עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שמן אתיל אוליאט הוא שמן שמיוצר מאלכוהול שנמצא גם בנובה פארם , ובטייגר בבאטצ׳ים הראשונים שלהםשמן בסיס בחומרים של וורמודג'ה.
באילו חומרים/ חברות אחרים הוא נמצא?
האם היה למישהו נסיון לא טוב עם השמן הנל? כאבים? אלרגיה?
הבעיה היא שלא יודעים להתעסק נכון עם השמן הזה , בדרך כלל יש נוסחאות עם שמן אתיל אוליאט אני לא יתחיל להסביר כאן זה לא שיעור לכימיה , אבל צריך לדעת להתעסק עם הממיסים לייחס השמן פה הבעיה של הגושים כאבים והחוםלא יודע אם הבעיה בשמן השתמשתי גם בנובה וגם ורמוגי ויש הבדל גדול, נובה עשה לי גולות וכאבים וורמוגי חלק. מדבר על אותם חומרים.
זה בדיוק המקום להסביר 🙃הבעיה היא שלא יודעים להתעסק נכון עם השמן הזה , בדרך כלל יש נוסחאות עם שמן אתיל אוליאט אני לא יתחיל להסביר כאן זה לא שיעור לכימיה , אבל צריך לדעת להתעסק עם הממיסים לייחס השמן פה הבעיה של הגושים כאבים והחום
שוב זה השמן עצמו כולל ריכוז גבוהה של בנזילים , הריכוז הגבוהה של האלכוהול זה מה שגורם לבעיות כגון גוש כאב חום באיזור אבל לא כל כל אחד יחווה את התופעות לוואי הללו זה משתנהזה בדיוק המקום להסביר 🙃
לפי מה שהבנתי השמן בא לידי שימוש בעיקר בug בגלל שהוא מאפשר ריכוז גבוה יותר של קריסטלים בכמות פחותה של בסיס.
נדמה שהוא גם דליל יותר כך שההזרקה אמורה להיות חלקה יותר - אם זה המצב - אז מה גורם לכל התופעות של הגולות והכאבים? הקריסטלים? איך נמנעים?