הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוויה לא טובה בזריקה ראשונה .

vadim_ft

משתמש פעיל
301
55
נק' מוניטין:
99
301
55
היום הייתה זריקה ראשונה של אננת .
חבר הזריק לי . אחרי הזריקה קיבלתי סחרחורת חזקה והתעלפתי ל10-15 שניות ורק אז חזרתי לעצמי .
בכללי ישלי לחץ דם נמוך . בפעם האחרונה שבדקתי זה היה לפני כמה שבועות יצא 109 56 .
יכול להיות שזה בגלל הלחץ דם ?
האם עדי לי לרדת לגמרי מהעניין הזה ?
לקחת כלומיד או טמוקסיפן לא צריך הבנתי אבל אשמח גם תשובות נוספות לגבי העניין הזה .
@Tom

יעקב, ברגע זה אני מסיר אותך רשמית מהאשכול ולמעשה אתה רק תוכל לצפות ולא להגיב כלל.
אינני רוצה שמישהו פה ימות לי בגלל הבורות הטוטאלית שאתה מציג פה.

בפעם הבאה אני אמנע ממך את הגישה להגיב בכל דרך כלשהי ורק תוכל לצפות. אהפוך אותך לעציץ פה.

אתה נותן לי להיות גננת אחרייך, זכית בתת כותרת חדשה. ואנחנו נצעד ביחד יד ביד כמו אסיר וסוהר.
בתור סוהר טיפה נעלבתי תום.. אני לא צועד יד ביד עם אסירים

יעקב, ברגע זה אני מסיר אותך רשמית מהאשכול ולמעשה אתה רק תוכל לצפות ולא להגיב כלל.
אינני רוצה שמישהו פה ימות לי בגלל הבורות הטוטאלית שאתה מציג פה.

בפעם הבאה אני אמנע ממך את הגישה להגיב בכל דרך כלשהי ורק תוכל לצפות. אהפוך אותך לעציץ פה.

אתה נותן לי להיות גננת אחרייך, זכית בתת כותרת חדשה. ואנחנו נצעד ביחד יד ביד כמו אסיר וסוהר.
אתה טועה בגדול. לאדם זה יש ניסיון ופרסקטיבה עדיפה על כמעט כל הפורום. כל אחד יחליט איזה עצות לקבל ואיזה ליגנוז. תישאל את משה ותום כולם יודעים שניתן להכניס טסט תת עורי.

ודים, אתה נשמע לי כמו בן אדם חרד
גם אני הייתי ככה לפני שנה, היו לי אלף שאלות וחרדות. החלטתי לרדת מזה עד שאקרא ואבין מינימלית.
אם הזרקת זריקה אחת או שתיים, עדיין לא מאוחר לסגת מהעניין אם אתה לא שלם עם זה 100 אחוז.

אגב, יכול להיות שהזריקה כאבה לך מאוד ? וכתוצאה מזה נכסנת לפניקה והתעלפת ?

אתה טועה בגדול. לאדם זה יש ניסיון ופרסקטיבה עדיפה על כמעט כל הפורום. כל אחד יחליט איזה עצות לקבל ואיזה ליגנוז. תישאל את משה ותום כולם יודעים שניתן להכניס טסט תת עורי.
לא אתה טועה ובגדול , בא נתחיל מיזה שאי אפשר לשאוב שמן למזרק אינסולין האינס מיועד אך ורק למים , דבר שני , עצם העובדה שמסתובב לך שמן לא בשריר זה כבר לא טוב

אתה טועה ובגדול.

שנית, אני לא אתן במה או אופציה לתדרוך שהוא שגוי ויכול לסכן אדם. לכן, זוהי אחריותי המלאה לבצע בקרה מלאה על הנאמר.

• פותח/ת השרשור
גם אני הייתי ככה לפני שנה, היו לי אלף שאלות וחרדות. החלטתי לרדת מזה עד שאקרא ואבין מינימלית.
אם אחת או שתיים, עדיין לא. מאוחר לסגת מהעניין אם אתה לא שלם עם זה 100 אחוז.

הזריקה עצמה לא כאבה .
גם עכשיו לא כואב רק מרגיש טיפה את המקום וזהו .
כנראה שסתם נילחצתי , בכללי אני בן אדם תסביכן . אנסה שוב מקסימום ירד מהעניין
אם הזרקת זריקה אחת או שתיים, עדיין לא מאוחר לסגת מהעניין אם אתה לא שלם עם זה 100 אחוז.

לא אתה טועה ובגדול , בא נתחיל מיזה שאי אפשר לשאוב שמן למזרק אינסולין האינס מיועד אך ורק למים , דבר שני , עצם העובדה שמסתובב לך שמן לא בשריר זה כבר לא טוב
לגבי זה שניתן להכניס תת עורי אני בטוח .לגבי מזרק אינסולין לא אבל יעקוב רשם שהוא הצליח להזריק במזרק אינסולין .היו דיונים ישנים בנושא בתקופה של עדי .

לגבי זה שניתן להכניס תת עורי אני בטוח .לגבי מזרק אינסולין לא אבל יעקוב רשם שהוא הצליח להזריק במזרק אינסולין .היו דיונים ישנים בנושא בתקופה של עדי .

יעקב גם נלחם במלחמת ששת הימים לבדו ושרד את הקרבות הקשים.

את מי זה מעניין יניב? גם אני לקחתי בעברי 80 מ׳ג דיבול, זאת סיבה להמליץ על זה כי התמזל מזלי ולא היה לי כשל במערכות?

תפסיקו לקשקש.

יעקב גם נלחם במלחמת ששת הימים לבדו ושרד את הקרבות הקשים.

את מי זה מעניין יניב? גם אני לקחתי בעברי 80 מ׳ג דיבול, זאת סיבה להמליץ על כל כי התמזל מזלי ולא היה לי כשל במערכות?

תפסיקו לקשקש.
אני מדבר לעינין.ניתן ומקובל להכניס טסט לגוף גם באופן תת עורי.לגבי סוג המזרק אני לא סגור על זה .יש עינין טכני של סמיכות החומר אבל אם הוא אומר שהצליח למה שישקר? סהכ הוא המליץ להכניס כמות קטנה ליראות איך הגוף מגיב .ניראה לי הגיוני לאור המצב דנן

אני מדבר לעינין.ניתן ומקובל להכניס טסט לגוף גם באופן תת עורי.לגבי סוג המזרק אני לא סגור על זה .יש עינין טכני של סמיכות החומר אבל אם הוא אומר שהצליח למה שישקר? סהכ הוא המליץ להכניס כמות קטנה ליראות איך הגוף מגיב .ניראה לי הגיוני לאור המצב דנן

מחדירים את החומר לשריר, ובודקים את התגובה של הגוף. זה לא פרגניל. זה שמן.

שלא היה לך צורך לחסום את יעקוב ולהוציא אותו כאחד שנותן עצות מסוכנות.כשיש לך כוח כמנהל צריך להישתמש בו בתבונה ולא בכוחניות.

תעבור קצת על הרקורד שלי ותבחן אם אני דיקטטור.

אתה קצת מתבלבל ידידי.

אני לא שופט אותך אלא מדבר על המיקרה הזה בילבד.

אני מפעיל המון שיקול דעת לפני כל החלטה, במקרה של יעקב זה מורכב מכפי שאתה חושב. זה הרבה מעבר להודעה הזו שלו באשכול הנל.

בכל אופן, אינני רוצה לדבר על הבחור שאין באפשרותו להגיב באשכול הספציפי. אני מאוד רוצה להיות אופטימי ולקוות שהוא הבין את הפויינט.

התרגשות של מתחילים. רק שאתה לקחת את זה קצת קיצוני מדי.
גם אני בזריקה הראשונה נתתי לחבר להזריק וקצת פחדתי.. אבל זה שטויות, מהזריקה השניה ובמהלך כל הסייקל הזרקתי לבד.
אם מזריקה אחת אתה מחליט לרדת מכל העניין, אתה בטוח שהיה חכם להכנס לסייקל?

תתחיל להתאמן אם מחט ומזרק ריק.. תבחר מחט שהיא דקה יחסית ועם תנועה מהירה לא תרגיש כלום. (באמת, לא בקטע של צורת ביטוי..) רק שים לב שככל שהמחט יותר דקה, יקח יותר זמן לשמן לצאת, יותר זמן עם המחט בתוך הכתף\טוסיק\וכ' מה שלדעתי יותר גרוע מכאב של דקירה.. (זה באמת היה מעורר לי רפלקס הקאה).. ככה שלהקשיב לכוכב פה שרשם לך ללכת על מזרק אינסולין לא מומלץ לדעתי. אלא אם כן אתה על 6% שומן אבל עדיין יקח לך רבע שעה להזריק... 😃

שמור על קור רוח ובהצלחה!!

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
התרגשות של מתחילים. רק שאתה לקחת את זה קצת קיצוני מדי.
גם אני בזריקה הראשונה נתתי לחבר להזריק וקצת פחדתי.. אבל זה שטויות, מהזריקה השניה ובמהלך כל הסייקל הזרקתי לבד.
אם מזריקה אחת אתה מחליט לרדת מכל העניין, אתה בטוח שהיה חכם להכנס לסייקל?

תתחיל להתאמן אם מחט ומזרק ריק.. תבחר מחט שהיא דקה יחסית ועם תנועה מהירה לא תרגיש כלום. (באמת, לא בקטע של צורת ביטוי..) רק שים לב שככל שהמחט יותר דקה, יקח יותר זמן לשמן לצאת, יותר זמן עם המחט בתוך הכתף\טוסיק\וכ' מה שלדעתי יותר גרוע מכאב של דקירה.. (זה באמת היה מעורר לי רפלקס הקאה).. ככה שלהקשיב לכוכב פה שרשם לך ללכת על מזרק אינסולין לא מומלץ לדעתי. אלא אם כן אתה על 6% שומן אבל עדיין יקח לך רבע שעה להזריק... 😃

שמור על קור רוח ובהצלחה!!
יהיה בסדר אחי . תודה על התגובה . מכאן והלאה יהיה בסדר גמור .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית