הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידות בכפפות איגרוף

anutkk

משתמש מתחיל
236
2
נק' מוניטין:
-20
236
2
היי ...

שאלה , אני משתמש בכפפות לאיגרוף תאילנדי במידה OZ14 והם פשוט קצת גדולים עליי, הם עד כדי כך גדולים שאני יכול לקפל את כף היד בתוך הכפפה, (והכפפה הדוקה בתוך היד).

חשבתי על מידה OZ10 למרות שזה קצת דק מOZ14.

יש פה אנשים שמשתמשים בככפות במידה OZ10? איך הם מומלצות למרות שהם קצת דקים וכול מכה מורגשת?- גם לא כזה אכפת לי אני משתמש בתחבושות.

דרך אגב אני בן 23 שוקל 67 ק"ג ובחנויות ספורט אין להם מידה OZ10

נערך לאחרונה:
OZ10 זה ממש קטן לאימונים, אין לי ידיים גדולות ו-12OZ עשה אחלה עבודה.

• פותח/ת השרשור
OZ14 גדולות מאוד ולא כזה נוחות לעבודה, אני מרגיש בפנים את היד קצת חופשית, וכול אגרוף אני מרגיש שהיד שלי מתקפלת. ואני לא חושב שיש כזה הבדל בין OZ14 ל OZ10

חבל שאין מדידה בחנויות ספורט במידה OZ10....

OZ14 גדולות מאוד ולא כזה נוחות לעבודה, אני מרגיש בפנים את היד קצת חופשית, וכול אגרוף אני מרגיש שהיד שלי מתקפלת. ואני לא חושב שיש כזה הבדל בין OZ14 ל OZ10

חבל שאין מדידה בחנויות ספורט במידה OZ10....

למה לכתוב דברים חסרי משמעות?
לבן אדם שפתח את הנושא, ההבדל בין ה OZ זה הגודל של הכפפה וריפוד שבפנים.
עכשיו המון אנשים מתאמנים עם 16 OZ כדי לא לפצוע את היריב ספארינג כי המכה שתבוא מכשפה עשר אונץ תהיה חזקה ומזיקה יותר מכפפה של 16 בהנחה שהלוח מים הם באותו קטגורית קרב.
אני ממליץ לך להמשיך להשתמש ב 14 אוז ואפילו לקנות 16 oz וכשעלה לקרב יהיה לך קל יותר.
בהצלחה

12 אוז זה מסוכן לאימונים, קטן מדי
כולם צריכים להפעיל לחץ קצת בשביל לאגרף את היד בכפפה, 14 אוז זה מושלם לאימונים..

אני משתמש ב14, לא חושב שחצי מהכף יד שלי בכלל נכנסת ל10..
אמנם יש לי כפות ידיים גדולות, אבל לא נראה לי שבן אדם בוגר יכול להשתמש ב10.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית