הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סוסטנון ודקה של אורגנון

Jony1982

משתמש מתחיל
238
77
נק' מוניטין:
551
238
77
שלום לכולם,רציתי לשאול אם מישהו ניסה את אחד מהחומרים האלו של אורגנון והאם ממליץ יש לי פשוט דרך להביא כאלה.
והאם ידוע שקיימים זיופים של זה
תודה
אלה החומרים

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 58.1 · צפיות: 257
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 45.5 · צפיות: 226
שלום לכולם,רציתי לשאול אם מישהו ניסה את אחד מהחומרים האלו של אורגנון והאם ממליץ יש לי פשוט דרך להביא כאלה.
תודה

קיימים זיופים בשפע - גם שלהם וגם של טסטווירון.

תודה
אלה החומרים

תחפש בשוק maxpro ותפסיק להתעסק בשטויות. לא למדת עדיין אני מופתע.

מקספרו חחחחחחחחחחחח
אל תצחיק אותי!!!
חרא חומר בוא קח ממני מתנה 2 ויאלים

איזה יד אתה? כמה קילומטרג' יש לויאל? האם יש שאסי?

אני יודע להגיד לך 1/1 את המינונים.

הסייקל האחרון היה מאותם החומרים ואתה יכול לצפות בתמונות חברי האתר. תגיד לי אם זה חרא אולי לא שמתי לב.

כמו כן סהר קזס משתמש maxpro, אגיד לו להחליף ברנד.

תודה
אלה החומרים
אין כבר ננדולון בשוק , אורגנון כבר לא מייצרים ננדרולון זה זיוף כמו אנדרגראונד

• פותח/ת השרשור
סהר קזס גדל רק בזכות מקספרו בטח
חחחחחחח
תגיד אתה עושה מעצמך צחוק???
תשתמש במה שסהר משתמש עוד ותראה שתגדל יופי...
לעניין...החומרים האלה הובאו ישירות מבית מרקחת בתאילנד במזוודה

חחחחחחח

יש עוד איזורים עם אישורי רשיון לננדורולון דקהנואט של אורגנון ותאילנד היא אחת מהם. זה אמור להיות לג'יט.

• פותח/ת השרשור
בכל דבר כמו לכל דבר יש דעות לכאן ולכאן
מקספרו יש אנשים שיגידו אנחנו עפים מהחומר חומר אשששש
ויש כאלה שיגידו לא מרגישים תחומר גם לפעמים נופלים על ויאל ממש מהול.

חחחחחחח

אתה קצת מתפזר, תרגע.

יש ים של זיופים לטסט של אורגנון, קיים די הרבה רפואי פג תוקף בארץ והכי הרבה זיופים של הורמון גדילה.
סהר קזס שעשיתם לו חתיכת אאוטינג משתמש ההרבה מעבר לטסט ודקה של מקספרו לא?
בכל דבר כמו לכל דבר יש דעות לכאן ולכאן
מקספרו יש אנשים שיגידו אנחנו עפים מהחומר חומר אשששש
ויש כאלה שיגידו לא מרגישים תחומר גם לפעמים נופלים על ויאל ממש מהול.
זה שאתה רושם דבר כזה ואף אחד לא מכחיש מדאיג במיוחד. חברה שרצה כמה חודשים וכבר מהולים?!

יש ים של זיופים לטסט של אורגנון, קיים די הרבה רפואי פג תוקף בארץ והכי הרבה זיופים של הורמון גדילה.
סהר קזס שעשיתם לו חתיכת אאוטינג משתמש ההרבה מעבר לטסט ודקה של מקספרו לא?

זה שאתה רושם דבר כזה ואף אחד לא מכחיש מדאיג במיוחד. חברה שרצה כמה חודשים וכבר מהולים?!
אני לא מבין במי אתה רוצה להתנגח או שמשעמם לך ?

אני לא מתנגח. אתה יודע בוודאות שכל החומרים של מקספרו בדוס?
אתה מתכוון אוברדוס ? כי אני לא מבין אותך , אתה יודע חומר מהול קורה שעובר כמה ידיים ? אפילו שירוץ חצי שנה זה מספיק לקבל שם בשוק ולא צריך שיכירו אותו בשביל למהול לא חסרים אנשים כאלה ואני לא רוצה להגיד את שמם יש כאן כמה שמכירים אותם

אתה מתכוון אוברדוס ? כי אני לא מבין אותך , אתה יודע חומר מהול קורה שעובר כמה ידיים ? אפילו שירוץ חצי שנה זה מספיק לקבל שם בשוק ולא צריך שיכירו אותו בשביל למהול לא חסרים אנשים כאלה ואני לא רוצה להגיד את שמם יש כאן כמה שמכירים אותם
אתה רוצה להגיד לי שמישהו לוקח ויאלים מהיצרן במינון מתאים, שואב ומפקק מחדש?
או שאתה אומר שהיצרן כנראה מעביר לחלק מינונים נמוכים?

אני לא מבין במי אתה רוצה להתנגח או שמשעמם לך ?
בתור אחד שמכיר מקורות
(אני לא מבין בחומרים האמנם ברמה שלך)
עד שלא תידפק כמה פעמים לא תדע שזה המקורי... עם הזמן בודקים מקורות ויודעים, רק מה שבארץ מגיע מבית מרקחת זה 0 סיכון.
ומהמחירים שרצים פה בארץ אני לא מפסיק לצחוק כמה נוכלים יש.
עשיתי סייקל דיאנבול פארש בבדיקות כבד רק גיליתי

אתה רוצה להגיד לי שמישהו לוקח ויאלים מהיצרן במינון מתאים, שואב ומפקק מחדש?
או שאתה אומר שהיצרן כנראה מעביר לחלק מינונים נמוכים?
כן משהו לוקח ויאלים ומוהל יש כמה שעושים את זה , זה ידוע לכל ורק התמימים נופלים , אתה יודע כמה ידיים עוברים חומרים עד שמגיע לצרכן ? עוברים איזה שניים שלושה ידיים
בתור אחד שמכיר מקורות
(אני לא מבין בחומרים האמנם ברמה שלך)
עד שלא תידפק כמה פעמים לא תדע שזה המקורי... עם הזמן בודקים מקורות ויודעים, רק מה שבארץ מגיע מבית מרקחת זה 0 סיכון.
ומהמחירים שרצים פה בארץ אני לא מפסיק לצחוק כמה נוכלים יש.
עשיתי סייקל דיאנבול פארש בבדיקות כבד רק גיליתי
אני קרוב ל 10 שנים בענף החומרים (לא שהשתמשתי בכל השנים הללו ) אבל מכיר את רב השוק , חברות חומרים שאי פעם יצאו ויוצאים , יש מלא חרא בכל דבר , אבל אם אתה מכיר את האנשים הנכונים תאמין לי שאתה לא יודע איזה חומרים אש רצים בשוק

כן משהו לוקח ויאלים ומוהל יש כמה שעושים את זה , זה ידוע לכל ורק התמימים נופלים , אתה יודע כמה ידיים עוברים חומרים עד שמגיע לצרכן ? עוברים איזה שניים שלושה ידיים

אני קרוב ל 10 שנים בענף החומרים (לא שהשתמשתי בכל השנים הללו ) אבל מכיר את רב השוק , חברות חומרים שאי פעם יצאו ויוצאים , יש מלא חרא בכל דבר , אבל אם אתה מכיר את האנשים הנכונים תאמין לי שאתה לא יודע איזה חומרים אש רצים בשוק
גם אני בשוק 10+ שנים. סגרתי את העניין עם המקספרו בגזר. הגבתי למה שאמרו על סהר כי מצחיק אותי שמזכירים מישהו כמוהו בהקשר הזה. כאילו הוא יודע מה הוא עושה או כאילו שמקספרו עשתה אותו שרירי.

גם אני בשוק 10+ שנים. סגרתי את העניין עם המקספרו בגזר. הגבתי למה שאמרו על סהר כי מצחיק אותי שמזכירים מישהו כמוהו בהקשר הזה. כאילו הוא יודע מה הוא עושה או כאילו שמקספרו עשתה אותו שרירי.

העיניין לא היה בפאן ליצני, סהר גדל על נובה פארם. ולאחרונה עבר למקספרו.

בשורה תחתונה ולא ארחיב, אני מכיר את הסו-שף שלהם ומאוד נהניתי מהסייקל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית