עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמה עולה?מישהו שמע על המוצר הזה?
זה מקלות סוכר שמספקות דקסטרוז לאחר אימון, תיכננתי לערבב עם השייק בסוף אימון.
Jim stoppani ממליץ לקחת אחרי אימון וקראתי וחקרתי קצת...נשמע מגניב ושווה ניסיון.
אין בארץ...כמה עולה?
נשמע באמת מיותר
שמעתי על זה מג'ים סטטופאני, נשמע רעיון טוב...אבל כנראה שאני אלך על 2 דובוני גומי אחרי אימון...גם כיף וגם מועיל לפי מה שהוא אומרנשמע לי מבוזבז וחסר משמעות אלא אם כן זה לטעם.
יש סיבה שאתה רוצה להקפיץ את הסוכר ישר אחרי האימון? אני יודע שיש שמועה שזה עוזר להתאוששות אבל יש למישהו ביסוס לזה? אישית לא ראיתי.
האלטרנטיבה היא דובוני גומי שהשבוע ניסיתי...4 דובונים קטנים אחרי אימון, פשוו גומיגזמה....נשמע לי מבוזבז וחסר משמעות אלא אם כן זה לטעם.
יש סיבה שאתה רוצה להקפיץ את הסוכר ישר אחרי האימון? אני יודע שיש שמועה שזה עוזר להתאוששות אבל יש למישהו ביסוס לזה? אישית לא ראיתי.
האלטרנטיבה היא דובוני גומי שהשבוע ניסיתי...4 דובונים קטנים אחרי אימון, פשוו גומיגזמה....
הסיבה העיקרית לפי מה שהבנתי זה באמת התאוששות יותר טובה, מוסבר שדקסאטרוז זה הצורה הכי מופשטת של פחממה והיא מגיעה ישר לשריר אחרי אימון (למאגרי הגליקוגן בשריר) ומונע פירוק של שריר.
ג'ים מדגיש שאין ביסוס מדעי אבל זה חא פוגע בכלום אחרי אימון.
מניח שהכל תאוריה לא מבוססת.כל אחד יכול להחליט אם הוא מאמין או לאהאלטרנטיבה היא דובוני גומי שהשבוע ניסיתי...4 דובונים קטנים אחרי אימון, פשוו גומיגזמה....
הסיבה העיקרית לפי מה שהבנתי זה באמת התאוששות יותר טובה, מוסבר שדקסאטרוז זה הצורה הכי מופשטת של פחממה והיא מגיעה ישר לשריר אחרי אימון (למאגרי הגליקוגן בשריר) ומונע פירוק של שריר.
ג'ים מדגיש שאין ביסוס מדעי אבל זה חא פוגע בכלום אחרי אימון.
כל עוד זה לא פוגע זה טוב לי מנטאלית.מניח שהכל תאוריה לא מבוססת.כל אחד יכול להחליט אם הוא מאמין או לא