היה לבן(בלי שיער) ושאר הבטן והחזה נראה שזוף כזה בגלל השיער אז אמרתי בוא נגלח הכל התחלתי וגילחתי תפס כבוד בבטן,ואז שחשבתי על זה אמרתי לעצמי נצטרך כל פעם לעשות את זה ובקושי להתגלח בפנים ישלי כוח,הפסקתי והשארתי את זה ככה עכשיו אני מחכה שזה יגדל .
פדיחה פדיחה ואני עם פס מגולח באמצע הבטן והחזנ

תוריד בלייזר. אתה עושה טיפול ויש לך שקט בערך חודשיים שלושה.
במשך הזמן הכמות הולכת ופוחתת באופן משמעותי.
לי יש תוצאות מדהימות ואני מאוד מרוצה 😵‍💫🥊

היתרון בטיפול, הרס לצמיתות של זקיקי השיער. ✌️
החיסרון בטיפול, הרס לצמיתות של זקיקי השיער. 🫤 כלומר אם תחליט להשתמש בחומרים שאחת מתופעות הלוואי היא שיעור יתר, אתה עלול למצוא את עצמך במצב שיש לך שיער באיזורים שלא טופלו 🤦‍♂️
לא נעים.
זו הסיבה שלעולם לא אזריק טסט ✋🛑✋

• פותח/ת השרשור
תוריד בלייזר. אתה עושה טיפול ויש לך שקט בערך חודשיים שלושה.
במשך הזמן הכמות הולכת ופוחתת באופן משמעותי.
לי יש תוצאות מדהימות ואני מאוד מרוצה 😵‍💫🥊

היתרון בטיפול, הרס לצמיתות של זקיקי השיער. ✌️
החיסרון בטיפול, הרס לצמיתות של זקיקי השיער. 🫤 כלומר אם תחליט להשתמש בחומרים שאחת מתופעות הלוואי היא שיעור יתר, אתה עלול למצוא את עצמך במצב שיש לך שיער באיזורים שלא טופלו 🤦‍♂️
לא נעים.
זו הסיבה שלעולם לא אזריק טסט ✋🛑✋
קצת יקר לייזר לבנאדם בן 16 לא?
אני אנסה להשיג מכשיר כלשהו,לא יילך נחכה שזה ייצמח ולא ניגע בזה יותר..

בן 16?! כתוב בפרופיל שלך בן 23.
אל תחשוב להתחיל אפילו. לא סיימת את פוטנציאל הצמיחה.

כרגע אני רק מקצץ עם מכונת תספורת
בקיץ עשיתי שעווה ואחרי זה הייתי מגלח

כנראה מתחיל לייזר

פשוט קח מכונת תספורת תשים על מספר כלשהו ותוריד תראה איך זה אם ארוך מדי תוריד את המספר

סכין זה זין יצאו לי 2 שיערות הפוכות כבר בחזה בגלל זה ותאמין לי זה לא נעים בכלל וגם השאיר צלקות

• פותח/ת השרשור
בן 16?! כתוב בפרופיל שלך בן 23.
אל תחשוב להתחיל אפילו. לא סיימת את פוטנציאל הצמיחה.
גילחתי רק את הפס שאמרתי כמו דפוק,אני לא ייגע בזה ואחכה שאגדל.
כרגע אני רק מקצץ עם מכונת תספורת
בקיץ עשיתי שעווה ואחרי זה הייתי מגלח

כנראה מתחיל לייזר

פשוט קח מכונת תספורת תשים על מספר כלשהו ותוריד תראה איך זה אם ארוך מדי תוריד את המספר

סכין זה זין יצאו לי 2 שיערות הפוכות כבר בחזה בגלל זה ותאמין לי זה לא נעים בכלל וגם השאיר צלקות
חחחחחחח אני אנסה עם המכונת תספורת אם זה לא יגדל לי כמו שצריך בזמן הקרוב בגלל הגילוח..
עשיתי פעם שעווה - בכיתי כמו ילדה קטנה
עם השנים למדתי מאוד לאהוב ולהתחבר לפרווה שלי.
אני מסרב להתחבר אליה-שונא שיער במקומות כאלה

כנראה לא עשית שעווה כמו שצריך. שעווה זה הכי יעיל. לייזר סתם יקר, ובסופו של דבר לא מוריד את הכל, כך שממילא תצטרך להתחבר עם שעווה.

• פותח/ת השרשור
כנראה לא עשית שעווה כמו שצריך. שעווה זה הכי יעיל. לייזר סתם יקר, ובסופו של דבר לא מוריד את הכל, כך שממילא תצטרך להתחבר עם שעווה.
ניסיתי,לא עבד ..
אני גילחתי פס והפסקתי,מחכה שזה יגדל ..
מקווה שבשבועיים או עד שבוע וחצי זה יגדל קצת ולא נידפק חודש עם פס מגולח באמצע הגוף

הורדתי בלייזר ואני לא עושה שעווה.
ובכלל לא יקר, הוצאות על שעווה ו/או סכיני גילוח בתקופה ממושכת יקרה בהרבה מתשלום חד פעמי על לייזר.

הורדתי בלייזר ואני לא עושה שעווה.
ובכלל לא יקר, הוצאות על שעווה ו/או סכיני גילוח בתקופה ממושכת יקרה בהרבה מתשלום חד פעמי על לייזר.
4800 שקל ל12 טיפולים לחזה בטן כתפיים במשך שנתיים
שווה?

4800 שקל ל12 טיפולים לחזה בטן כתפיים במשך שנתיים
שווה?

אני עשיתי חזה בטן ב 3900 ללא הגבלת טיפולים.
אני יודע שהפסיקו עם הללא הגבלה.
אז יחסית לחוזה שלי זה יקר.
ביחס לדילים שיש היום נראה לי סביר.

הכי חשוב זה הנוחות ואיכות. אין מה להשוות לשעווה סכינים או אפילציה. (עשיתי את כולם)

לא יודע כמה זה יעיל אבל אני רואה מספיק מבצעים באתרי קופון עם דילים שווים של הסרת שיער לפי איזורים

בד"כ נותנים 8-10 טיפולים לאיזור קטן/בינוני/גדול בסכום של כמה מאות שקלים. לא חושב שיזיק לך לנסות ולראות איך זה אם זה באמת מפריע לך.

לא יודע כמה זה יעיל אבל אני רואה מספיק מבצעים באתרי קופון עם דילים שווים של הסרת שיער לפי איזורים

בד"כ נותנים 8-10 טיפולים לאיזור קטן/בינוני/גדול בסכום של כמה מאות שקלים. לא חושב שיזיק לך לנסות ולראות איך זה אם זה באמת מפריע לך.
כן יזיק.
ואף מקום רציני לא יסכים לטפל בילד בן 16.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית