ייעוץ דוגמיות

• פותח/ת השרשור Eduard
  • פורסם בתאריך

Eduard

משתמש מתחיל
277
0
נק' מוניטין:
241
277
0
אני מזמין חבילה עכשיו מ BB.COM ואני רוצה להזמין גם מלא דוגמיות ! תעזרו לי וזרקו פה לינקים של דוגמיות
תודה רבה!!

פשוט תכתוב sample בחיפוש, ככה יופיעו המוצרים.

אגב שים לב שזה יכול לעלות את מחיר המשלוח.

תרשום FREE SAMPLE אבל קח בחשבון שזה מעלה את דמי המשלוח לפעמים גם דרסטית, לא אכפת להם כמה זה שוקל אכפת להם כמה מוצרים יש גם בחבילה חישוב מטומטם פעם שלחתי להם מייל על כך שדמי המשלוח של אופטימום היו ב10$ פחות מדמי המשלוח של ISS, הם ענו שזה תלוי בגודל הקופסה בקיצור קומבינות.

• פותח/ת השרשור
תרשום FREE SAMPLE אבל קח בחשבון שזה מעלה את דמי המשלוח לפעמים גם דרסטית, לא אכפת להם כמה זה שוקל אכפת להם כמה מוצרים יש גם בחבילה חישוב מטומטם פעם שלחתי להם מייל על כך שדמי המשלוח של אופטימום היו ב10$ פחות מדמי המשלוח של ISS, הם ענו שזה תלוי בגודל הקופסה בקיצור קומבינות.
הייתי אומר שזה קצת מטומטם כל הקומבינות שהם עושים אבל מה לעשות אם עושים כסף עושים אותו עד הסוף חחח

בקיצור הכל שם מלא קומבינות ויחצנות של חברות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית