הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוויה לא טובה בזריקה ראשונה .

vadim_ft

משתמש פעיל
301
55
נק' מוניטין:
99
301
55
היום הייתה זריקה ראשונה של אננת .
חבר הזריק לי . אחרי הזריקה קיבלתי סחרחורת חזקה והתעלפתי ל10-15 שניות ורק אז חזרתי לעצמי .
בכללי ישלי לחץ דם נמוך . בפעם האחרונה שבדקתי זה היה לפני כמה שבועות יצא 109 56 .
יכול להיות שזה בגלל הלחץ דם ?
האם עדי לי לרדת לגמרי מהעניין הזה ?
לקחת כלומיד או טמוקסיפן לא צריך הבנתי אבל אשמח גם תשובות נוספות לגבי העניין הזה .
@Tom

לגבי זה שניתן להכניס תת עורי אני בטוח .לגבי מזרק אינסולין לא אבל יעקוב רשם שהוא הצליח להזריק במזרק אינסולין .היו דיונים ישנים בנושא בתקופה של עדי .
ניתן להזריק טסט על בסיס שמן SubQ, נתקלתי בכאלה שזה עושה להם את זה.
האם מומלץ להזריק טסט SubQ? לא. הסיכון לזיהום ולצילוק הרקמה השומנית הוא גבוה הרבה יותר ובוודאי שאין שום היגיון שמשתמש חסר ניסיון יבחר בפרוטוקול כזה.
יעקוב זייתון רושם דברים מבוססי ידע ובעיקר ניסיון אישי. הבעיה היא שלעיתים הניסיון האישי הוא מקרה פרטי של הצלחה שסטטיסטית אינה סבירה.
העצה הטובה ביותר היא "לשמור את זה פשוט". התעלפות אינה שוק אנפילפטי ובמקרה הזה סביר שמדובר במצב חרדה שעבר סף עליון כך שבוצע shutdown. סביר שהחרדה תרד מהזרקה להזרקה. הרי לא נצפה שאדם יעבור להזרקת SubQ ויתמיד בה גם כשהמינונים יגיעו ל-3cc בהזרקה בודדת המבוצעת eod נניח.

ניתן להזריק טסט על בסיס שמן SubQ, נתקלתי בכאלה שזה עושה להם את זה.
האם מומלץ להזריק טסט SubQ? לא. הסיכון לזיהום ולצילוק הרקמה השומנית הוא גבוה הרבה יותר ובוודאי שאין שום היגיון שמשתמש חסר ניסיון יבחר בפרוטוקול כזה.
יעקוב זייתון רושם דברים מבוססי ידע ובעיקר ניסיון אישי. הבעיה היא שלעיתים הניסיון האישי הוא מקרה פרטי של הצלחה שסטטיסטית אינה סבירה.
העצה הטובה ביותר היא "לשמור את זה פשוט". התעלפות אינה שוק אנפילפטי ובמקרה הזה סביר שמדובר במצב חרדה שעבר סף עליון כך שבוצע shutdown. סביר שהחרדה תרד מהזרקה להזרקה. הרי לא נצפה שאדם יעבור להזרקת SubQ ויתמיד בה גם כשהמינונים יגיעו ל-3cc בהזרקה בודדת המבוצעת eod נניח.
תשובה מדוייקת . 3 סיסי בסייקל ריאשון יום כן ויום לא ניראה לי רחוק עדיין

• פותח/ת השרשור
זריקה שניה . לגמרי לבד 😃 . בלי להתעלף ובלי סחרחורות ושום דבר .
לקח איזה 40 דקות אבל בסוף עשיתי את זה . לא מאמין איזה כוסית הייתי חחחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית