עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני נימצא בTRT ומשתמש בסיאליס 10 מג לפי הצורך. עתיד להיכנס לסייקל בקרוב. האם ישנם חומרים שעלולים לשבש את יעילותה של התרופה מהם רצוי להימנע?
זה לא על דעת עצמי, אלא בהמלצת אורולוג המודע לTRT.אינני רואה סיבה להשתמש בסיאליס כל עוד אתה על TRT. יש פה ניגוד עניינים אדון.
זה לא על דעת עצמי, אלא בהמלצת אורולוג המודע לTRT.
מדוע מדובר בניגוד עיניינים?
אתה אומר "כל אתה על TRT". אני כניראה על TRT FOR GOOD .
בעיקר במהלך. ועל פעם שניה אין מה לדבר.ישנן בעיות בזיקפה לפני / מהלך האקט המיני?
TRT טסטווירון דפו 125 מג בשבוע.על אילו מינוני TRT אתה ומה שם הרכיב?
וביחס לכך - ממה יהיה מורכב הסייקל שלך?
כשהייתי עושה סייקלים באופן סדיר בעבר, ננדרולון במינון של 600 מג היה כמעט בכל סייקל. מעולם לא הייתה בעיה של ליבידו, להפך (ולא נעשה שימוש בדוסטינקס). אני מעריך שזה קשור לעובדה שמינון הטסט היה נע בין 2000-1000 מג בשבוע.ננדרולון וטרן הם ממשפחת הנור-19, מאוד משביתים ומשפיעים ישירות על הלבידו ע״י העלאת רמת פרולקטין
כשהייתי עושה סייקלים באופן סדיר בעבר, ננדרולון במינון של 600 מג היה כמעט בכל סייקל. מעולם לא הייתה בעיה של ליבידו, להפך (ולא נעשה שימוש בדוסטינקס). אני מעריך שזה קשור לעובדה שמינון הטסט היה נע בין 2000-1000 מג בשבוע.
אני גם חשבתי תחילה שאין צורך בנולבה (לא צריך PCT כיוון שגם כך אני בTRT והציר מושבת) ולכן בסייקל הראשון של 500 מג טסט לא השתמשתי.למה שילבת נולבה?
כאשר אמפולה של Omnadren עולה 15 שח, וויאל של Testo LA (סיפיונט וטרינרי) עולה 150 שח, אז למה לא? (שכל של ילד מפגר בן 20). *אני מודע לאיסור לציין מחירים אך מדובר על שנת 97'.היית על 2 גרם טסט בשבוע?😳
כמו מה?נראה לי יש פה כמה דברים שאתה עושה לא בסדר....
הTRT במינון מאוד מאוד מאוד גבוה. לא שמעתי כזה מינון אף פעם. 500 בחודש? זה לא נופל בכמות טסט שנותנים בסייקלים ראשונים.כמו מה?
תקרא את הפוסט מתחילתו ועד סופו. אם לא תבין אני אסביר.הTRT במינון מאוד מאוד מאוד גבוה. לא שמעתי כזה מינון אף פעם. 500 בחודש? זה לא נופל בכמות טסט שנותנים בסייקלים ראשונים.
שימוש בנולבה תוך כדי סייקל, זה אך ורק במקרי חירום.כי אתה פשוט דוחה את הבעיה במקום לטפל בה.
ו2 גרם טסט? לא מוסיף מילה...
הTRT במינון מאוד מאוד מאוד גבוה. לא שמעתי כזה מינון אף פעם. 500 בחודש? זה לא נופל בכמות טסט שנותנים בסייקלים ראשונים.
...
כנראה תשמח לדעת (כי זה אומר שכנראה אין לך צורך בזה) כי 500 בחודש זה לא מאוד מאוד גבוה ל TRT...