הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אנאבר וורמודג'

דיברו על זה שזה מעורבב עם ווינסטרול, מה שבארץ אנבר וררמודז' הכל זיוף.
אלא אם כן אתה קונה במחיר קצת יותר כפול משל דיאנבול ו-וויני וגם אז אל תקנה ורמודז'ה

דיברו על זה שזה מעורבב עם ווינסטרול, מה שבארץ אנבר וררמודז' הכל זיוף.
אלא אם כן אתה קונה במחיר קצת יותר כפול משל דיאנבול ו-וויני וגם אז אל תקנה ורמודז'ה
אל תכליל, אם אתה יודע שנפלת על זיוף אז תגיד, אבל אל תגיד שהכל מזויף בלי שום בסיס

נערך לאחרונה:
אני מכליל יש לי את המקורות שלי.
דרך אגב יש אתר שמוכר אינדיקטורים לאנבולים תקנה ותבדוק בעצמך.
אתה יודע מאיפה כל דבר מגיע? יפה שיש לך מקורות אבל בטח הם לא הבלעדיים בארץ, זיופים יש בהכל אבל אל תגיד שהכל מזויף.

אתה יודע מאיפה כל דבר מגיע? יפה שיש לך מקורות אבל בטח הם לא הבלעדיים בארץ, זיופים יש בהכל אבל אל תגיד שהכל מזויף.
אני לא יודע מאיפה כל דבר מגיע רק מאיפה המקורי מגיע.....
ובדקתי את כל המקורות מול החברה ברובם מזויפים ואין סיכוי שתמצא את המקורי.
המקורי זה יקר... וכל חור בארץ אומרים מחיר שמשתווה לווינסטרול זה מצחיק.

בוא נסכם את זה ככה-מי שמביא את המוצר מחול הוא קובע את המחיר, דבר נוסף שאני יכול להגיד זה שאם הכרות שלי של מחירים בחול האנאבר של וורמוגי יותר יקר פי 5 מוינסטרול. לא יודע מה עושים פה בארץ עם הסחורה

בוא נסכם את זה ככה-מי שמביא את המוצר מחול הוא קובע את המחיר, דבר נוסף שאני יכול להגיד זה שאם הכרות שלי של מחירים בחול האנאבר של וורמוגי יותר יקר פי 5 מוינסטרול. לא יודע מה עושים פה בארץ עם הסחורה
בממוצע זה פי 4 אם אתה מביא מחול ומשווה לוויני בארץ זה פי 2 וקצת. אז אם אתה מביא במחיר הזה סבבה תיקח.
לא משתלם בארץ לסוחרים למכור את המקורי כי אנשים מפגרים וקונים זיופים.

בממוצע זה פי 4 אם אתה מביא מחול ומשווה לוויני בארץ זה פי 2 וקצת. אז אם אתה מביא במחיר הזה סבבה תיקח.
לא משתלם בארץ לסוחרים למכור את המקורי כי אנשים מפגרים וקונים זיופים.
לא יודע כמה משתלם או לא, מי שמוכר איכותי ימשיכו לקנות ממנו. הרוב דופקים אותך אנחנו בישראל לא

לא יודע כמה משתלם או לא, מי שמוכר איכותי ימשיכו לקנות ממנו. הרוב דופקים אותך אנחנו בישראל לא
כן אבל הקטע שאם תמכור וויני הוא יחטב יותר מאנבר ואז מי יכול לדעת ויחשבו שזה איכותי

כן אבל הקטע שאם תמכור וויני הוא יחטב יותר מאנבר ואז מי יכול לדעת ויחשבו שזה איכותי[/QUOT
ואם אני עושה אנאבר וויני ביחד???? הרבה אנשים מסיקים מסקנות על דברים שנראים להם הגיונים בלי שום ביסוס-כמו שבאשכול אחר טענו שאפשר לתייג את החומר טוב או לא לפי כאב או שלא אוכלים נכון ואומרים שהחומר לא עובד

פי 5 יותר ? מה אתה בה להגיד בעצם ? שאם כדור ויני עולה x שקל אז כדור אנאבאר X שקל ? זה ממש לא נכון. המחיר תלוי מאיזה יד אתה קונה. יש הבדל במחיר לקנות מיד ראשונה או מיד שלישית.
אני הוספתי אנאבאר למשך 3 שבועות בסוף החיטוב שלי שעשיתי עבד מעולה האיתי מאוד יבש בסוף אם פסים בהרבה מקומות בגוף בלי נוזלים מיותרים זה היה של וורמוגע בבריסטולים ואם בר-קוד בדיקה וזה עלה לי בהרך פי 3 יותר יקר מויני. (המקור מולדובה)

פי 5 יותר ? מה אתה בה להגיד בעצם ? שאם כדור ויני עולה 2 שקל אז כדור אנאבאר 10 שקל ? זה ממש לא נכון. המחיר תלוי מאיזה יד אתה קונה. יש הבדל במחיר לקנות מיד ראשונה או מיד שלישית.
אני הוספתי אנאבאר למשך 3 שבועות בסוף החיטוב שלי שעשיתי עבד מעולה האיתי מאוד יבש בסוף אם פסים בהרבה מקומות בגוף בלי נוזלים מיותרים זה היה של וורמוגע בבריסטולים ואם בר-קוד בדיקה וזה עלה לי בהרך פי 3 יותר יקר מויני. (המקור מולדובה)
דיברתי ביחסים בחול, ואם מישו מוכר במחיר עלות אז זה יצא כמו שאמרתי פי שתיים וקצת
אני מציין את זה כי בזמן האחרון הרבה אנשים קונים זיוף

יש מעט מאוד אנאבארים שאני סומך עליהם
בלקן, אלפא פארמה וכמובן בונבאר
לצערי הרב וורמודגה לא בין אלו.

ואפקטים של אנאבאר פשוט קל מידי לזייף

יש מעט מאוד אנאבארים שאני סומך עליהם
בלקן, אלפא פארמה וכמובן בונבאר
לצערי הרב וורמודגה לא בין אלו.

ואפקטים של אנאבאר פשוט קל מידי לזייף
לצערי אתה צודק , החברות שציינת הם הכי אמינים מלבד וורמדג׳ שיש להם זיופים בארץ , כדאי לא לגעת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית