הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ את'יל אולאט

• פותח/ת השרשור SHBG
  • פורסם בתאריך

SHBG

משתמש מתחיל
204
40
נק' מוניטין:
208
204
40
שמן בסיס בחומרים של וורמודג'ה.
באילו חומרים/ חברות אחרים הוא נמצא?
האם היה למישהו נסיון לא טוב עם השמן הנל? כאבים? אלרגיה?

שמן בסיס בחומרים של וורמודג'ה.
באילו חומרים/ חברות אחרים הוא נמצא?
האם היה למישהו נסיון לא טוב עם השמן הנל? כאבים? אלרגיה?
שמן אתיל אוליאט הוא שמן שמיוצר מאלכוהול שנמצא גם בנובה פארם , ובטייגר בבאטצ׳ים הראשונים שלהם

לא יודע אם הבעיה בשמן השתמשתי גם בנובה וגם ורמוגי ויש הבדל גדול, נובה עשה לי גולות וכאבים וורמוגי חלק. מדבר על אותם חומרים.

לא יודע אם הבעיה בשמן השתמשתי גם בנובה וגם ורמוגי ויש הבדל גדול, נובה עשה לי גולות וכאבים וורמוגי חלק. מדבר על אותם חומרים.
הבעיה היא שלא יודעים להתעסק נכון עם השמן הזה , בדרך כלל יש נוסחאות עם שמן אתיל אוליאט אני לא יתחיל להסביר כאן זה לא שיעור לכימיה , אבל צריך לדעת להתעסק עם הממיסים לייחס השמן פה הבעיה של הגושים כאבים והחום

• פותח/ת השרשור
הבעיה היא שלא יודעים להתעסק נכון עם השמן הזה , בדרך כלל יש נוסחאות עם שמן אתיל אוליאט אני לא יתחיל להסביר כאן זה לא שיעור לכימיה , אבל צריך לדעת להתעסק עם הממיסים לייחס השמן פה הבעיה של הגושים כאבים והחום
זה בדיוק המקום להסביר 🙃
לפי מה שהבנתי השמן בא לידי שימוש בעיקר בug בגלל שהוא מאפשר ריכוז גבוה יותר של קריסטלים בכמות פחותה של בסיס.
נדמה שהוא גם דליל יותר כך שההזרקה אמורה להיות חלקה יותר - אם זה המצב - אז מה גורם לכל התופעות של הגולות והכאבים? הקריסטלים? איך נמנעים?

זה בדיוק המקום להסביר 🙃
לפי מה שהבנתי השמן בא לידי שימוש בעיקר בug בגלל שהוא מאפשר ריכוז גבוה יותר של קריסטלים בכמות פחותה של בסיס.
נדמה שהוא גם דליל יותר כך שההזרקה אמורה להיות חלקה יותר - אם זה המצב - אז מה גורם לכל התופעות של הגולות והכאבים? הקריסטלים? איך נמנעים?
שוב זה השמן עצמו כולל ריכוז גבוהה של בנזילים , הריכוז הגבוהה של האלכוהול זה מה שגורם לבעיות כגון גוש כאב חום באיזור אבל לא כל כל אחד יחווה את התופעות לוואי הללו זה משתנה

טוב בואו נעשה סדר לגבי אתיל אלואט.

אתיל אלואט זה חיבור של אתנול וחומצה אולאית - למעשה בכל פעם שאתם שותים אלכוהול זה אחד מתהליכי השינוי שהוא עובר.

נראה במחקרים כי לחומר רעילות מסויימת ויכול לגרום בעקיפין לתסמונת אלכוהול קטלנית (מוות). יש איזה סיפור על מתחרה שמת מהזרקה של המון אתיל אלואט למשך זמן.

החומר לא מאושר להזרקה בשום אופן ע"י ה FDA - וגם לצריכה אוראלית הוא מפוקח מאוד מאוד במינון.
מחקרים מראים שבצריכה אוראלית הוא לא רעיל.

יתרונות של השמן הזה הם:

- האפשרות לריכוז גבוה יותר של קריסטלים (רמת הספיגה שלו גבוהה) - נגיד טסט אנטט 400 במקום 250
- שומני מאוד ודליל ומאפשר הזרקה חלקה גם באמצעות מחטים דקים מאוד.
- ספיגה טובה לשריר והצטלקות מינורית עקב נפח - לכן האפשרות להזריק נפחים גדולים יותר.

חסרונות:

- המון שמנים כאלה נמכרים באון ליין שלא ברמה רפואית ומכילים שאריות מתכות כבדות ועוד.
- נראה כי השמן רעיל לתאים סובבים במידה מסויימת ואף נצפו מספר מקרים של הרעלת אלכוהול.
- רוב הסטרואידים המיוצרים איתו הם UG - רמת הידע של המייצרים נמוכה ובישול בטמפ' לא נכונה, כלים לא נכונים (מתכת/זכוכית), אי שמירה על סטריליות נאותה, והתאמה לא נכונה של רמת הממסים - מביאים להתפתחות אלרגיות ורגישיות.
- חלק מהאנשים מגיבים בחומרה להזרקה של אתיל אלואט לרקמת שריר או שומן - מערכת החיסון מזהה את האתיל אלואט כחומר רעיל ומנסה לפנות אותו - לעיתים החומר גורם לגירוי פנימי לרקמת השריר. הגולה היא לרוב התקשות של רקמת השריר סביב החומר והצטברות של תאי דם לבנים.

ממליץ להמנע משימוש בשמן הזה וגם הFDA על אף שהם לא גאוני הדור.

אני דווקא הבנתי שהוא כן באישור של ה fda ואם גם אינני טועה יש איזו חברה רפואית שמייצרת עם אליאט נראה לי אורגנון הולנד , בסייקל הראשון שלי השתמשתי עם סוסטנון אורגנון הולנדי מבית מרקחת מהארץ והיו לי תסמינים זהים של אוליאט גוש באיזור ההזרקה חום כאבים

• פותח/ת השרשור
תודה על המידע! מה עושה אדם שנתקע עם חומר עב אוליאט? האם ישנן דרכים להפחית את הכאב מלבד להחליף חומר?
@LiorKim, איך התמודדת עם התסמינים?

זה היה הסייקל הראשון ולא כל כך הייתי בעניינים איך שהכרתי את האנדרגראונד כמה שהחומר הרפואי היה טוב , לא הייתי מוכן לסבול את רמת הכאב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית