הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון קגנוביץ דני זוכה בפעם השניה ביוניברס

עפת קצת רחוק, גבר.
אתה מאוד, אבל מאוד רחוק מלהיות מציאותי.

אני קצת לא מבין את התגובות האלה, מישהו פה מתיימר להיות בילדר יותר טוב מדני? לא בהכרח רוצה להיראות ככה, אבל ההישגים שלו בתחום שהוא עוסק ללא ספק מרשימים מאוד. ו"דקיק", למי אתה משווה אותו, קאי גרין?

מה אתה רוצה?

(אל תהיה צנוע...)
480px-leonhard_euler_2.jpg

הבנתי שהגנון לא התבגר פה.. כבדו כל הישג באשר הוא, צרי עין.

הבנתי שהגנון לא התבגר פה.. כבדו כל הישג באשר הוא, צרי עין.
איפה פקפקנו בהישגו? בסה"כ נאמר כאן שלרקוד על במה זה די מיותר. בסופו של דבר כולם כאן בדעה אחת שדני הציג פוזינג מושלם.
אני לא רואה היכן משהו לגלג להישג שלו.

• אהבתי
Reactions: Asi
איפה פקפקנו בהישגו? בסה"כ נאמר כאן שלרקוד על במה זה די מיותר. בסופו של דבר כולם כאן בדעה אחת שדני הציג פוזינג מושלם.
ה-PCT שיבש ל- Elic את יכולת
״הבנת הנקרא״ .

אנשים מסויימים אפילו לא התייחסו להישג אלא רק בלעג וזלזול לגבי הרוטינה, כן גם לדעתי זה טיפשי להשקיע את כל חייך לרגעים האלו בבמה, אבל קצת ריספקט להישגים.

• אהבתי
Reactions: Dam
ההיתרון של דני שיש לו גנטיקה באמת של 1 ל 1000ביום שלמישו בארץ יהיה מבנה וגנטיקה כמו של דני לא מדבר על גודל על מבנה אסתטיקה רגלים וגב כאלו תוכלו לדבר ולזלזל.
אנשים מזריקים סייקלים כבדים במשך שנים ודני מנצח אותם.
רגלים וגב היום זה יותר חשוב מידיים וחזה בפיתוח גוף תחרותי לכן לדני יש יתרון גדול על המון מתחרים.

תראו מזה רמה איפה יש דבר כזה בארץ ועוד בגיל הזה:

10690053_10202384309243021_3439613748107050320_n.jpg

גוף ממש מטורף, כל הכבוד לו.
לגבי הפופיק, שמעתי פעם שGH גורם לאיברים פנימים לגדול ועושים איזשהו טיפול באיזור הזה, זאת הסיבה שהוא נראה ככה?
בווידאו עצמו רואים את זה יותר בבירור, ממש כאילו יש שם משהו חח..

ממרחק כזה הוא נראה מפלצת. בכל אופן שאפו ובהצלחה

ההיתרון של דני שיש לו גנטיקה באמת של 1 ל 1000ביום שלמישו בארץ יהיה מבנה וגנטיקה כמו של דני לא מדבר על גודל על מבנה אסתטיקה רגלים וגב כאלו תוכלו לדבר ולזלזל.
רגלים וגב היום זה יותר חשוב מידיים וחזה בפיתוח גוף תחרותי לכן לדני יש יתרון גדול על המון מתחרים.

10690053_10202384309243021_3439613748107050320_n.jpg

מה אתה מבלבל את המוח?... הוא מפתח גוף ברמה גבוהה מאוד ואני בטוח שהוא נהנה יופי כשמעבירים עליו ביקורת.
אין שום בעיה בפטפוטי כורסא, זה חלק מהכיף, בטח לא אישי.
מה הקשר לסייקלים כבדים או רכים?! אתה מטייל במחזור הדם של קהילת פיתוח הגוף בארץ? מה אתה מבין בחומרים בכלל?
לגבי עניין התנועה זה סתם עניין של טעם, אפשר לאהוב או לא.

מה אתה מבלבל את המוח?... הוא מפתח גוף ברמה גבוהה מאוד ואני בטוח שהוא נהנה יופי כשמעבירים עליו ביקורת.
אין שום בעיה בפטפוטי כורסא, זה חלק מהכיף, בטח לא אישי.
מה הקשר לסייקלים כבדים או רכים?! אתה מטייל במחזור הדם של קהילת פיתוח הגוף בארץ? מה אתה מבין בחומרים בכלל?
לגבי עניין התנועה זה סתם עניין של טעם, אפשר לאהוב או לא.
הוא מעריצה שרופה של דני כבר שנים על גבי שנים. אין עם מי לדבר ממש

אני קצת לא מבין את התגובות האלה, מישהו פה מתיימר להיות בילדר יותר טוב מדני? לא בהכרח רוצה להיראות ככה, אבל ההישגים שלו בתחום שהוא עוסק ללא ספק מרשימים מאוד. ו"דקיק", למי אתה משווה אותו, קאי גרין?
אני לא מתיימר ולא מנסה להשוות את ההישגים שלי לשל דני, זה אפילו כיוונים שונים לגמרי.
אני פשוט לא מבין את ההצהרות האלה של "כולם היו מתים להיות כמוהו", טוב אחי, סבבה, כולם...
דקיק? אתה בטוח שאתה פונה לאדם הנכון?
לא אמרתי מילה על דני.

אני לא מתיימר ולא מנסה להשוות את ההישגים שלי לשל דני, זה אפילו כיוונים שונים לגמרי.
אני פשוט לא מבין את ההצהרות האלה של "כולם היו מתים להיות כמוהו", טוב אחי, סבבה, כולם...
דקיק? אתה בטוח שאתה פונה לאדם הנכון?
לא אמרתי מילה על דני.
אני חושב שבתגובה קודמת מישהו הזכיר שדני ניראה "דקיק", אז הבחור פה חזר על הציטוט ואמר שביחס לקאי גרין הוא אולי דקיק, אבל לא צריך להשוות אותו לקאי גרין (או משהו כזה).

אני חושב שבתגובה קודמת מישהו הזכיר שדני ניראה "דקיק", אז הבחור פה חזר על הציטוט ואמר שביחס לקאי גרין הוא אולי דקיק, אבל לא צריך להשוות אותו לקאי גרין (או משהו כזה).
סבבה, פשוט זה נכתב בתגובה לציטוט שלי, אז תהיתי.

שמע,במקום להלל כל היום את דני,יכולת ללכת ללמוד קצת לשון ודיקדוק.ולשפר את צורת הניסוח וההתבטאות שלך.

דני נראה מעולה,כל הכבוד לו על הזכייה!

Back
למעלה תחתית