הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מבקש המלצה למדפסת+סורק.

• פותח/ת השרשור Vibryll
  • פורסם בתאריך

Vibryll

ה-ויבריל
4,256
1,634
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
17,049
4,256
1,634
צהריים טובים אנשים.
החלטתי שצריך מדפסת בבית כי עד עכשיו לא הייתה לי...
אם כבר קונים אז גם סורק אפשר להוסיף.
השאלה שלי היא כזו,קודם כל איזה בראנד מומלץ במדפסות,לפי שיעורי הבית שעשיתי אין על HP,בארץ לפחות ושזוהי החברה ששולטת במדפסות לעומת CANON למשל שתותחים בעיקר במצלמות.
על סורקים לא מצאתי כלכך הרבה,אז השאלה השניה שלי היא איזה סורק הייתם ממליצים,איזה חברה חכו',כי פה לפי מה שהבנתי כבר לא כלכך נכנס הקטע של העובדה שHP הכי טוב,סורק זה כבר לא מדפסת.
והשאלה השלישית היא האם קדאי ללכת על קומבו?מדפסת משולבת עם סורק של HP?כמה אמרו לי שזה אחלה דבר ומשתלם כמעט לכל כיס,כי אפשר למצוא אחלה קומבו עד 450 ש"ח.

תודה מראש והמשך יום נעים!

• פותח/ת השרשור
שמע פגעת פשוט בול,אני מסתכל עליה כבר כמה דקות ומצאתי אותה דרך זאפ,לפי התיאור של האנשים שם היא מעולה!
תודה,כנראה אלך עליה!

יש לי דגם הרבה יותר ישן שלה (כבר משהו כמו 6-7 שנים) ואני מרוצה ולא צריך יותר מזה בכלל.

• פותח/ת השרשור
כמו שאמרתי אני חדש בתחום,מה עלות הדיו למדפסות האלה בערך,בין כמה לכמה נע המחיר?
אין לי מושג במדפסות.

טוב זה בסדר,כבר הסתדרתי ומצאתי את המחירים.

נערך לאחרונה:
אני לא קונה מקורי, קונה ב DMO (למרות שזה חרא של צבע ואם אתה לא מדפיס הרבה זמן כמוני הוא מתייבש).
עולה 180 שקל צבעוני + שחור

• פותח/ת השרשור
אני לא קונה מקורי, קונה ב DMO (למרות שזה חרא של צבע ואם אתה לא מדפיס הרבה זמן כמוני הוא מתייבש).
עולה 180 שקל צבעוני + שחור

זה לא קצת יקר?
כי אני מצאתי בזאפ צבע מקורי,גם לא רחוק מהבית שלי בחנות Ivory שחור ב-66,צבעוני ב-84.

אלו מיכלים קטנים וחצי ריקים, אין סיכוי HP מקורי במחיר הזה.

• פותח/ת השרשור
כן שמתי לב שיש גם XL,אבל אני מניח שאני לא אצטרך יותר מזה,לתקופה נסיונית אפשרי לקנות כאלה כי אני לא נמצא הרבה בבית ולא הולך להשתמש בה למטרות כמו במשרדים.
מקסימום אם אני אראה שזה לא מספיק,אז אתחיל לרכוש את הגדולות.
יש אפשרות נגיד לשים שחור XL וצבעוני רגיל?(במידה ואני מדפיס בעיקר מסמכים בשחור לבן וצורך דיו צבעוני פחות.)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית