הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזה תוכנית אימונים אתה ממליצים

sagivco

משתמש מתחיל
71
1
נק' מוניטין:
1
71
1
אני מתאמן 5-6 פעמים בשבוע ולא רוצה לרדת מהמספר הזה.. כרגע אני עושהתוכנית מסה ABC
175גובהה שוקל 69ק"ג
A
בנץ פרס 80ק"ג 4X6-8
חזה עליון עם משקולות 8-10X3 56ק"ג
חזה תחתון פלייס 3x10-12
פרפר 3X12

יד אחורית
2 תרגיל 3X סטים
ומקבילים עם משקל

B
סקוואט עם סמית משין 70ק"ג(רוצה להתחיל סקוואט חופשי קצת מתקשה)
לאונצ'ים
תאומים
ולחיצה בכוונה לא רשמתי משקלים כי אני גרוע בטכניקה של הרגליים

לחיצת כתפיים 3X6-8 26 ק"ג
חתירה בעמידה 8-10X3
הרחקת כתפיים לצדדים והרמה לקדימה(לא יודע איך זה נקרא)סופר סט 3X8-10 רצוף אחד אחרי השני

C
מתח רחב עם משקל 6X3
פול דאון 3X10,8,6,6
חתירה 3X10,8,6
פול אובר 3X10-6

כפיפת ידיים עם מוט W 3X10-8
כפיפת ידיים בישיבה עם משקולות בשיפוע 3X10,8,6
פטישים עם משקולות 10,8,6
(רוצה להוריד תרגיל ולהוסיף צ'ין אפס)
מדי פעם עושה דרופ סטים בתרגילים

אשמח אם תמליצו מה לשנות\להוסיף\להוריד

נערך לאחרונה:
תכנית כזאת מיותרת לחלוטין במשקלים כאלה. תכנית כוח או FBW/AB לשלוש-ארבע פעמים בשבוע זה די והותר.

כי אם מעולם לא עשית סקוואט חופשי, אתה בהגדרה מתאמן מתחיל שאין לו צורך בנפח כזה כדי להתקדם.

• פותח/ת השרשור
כי אם מעולם לא עשית סקוואט חופשי, אתה בהגדרה מתאמן מתחיל שאין לו צורך בנפח כזה כדי להתקדם.
אני מתאמן שנה ומשהו לא נראה לי שזה מתחיל.. לא עשיתי מעולם סקוואט חופשי כי אני סובל מכאבי גב ועקמת בעמוד שדרה ואני קצת פוחד לבצע תתרגיל הזה זאת הסיבה

אני מתאמן שנה ומשהו לא נראה לי שזה מתחיל.. לא עשיתי מעולם סקוואט חופשי כי אני סובל מכאבי גב ועקמת בעמוד שדרה ואני קצת פוחד לבצע תתרגיל הזה זאת הסיבה

אין קשר לפז"ם בחדר הכושר. רמת המתאמן נקבעת לפי יכולת ההתאוששות שלו. בנץ' 80 זה נחמד, אבל חוץ מזה המשקלים שלך נמוכים ומעידים שאתה מתחיל.

• פותח/ת השרשור
אין קשר לפז"ם בחדר הכושר. רמת המתאמן נקבעת לפי יכולת ההתאוששות שלו. בנץ' 80 זה נחמד, אבל חוץ מזה המשקלים שלך נמוכים ומעידים שאתה מתחיל.
אני חושב שזה בפרופורציה למשקל גוף שלי שפחות מ70 כתפיים 26 קילו כל יד 16-18 קילו יד קדמית כל יד בגב המשקלים שלי סבבה גם רק ברגליים אני לא משהו היום ניסיתי לעשות סקוואט חופשי אפילו צלמתי אבל אני מתבייש לעלות מרוב הנכות שיצא לי שם

בפלג הגוף התחתון אתה מתחיל, ובפלג הגוף העליון אתה גבולי בין מתחיל לבינוני. אתה לא צריך ABC עם משקלי עבודה כאלה.

• פותח/ת השרשור
אבל
בפלג הגוף התחתון אתה מתחיל, ובפלג הגוף העליון אתה גבולי בין מתחיל לבינוני. אתה לא צריך ABC עם משקלי עבודה כאלה.
אני רוצה להתאמן 5-6 פעמים בשבוע אז אולי אני אוריד קצת בנפח כדי לעלות במשקלים??

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית