הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מישהו יודע אם יש בארץ ייצור דילדו אישי?

• פותח/ת השרשור Vile
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
היא אוהבת ורוד?
1417003778016.jpg.jpg

זה כאילו עושים תחרות מי מנסה לשבור שיאי גועל בשרשור הזה 🤯
תחליט אתה. הוא הבן אדם היחיד שמזכיר לי כל יום שאני טועה לגבי הכל 😭
נו, פילוסוף או לא פילוסוף. איך אמר האנק מודי, God hates us all.

אתה צריך לפגוש פסיכולוג בהקדם VILE...

לדעתי הוא סתם מנסה לגרום לפרובוקציות/במצב נפשי רע
אבל לפחות קיבלנו בידור 😆

בסוף חברה שלו פרצה לו לפרופיל ועשתה לו פיגוע...
היא לא היתה מנסחת את זה כך:
מה אם אני אגיד לך.......
שהיא חולה על הצורה שלי וגומרת 15+ פעמים כל פעם שאנחנו שוכבים ואפילו צריכה הפסקה של 2-3 דקות בין כל גמירה מרוב שהיא עוצמתית וכבר מגיעה לסכרון חושים?
היא היתה אומרת: מה אם אני יגיד לך..... שיצאתי לה מהאף, היא כבר לא יכולה להסתכל עלי והיא מתה להפטר ממני אבל מפחדת שאני יתאבד?

@coldfire כבר דרש חוב לראק. אבל ש @incin יסתכל לבד, אני לא רוצה להחשף לדברים כאלה!

אני דווקא יכול להאמין לזה, אבל זה בעיקר כישרון של הבחורה, הוא סתם במקרה נמצא שם בזמן שזה קורה 😃

אני דווקא יכול להאמין לזה, אבל זה בעיקר כישרון של הבחורה, הוא סתם במקרה נמצא שם בזמן שזה קורה 😃
אה. אתה אומר, לפעמים היא גומרת במכולת, בבנק, בתור לכרטיסים בקולנוע, לא משנה מי בסביבה?

תקנה לה ויברטור עזוב דילדו תראה איך היא לא שוכבת איתך בכלל

אה. אתה אומר, לפעמים היא גומרת במכולת, בבנק, בתור לכרטיסים בקולנוע, לא משנה מי בסביבה?

זה גם יכול להיות, צריך לשאול אותה 😃

שכחת לגמרי את החוקים, אה? הוא חייב להוכיח שהבחורה קיימת.

מה מעצבן בשירשור? כותבים על סקס ב 6 עמודים. אבל סטרואידים? חס ושלום. יאללה תתחילו לכתוב על סייקלים תרופות משהו...

אז 15 חזרות לא תורמות להיפרטרופיה?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית