הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הולכים לבחירות

יש ביבי הביתה....אוכל חינם.
וכעת צריך מישהו שידע להשיב לאויבנו מנה אחת אפיים

השאלה איזו מפלגה תיקח את רוב המנדטים?
הבית היהודי?

אין אלטרנטיבות.

יש לי הרגשה שביבי הפעם יפול ובאופן מסיבי. לדעתי פחות מ-20 מנדטים

לא מסכים איתך, תשאל באקראי 20 אנשים, אני בטוח שמתוכם 15 לפחות יגידו שהם בוחרים בביבי.

אני אישית חושב שכרגע אין לו אלטרנטיבה.

• פותח/ת השרשור
לבני בהחלט ראויה. היא גם הייתה צריכה להיות ראש הממשלה בבחירות של 2009 (הייתה הסיעה הגדולה בכנסת). כיום אבל אין לה ממש סיכוי, אלא אם כן היא תהיה חלק מגוש "אנטי-ביבי", וגם אז היא לא תעמוד בראשו, אלא כנראה לפיד או כחלון.

יש לי הרגשה שביבי הפעם יפול ובאופן מסיבי. לדעתי פחות מ-20 מנדטים

בגלל החשיבה הלוזרית הזו המצב במדינה חרא כבר 9 שנים

בגלל תשובות לוזריות כאלה המדינה שלנו נראת ככה.

אם אתה חושבן שליברמן / בנט / לבני / לפיד הליצן הם מועמודים ראויים ביותר אז באמת אנחנו בבעיה

בתור אחד שהצביע לבני בבחירות הקודמות, אני מתחרט בגדול אחרי שראיתי מה היא עשתה ביומיים וחצי שהממשלה הזאת החזיקה.
ביבי האפס הזה עשה קומבינה עם הדוסים ועד שהייתה תקווה שיעשו משהו עם העלוקות האלה, זה גם הלך לפח.

לא יודע מי עדיף על ביבי, אבל כנראה שכל השאר.

תהיו ריאליים... כל הפוליטקאים יודעים להתבטא כמו שצריך לפני בחירות (צריך ככה וצריך ככה וצריך ככה)
קחו לדוגמא את לפיד - כמה הבטיח וכמה קיים.

לפיד היה ליצן מהיום הראשון מאחר ולא ידע לאילו נעליים הוא נכנס. צריך לחוקק חוק בכנסת שאדם ללא רזומה בתחום (עבודה ו/או לימודים), לא יכול לכהן כשר בתחום כזה או אחר. משמע, שר אוצר חייב להיות עם ניסיון ו/או השכלה אקדמאית בפיננסים ושר המשפטים חייב להיות עם השכלה/ניסיון במשפטים וכן הלאה. לפיד זה עוד קונוס במערכת כמו שפרץ היה שר ביטחון. צריך להפסיק לשים קונוסים בתפקידי מפתח.

תכלס אני לא יודע אם להצביע לשס/ביבי כדי שהמדינה תקרוס ואני אברח מכאן או לעלה ירוק כדי שתהיה תקווה מסוימת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית