ייעוץ בנייה חדר כושר בבית

• פותח/ת השרשור mtnn
  • פורסם בתאריך

mtnn

משתמש מתחיל
46
1
נק' מוניטין:
1
46
1
שלום לכולם, אני חדש פה אך מתאמן וותיק יחסית(שנה מתאמן על משקל גוף ולאחרונה התחלתי להתאמן בחדכ).. אני רוצה לבנות לי חדר כושר בבית(יש לי מקום) ועכשיו מתלבט בין הדברים שצריך לקנות.. אני הולך להתמיד בתוכנית של ה-SS ולכן מוט,משקולות וספה וראק יספיקו לי...

הנתונים היבשים שלי: גובה 1.80 שוקל 75 ק"ג.
המשקלים שלי כרגע הם: 60 בסקואט, 60 בדדליפט, 40 בנץ פרס(מרגיש נבוך מהמשקלים שאנשים פה מרימים לספר את שלי)

אני לא הולך לדפוק את הרצפה חוץ מהדדליפט ואולי בהמשך חתירה, הבנתי שיש 3 סוגים של משקולות : רגילות,אולימפיות ובאפרים.. אני גם בחור גבוה ולכן גם צריך משקולות גבוהים, יחס של הרגליים גבוה יותר מהפלג העליון.. אני מתלבט בין האולימפיות והבאפרים, חשבתי אולי לקנות סוג אחד של 25 ק"ג באפרים וכל השאר אולימפיות או רגילות , מה ההבדל בין האולימפיות לבאפרים הן מבחינת האיכות והן מבחינת העלות?

ספת כושר, השאלה אם עדיף לקנות יד שנייה, או שמומלץ על יד ראשון? אני רוצה ספה רגילה שטוחה, כל השטיקים של ההבדלי גובה לא ממש מעניינים אותי...

ראק, אני הולך להתאמן לבד ללא ספוטר, כלוב סגור לא אופציה מבחינת הגודל והכמות.. מחפש ראק קומפטי שיענה לי הצורך של הבנץ פרס ושל הסקואט, אני מניח שיד שנייה זה מצויין לקנות את זה(או שעדיף יד ראשונה?) בכל מקרה כמה שלא חיפשתי, לא מצאתי ככה שאשמח לעזרתכם..

מוט, כנראה שאני לא אעבור את ה-200 קילו על המוט(כמה שארצה, הגנטיקה שלי לא תאפשר לי להגיע לרמה הרבה יותר גבוהה מ-200 קילו ואשמח אפילו להתקרב לזה בדדליפט..) על איזה מוט אתם ממליצים, והאם אפשרי לקנות ביד שנייה או שעדיף יד ראשונה?

** מעדיף לקנות הכל ביד ראשונה, אבל במקרים שיד שנייה כמעט ולא משנה אעדיף לקנות יד שנייה..

אשמח לעזרתכם המהירה, וסליחה על החפירה, מקווה שהייתי ברור:)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
עושה דדליפט וחתירה. החיסרון הגדול זה שהמוט והפלטות לא אולימפיות אז החתירה והדדליפט מתחיל מגובה נמוך מדי ובעיקר בדדליפט זה מגביל עוד לא מצאתי פתרון לזה (משהו לשים מתחת לפלטות)

אתה יכול לשים גלגלים ועל זה את המוט..

אני מתלבט אם לקנות פלטות רגילות,אולימפיות או שלקנות באפרים של אגיין פאסטר... ואני בטוח שהקנייה של הבאפר תחזיק מעמד לכל החיים אבל 24 שקל לקילו, אין לי תקציב לא מוגבל... אם אני אקנה פלטות רגילות זה יישמר לי לזמן ארוך? אני הולך לשים גלגל של מכונית שיספוג את כל האנרגיה של הנפילה בדדליפט ובחתירה... אשמח לעזרתכם..

ומוט כדאי לי לקנות מוט איכותי של אגאין פאשטר? או שאפשר לקנות מוט פשוט יותר? המשקלים שלי יהיו מקסימום 150 ק"ג מאמין..

אני מתלבט אם לקנות פלטות רגילות,אולימפיות או שלקנות באפרים של אגיין פאסטר... ואני בטוח שהקנייה של הבאפר תחזיק מעמד לכל החיים אבל 24 שקל לקילו, אין לי תקציב לא מוגבל... אם אני אקנה פלטות רגילות זה יישמר לי לזמן ארוך? אני הולך לשים גלגל של מכונית שיספוג את כל האנרגיה של הנפילה בדדליפט ובחתירה... אשמח לעזרתכם..

ומוט כדאי לי לקנות מוט איכותי של אגאין פאשטר? או שאפשר לקנות מוט פשוט יותר? המשקלים שלי יהיו מקסימום 150 ק"ג מאמין..
עקב תקציב מוגבל תקנה פלטות בציפוי גומי. לי יש בבית וזה אחלה.

באשר למוט אומרים שבזה שווה להשקיע יותר מאשר בפלטות.

אגיד לך מה אני עשיתי, לגבי מוט, אישית לא הרגיש לי חשוב להשקיע עליו אבל לא כל כך מבין בזה.הצורך שלי בו היה כמובן רק לבנץ', דדליפט וסקוואט.

בנוגע לפלטות הדבר היחיד שעניין אותי זה שיהיה עם ציפוי גומי לחסוך ברעש ואם חלילה יפול שתהיה טיפ טיפה בלימה.

ובנוגע לחיפוי והגנה על המרצפות קניתי מזרוני פאזל ושמתי על הרצפה. מוכרים בחנויות ילדים וצעצועים להגן על ילדים שמשחקים על הרצפה.
4 מזרנים בעובי סנטימטר אחד כל אחד בחמישים ש"ח. בהחלט אחלה פתרון ויגן לך בצורה מושלמת על הרצפה מקסימום שים כמה.. אחד על השני וזה ייתן לך רוגע. גודלם: 60×60 ס"מ, אני מאמין שאני אפילו ישים עוד בשביל ל"רצף" בכל החדר בו אני מתאמן בבית. זול ויעיל, דחיס בצורה טובה. אם תרצה צילום של זה אעלה לפה בהדמנות.

אגיד לך מה אני עשיתי, לגבי מוט, אישית לא הרגיש לי חשוב להשקיע עליו אבל לא כל כך מבין בזה.הצורך שלי בו היה כמובן רק לבנץ', דדליפט וסקוואט.

בנוגע לפלטות הדבר היחיד שעניין אותי זה שיהיה עם ציפוי גומי לחסוך ברעש ואם חלילה יפול שתהיה טיפ טיפה בלימה.

ובנוגע לחיפוי והגנה על המרצפות קניתי מזרוני פאזל ושמתי על הרצפה. מוכרים בחנויות ילדים וצעצועים להגן על ילדים שמשחקים על הרצפה.
4 מזרנים בעובי סנטימטר אחד כל אחד בחמישים ש"ח. בהחלט אחלה פתרון ויגן לך בצורה מושלמת על הרצפה מקסימום שים כמה.. אחד על השני וזה ייתן לך רוגע. גודלם: 60×60 ס"מ, אני מאמין שאני אפילו ישים עוד בשביל ל"רצף" בכל החדר בו אני מתאמן בבית. זול ויעיל, דחיס בצורה טובה. אם תרצה צילום של זה אעלה לפה בהדמנות.

אני אשמח לתמונה, ולמקום לרכוש את זה. אחלה פתרון זה יכול להיות בשביל לרצף את כל המקום ולא רק את האיזור של הכלוב.

אני אשמח לתמונה, ולמקום לרכוש את זה. אחלה פתרון זה יכול להיות בשביל לרצף את כל המקום ולא רק את האיזור של הכלוב.

קיבלת..

קצת תמונות מהג'ימבורי שלי.
הכנסתי תמונה עם מטבע שתוכלו לאמוד את עובי המזרון.

קבצים מצורפים

• 2014-12-10 10.36.55.jpg
    2014-12-10 10.36.55.jpg
    KB 40 · צפיות: 141
  • 2014-12-10 10.39.38.jpg
    2014-12-10 10.39.38.jpg
    KB 50.4 · צפיות: 187
  • 2014-12-10 10.40.58.jpg
    2014-12-10 10.40.58.jpg
    KB 36.3 · צפיות: 127
המשטח לדדליפט הוא שונה ?

הוא שונה אבל אני לא עושה עליו את הדדליפט, זה מרגיש כאילו הוא לא סופג את הזעזוע ובשמחה מעביר אותו למרצפות.
אני חושב למכור אותו בשלב מאוחר יותר וכפי שאמרתי להביא עוד כמה רביעיות של פאזלים למלא את החדר וכמה חתיכות נוספות אחד על השני להסיר דאגות.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית