עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אל תכליל, אם אתה יודע שנפלת על זיוף אז תגיד, אבל אל תגיד שהכל מזויף בלי שום בסיסדיברו על זה שזה מעורבב עם ווינסטרול, מה שבארץ אנבר וררמודז' הכל זיוף.
אלא אם כן אתה קונה במחיר קצת יותר כפול משל דיאנבול ו-וויני וגם אז אל תקנה ורמודז'ה
אני מכליל יש לי את המקורות שלי.אל תחליל, אם אתה יודע שנפלת על זיוף אז תגיד, אבל אל תגיד שהכל מזויף בלי שום בסיס
אתה יודע מאיפה כל דבר מגיע? יפה שיש לך מקורות אבל בטח הם לא הבלעדיים בארץ, זיופים יש בהכל אבל אל תגיד שהכל מזויף.אני מכליל יש לי את המקורות שלי.
דרך אגב יש אתר שמוכר אינדיקטורים לאנבולים תקנה ותבדוק בעצמך.
אני לא יודע מאיפה כל דבר מגיע רק מאיפה המקורי מגיע.....אתה יודע מאיפה כל דבר מגיע? יפה שיש לך מקורות אבל בטח הם לא הבלעדיים בארץ, זיופים יש בהכל אבל אל תגיד שהכל מזויף.
בממוצע זה פי 4 אם אתה מביא מחול ומשווה לוויני בארץ זה פי 2 וקצת. אז אם אתה מביא במחיר הזה סבבה תיקח.בוא נסכם את זה ככה-מי שמביא את המוצר מחול הוא קובע את המחיר, דבר נוסף שאני יכול להגיד זה שאם הכרות שלי של מחירים בחול האנאבר של וורמוגי יותר יקר פי 5 מוינסטרול. לא יודע מה עושים פה בארץ עם הסחורה
לא יודע כמה משתלם או לא, מי שמוכר איכותי ימשיכו לקנות ממנו. הרוב דופקים אותך אנחנו בישראל לאבממוצע זה פי 4 אם אתה מביא מחול ומשווה לוויני בארץ זה פי 2 וקצת. אז אם אתה מביא במחיר הזה סבבה תיקח.
לא משתלם בארץ לסוחרים למכור את המקורי כי אנשים מפגרים וקונים זיופים.
כן אבל הקטע שאם תמכור וויני הוא יחטב יותר מאנבר ואז מי יכול לדעת ויחשבו שזה איכותילא יודע כמה משתלם או לא, מי שמוכר איכותי ימשיכו לקנות ממנו. הרוב דופקים אותך אנחנו בישראל לא
כן אבל הקטע שאם תמכור וויני הוא יחטב יותר מאנבר ואז מי יכול לדעת ויחשבו שזה איכותי[/QUOT
ואם אני עושה אנאבר וויני ביחד???? הרבה אנשים מסיקים מסקנות על דברים שנראים להם הגיונים בלי שום ביסוס-כמו שבאשכול אחר טענו שאפשר לתייג את החומר טוב או לא לפי כאב או שלא אוכלים נכון ואומרים שהחומר לא עובד
פי 5 יותר ? מה אתה בה להגיד בעצם ? שאם כדור ויני עולה x שקל אז כדור אנאבאר X שקל ? זה ממש לא נכון. המחיר תלוי מאיזה יד אתה קונה. יש הבדל במחיר לקנות מיד ראשונה או מיד שלישית.בוא נסכם את זה ככה-מי שמביא את המוצר מחול הוא קובע את המחיר, דבר נוסף שאני יכול להגיד זה שאם הכרות שלי של מחירים בחול האנאבר של וורמוגי יותר יקר פי 5 מוינסטרול. לא יודע מה עושים פה בארץ עם הסחורה
דיברתי ביחסים בחול, ואם מישו מוכר במחיר עלות אז זה יצא כמו שאמרתי פי שתיים וקצתפי 5 יותר ? מה אתה בה להגיד בעצם ? שאם כדור ויני עולה 2 שקל אז כדור אנאבאר 10 שקל ? זה ממש לא נכון. המחיר תלוי מאיזה יד אתה קונה. יש הבדל במחיר לקנות מיד ראשונה או מיד שלישית.
אני הוספתי אנאבאר למשך 3 שבועות בסוף החיטוב שלי שעשיתי עבד מעולה האיתי מאוד יבש בסוף אם פסים בהרבה מקומות בגוף בלי נוזלים מיותרים זה היה של וורמוגע בבריסטולים ואם בר-קוד בדיקה וזה עלה לי בהרך פי 3 יותר יקר מויני. (המקור מולדובה)
לצערי אתה צודק , החברות שציינת הם הכי אמינים מלבד וורמדג׳ שיש להם זיופים בארץ , כדאי לא לגעתיש מעט מאוד אנאבארים שאני סומך עליהם
בלקן, אלפא פארמה וכמובן בונבאר
לצערי הרב וורמודגה לא בין אלו.
ואפקטים של אנאבאר פשוט קל מידי לזייף