שמע... מצד אחד 15 חזרות, זה הרבה סיבולת. מצד שני, 2-3 דקות הפסקה, זה כבר תוכנית כוח. הוא גם לא פירט על תרגילי העזר. מסובך.אז 15 חזרות לא תורמות להיפרטרופיה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שמע... מצד אחד 15 חזרות, זה הרבה סיבולת. מצד שני, 2-3 דקות הפסקה, זה כבר תוכנית כוח. הוא גם לא פירט על תרגילי העזר. מסובך.אז 15 חזרות לא תורמות להיפרטרופיה?
מי זה "הוא"? הוא כבר מזמן לא בשיחה, אנחנו מדברים בלעדיו 😃רק אני חושב שהוא ממציא שיש לו חברה ורוצה את הדילדו לדבר אחר ?
מי שפתח את הנושא.מי זה "הוא"? הוא כבר מזמן לא בשיחה, אנחנו מדברים בלעדיו 😃
הוא הלך להכין את הדילדו, לוקח זמן עד שזה מתייבשמי זה "הוא"? הוא כבר מזמן לא בשיחה, אנחנו מדברים בלעדיו 😃
כשהוא יחזור, הוא יחזור חמוש בדילדו אימתני, לפי התיאור שלו. אתם לא רוצים להמשיך לרדת עליו 🤣הוא הלך להכין את הדילדו, לוקח זמן עד שזה מתייבש
כשהוא יחזור, הוא יחזור חמוש בדילדו אימתני, לפי התיאור שלו. אתם לא רוצים להמשיך לרדת עליו 🤣
תיקנתי לך(?)כשהוא יחזור, הוא יחזור חמוש בדילדו אימתני, לפי התיאור שלו. אתם רוצים לרדת לו
הוא בחור טוב, באמת. מהוועד למלחמה בדיכאון. היה לי יום זוועתי אתמול, הגעתי היום לעבודה עם רצח בעיניים, מוכן לפתוח באש על כל מי שמסביבי, ואז ראיתי את השרשור הזה. היום שלי השתנה מקצה לקצה! 😁מסכן הרגתם אותו
רוצה לראות דיון עוד יותר מבדח?הוא בחור טוב, באמת. מהוועד למלחמה בדיכאון. היה לי יום זוועתי אתמול, הגעתי היום לעבודה עם רצח בעיניים, מוכן לפתוח באש על כל מי שמסביבי, ואז ראיתי את השרשור הזה. היום שלי השתנה מקצה לקצה! 😁
בטח. אני ישים אותו במועדפים ל-rainy day.רוצה לראות דיון עוד יותר מבדח?
אתה מתכוון לבחורה ששאלה על אפדרין סמים קלים?רוצה לראות דיון עוד יותר מבדח?
הביטוי GO FUCK YOURSELF מקבל משמעות פתאוםחשבתם פעם איך זה מרגיש לזיין את עצמכם ?
אז פותח האשכול ידע בקרוב.
כל הודעה שלך זה זהבהביטוי GO FUCK YOURSELF מקבל משמעות פתאום
הבנתי שהוא כבר סיים את הסייקל זה בסדרכל הודעה שלך זה זהב
בשום פנים ואופן שאף אחד לא יתייג את אייל, ברגע שהוא רואה את זה החגיגה תיגמר.