הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל וסיאליס

• פותח/ת השרשור mars
  • פורסם בתאריך

mars

משתמש משקיע
2,762
2,020
נק' מוניטין:
4,060
2,762
2,020
אני נימצא בTRT ומשתמש בסיאליס 10 מג לפי הצורך. עתיד להיכנס לסייקל בקרוב. האם ישנם חומרים שעלולים לשבש את יעילותה של התרופה מהם רצוי להימנע?

אני נימצא בTRT ומשתמש בסיאליס 10 מג לפי הצורך. עתיד להיכנס לסייקל בקרוב. האם ישנם חומרים שעלולים לשבש את יעילותה של התרופה מהם רצוי להימנע?

אינני רואה סיבה להשתמש בסיאליס כל עוד אתה על TRT. יש פה ניגוד עניינים אדון.

• פותח/ת השרשור
אינני רואה סיבה להשתמש בסיאליס כל עוד אתה על TRT. יש פה ניגוד עניינים אדון.
זה לא על דעת עצמי, אלא בהמלצת אורולוג המודע לTRT.
מדוע מדובר בניגוד עיניינים?
אתה אומר "כל אתה על TRT". אני כניראה על TRT FOR GOOD .

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
על אילו מינוני TRT אתה ומה שם הרכיב?
וביחס לכך - ממה יהיה מורכב הסייקל שלך?
TRT טסטווירון דפו 125 מג בשבוע.
סייקל ראשון (לאחר כמעט כעשור ללא שימוש בחומרים) היה טסטווירון דפו 500 מג בשבוע למשך 12 שבועות.
המשך TRT למשך 12 שבועות
סייקל שני היה טסטווירון דפו 625 מג בשבוע למשך 12 שבועות.
המשך TRT (לאחר כשבועיים נולבה 20 20 40 40)
בתום 12 שבועות מעוניין בסייקל נוסף. טסטווירון דפו בשילוב חומר נוסף, שוקל או ננדרולון (היה חלק מכל סייקל בעבר) או טרן (טרם ניסיתי)..

הטיפול שלך מורכב גם מתרופות אחרות מלבד הדיפו?

בכל אופן -
אני מניח שבסייקלים הקודמים לא יצא לך לשלב סיאליס.

אני לא יודע מה החוויה שלך מבחינת ליבידו בסייקלים שעשית בעבר, אבל עם הגדלת המינון של טסט צריכה להיות השפעה חזקה גם על הליבידו, אעפ שיש אנשים שמקבלים את ההשפעה ההפוכה - ומכאן יכול להיות שיגיע הצורך לשלב את הסיאליס.

הייתי מציע לך להתחיל את הסייקל ללא הסיאליס ולראות אם עדיין יש בעיה במיטה ולשקול אם לשלב בהמשך את ההשפעה הישירה על הליבידו. (או לחילופין להתחיל עם מינון נמוך מ10 מ"ג).
בהקשר של התנגשות מדובר בשני רכיבים שמשפיעים משמעותית על הדם - הראשון מגביר יצור והשני מרפה את כלי הדם ומגביר זרימה, כל עוד אתה ממשיך לנטר ל"ד (כמו שאתה כבר אמור לעשות בטיפול שאתה נמצא בו) מלבד אולי זקפה קצת כואבת, אני לא רואה סכנות חמורות מעבר לכך.
לגבי הננדרולון והטרן חכמים ממני יצטרכו לענות.

ננדרולון וטרן הם ממשפחת הנור-19, מאוד משביתים ומשפיעים ישירות על הלבידו ע״י העלאת רמת פרולקטין החל מהשבוע השלישי.

אפשר להאשים את הפרולקטין במידה וישנו כתוצאה מהשימוש, ייתכן שזה משפיע ישירות על הלבידו ויש צורך בדוסטינקס ולא בסיאליס.

אין סיבה שתקרע את הכיס על סיאליס כאשר חפיסה שלמה של שמונה כדורי דוסטינקס 0.5 מג עולה יותר זול מכדור אחד של 10 מג סיאליס.(מחיר קופ׳ח ע״י מרשם).

בצע בדיקת דם ותעלה אותה לפה.

• פותח/ת השרשור
ננדרולון וטרן הם ממשפחת הנור-19, מאוד משביתים ומשפיעים ישירות על הלבידו ע״י העלאת רמת פרולקטין
כשהייתי עושה סייקלים באופן סדיר בעבר, ננדרולון במינון של 600 מג היה כמעט בכל סייקל. מעולם לא הייתה בעיה של ליבידו, להפך (ולא נעשה שימוש בדוסטינקס). אני מעריך שזה קשור לעובדה שמינון הטסט היה נע בין 2000-1000 מג בשבוע.

כשהייתי עושה סייקלים באופן סדיר בעבר, ננדרולון במינון של 600 מג היה כמעט בכל סייקל. מעולם לא הייתה בעיה של ליבידו, להפך (ולא נעשה שימוש בדוסטינקס). אני מעריך שזה קשור לעובדה שמינון הטסט היה נע בין 2000-1000 מג בשבוע.

כל גוף מגיב אחרת, 2 מג טסט בהחלט מיותר.

• פותח/ת השרשור
למה שילבת נולבה?
אני גם חשבתי תחילה שאין צורך בנולבה (לא צריך PCT כיוון שגם כך אני בTRT והציר מושבת) ולכן בסייקל הראשון של 500 מג טסט לא השתמשתי.
לאחר מכן ראיתי פוסט בהקשר של "ביצוע PCT בסיום סייקל וחזרה למינון TRT", אז טום דיבר על כך ש-"יש לשקול PCT בפרוטוקול מתאים בכדי להישמר מפעילות אסטרוגנית מוגברת עקב ארומטיזציה, ביחוד אם הבלאסט הכיל מינוני טסט גבוהים, ו/או שימוש בדופאמין אגוניסטים במידה ובוצע שימוש ב NOR-19". הוא המליץ לי לבצע PCT של נולבה וכך אמנם עשיתי. לדעתך אין צורך בנולבה כל עוד יש חזרה ישירה לTRT?
היית על 2 גרם טסט בשבוע?😳
כאשר אמפולה של Omnadren עולה 15 שח, וויאל של Testo LA (סיפיונט וטרינרי) עולה 150 שח, אז למה לא? (שכל של ילד מפגר בן 20). *אני מודע לאיסור לציין מחירים אך מדובר על שנת 97'.
2 גרם היו בדרך כלל לשבועיים הראשונים. אח"כ הייתי מבצע Tapering עד ל- 750 מג בשבוע האחרון.

הTRT במינון מאוד מאוד מאוד גבוה. לא שמעתי כזה מינון אף פעם. 500 בחודש? זה לא נופל בכמות טסט שנותנים בסייקלים ראשונים.

שימוש בנולבה תוך כדי סייקל, זה אך ורק במקרי חירום.כי אתה פשוט דוחה את הבעיה במקום לטפל בה.

ו2 גרם טסט? לא מוסיף מילה...

• פותח/ת השרשור
הTRT במינון מאוד מאוד מאוד גבוה. לא שמעתי כזה מינון אף פעם. 500 בחודש? זה לא נופל בכמות טסט שנותנים בסייקלים ראשונים.

שימוש בנולבה תוך כדי סייקל, זה אך ורק במקרי חירום.כי אתה פשוט דוחה את הבעיה במקום לטפל בה.

ו2 גרם טסט? לא מוסיף מילה...
תקרא את הפוסט מתחילתו ועד סופו. אם לא תבין אני אסביר.

...

כנראה תשמח לדעת (כי זה אומר שכנראה אין לך צורך בזה) כי 500 בחודש זה לא מאוד מאוד גבוה ל TRT...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית