הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אוזניות אלחוטיות לאימונים

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
אני חושב על לקנות אוזניות אלחוטיות לאימונים בשביל לצלם ולשמוע מוזיקה בו זמנית. ישמשו אותי למטאל כבד-כבד מאוד ורוק קלאסי בעיקר (גם רוק כמו סקילט ודיסטרבד).
דוגמאות-
amon amarth - deceiver of the gods
five finger death punch - under and over it
dope - die motherfucker die
deep purple - smoke on the water (זה רוק קלאסי)
זה מכסה את כל הקצוות של הסגנונות שאני שומע מבחינת הסאונד.
אני צריך שיהיו חזקות ואיכותיות, לשמוע שירים כאלה עם אוזניות ב-5 שקלים זה איום ונורא, אפשר רק לאבד רייג'.
אם יש כאלה שאפשר לשחות איתן וחסינות למים עדיף אבל לפי מה שהבנתי האוזניות שאפשר לעשות את זה איתן לא משהו בכלל מבחינת איכות אז זו רק אופציה.
תקציב- 150$-200$, אפשר יותר ואני אחכה שבוע-שבועיים להרוויח את מה שחסר.
המלצות?

אני גם מחפש משו בתקציב יותר זול אז אני אצטרף אלייך לפוסט.

אם אתה רוצה אופציה זולה (300 או 350 שקל) יש לך sketch bluepurse, אני שומע מטאל ומוזיקה שחורה (בעיקר מטאל קיצוני) והן מעולות, מוכרים אותן בicell

• פותח/ת השרשור
אני מעדיף in ear, אוזניות כאלה במכון זה נראה קצת מפגר.

תסתכל על הkinivo bth240, הן מאוד זולות (25$) אבל לפי הביקורות האיכות שלהן מפתיעה לעומת המחיר.

אם אתה רוצה אופציה זולה (300 או 350 שקל) יש לך sketch bluepurse, אני שומע מטאל ומוזיקה שחורה (בעיקר מטאל קיצוני) והן מעולות, מוכרים אותן בicell

לשניכם,היה לי אוזניות של סנהיזר הד 201 בקיצור איכותיות מאוד והחברה עצמה גם מאוד איכותית,לפני חצי שנה בערך חיפשתי באייבי אוזניות שלהם אלחוטיות ומצאתי ב195 שח
החברה מאוד איכותית ומאוד נהנתי מהאוזניות שלי והם עשו עבודה מעולה. על היו שניות ספציפיות האלה אני לא יודע אבל אני ממליץ מאוד על החברה והיא יחסית זולה ואני לא חושב שיש סיבה ממשית לבזבז 1000 שקל על אוזניות.
אם אתם מעוניינים זה אובר איר כמובן פשוט חפשו ב איי בי
Wireless headphones senheiser
בהצלחה

לשניכם,היה לי אוזניות של סנהיזר הד 201 בקיצור איכותיות מאוד והחברה עצמה גם מאוד איכותית,לפני חצי שנה בערך חיפשתי באייבי אוזניות שלהם אלחוטיות ומצאתי ב195 שח
החברה מאוד איכותית ומאוד נהנתי מהאוזניות שלי והם עשו עבודה מעולה. על היו שניות ספציפיות האלה אני לא יודע אבל אני ממליץ מאוד על החברה והיא יחסית זולה ואני לא חושב שיש סיבה ממשית לבזבז 1000 שקל על אוזניות.
אם אתם מעוניינים זה אובר איר כמובן פשוט חפשו ב איי בי
Wireless headphones senheiser
בהצלחה

חיפשתי את מה שאתה אומר ולא מצאתי אותן - אפשר קישור ?

Rapoo H3070
יש בארץ בksp
כמובן שיש יותר טובות אבל הקנייה הכי טובה שעשיתי בחודש האחרון

נראה לי שאלך על מה שהבאתי, עכשיו רק נשאר לוודא שהן אכן אורגינליות מהמוכר ואני מביא אותם. ממש עפתי עליהן, וקראתי מאנשים שהמליצו עליהן שיש בהן סאונד מטורף, הן יפות מאוד, הן לא יקרות בכלל.

נראה לי שאלך על מה שהבאתי, עכשיו רק נשאר לוודא שהן אכן אורגינליות מהמוכר ואני מביא אותם. ממש עפתי עליהן, וקראתי מאנשים שהמליצו עליהן שיש בהן סאונד מטורף, הן יפות מאוד, הן לא יקרות בכלל.
האמת גם אני נראה לי הולך עליהן בזכותך נראות מדהים ובכלל בלבן העיצוב ממש יפה שזה גם פאקטור שחשוב לי ספציפית.
כמובן אבל שהאיכות שמיעה חשובה יותר

האמת גם אני נראה לי הולך עליהן בזכותך נראות מדהים ובכלל בלבן העיצוב ממש יפה שזה גם פאקטור שחשוב לי ספציפית.
כמובן אבל שהאיכות שמיעה חשובה יותר

תקשיב, קראתי כמה ביקורות עליהם מאנשים בארץ שקנו אותן. גם אני רציתי מאוד לקנות את הלבן אבל אחד האנשים אמר שהצבע הלבן רגיש לזיעה ושהם מצהיבות בגלל זה. לכן אלך על השחורות.

עוד משו שלי אישית לא כזה אכפת אבל יכול להיות שלאנשים כן זה שהם לא אטומות לחלוטין- ז"א אנשים אחרים יוכלו לשמוע מה אתה שומע אבל אתה לא תוכל לשמוע שום רעש מבחוץ.

גם על הווליום דיברו שם - אחד האנשים שקנה אותם נתן אותם לחבר שמבין באוזניות ואיך שהוא שם אותם והפעיל אותם - הוא "עף" אחורה חחחח, אמר שהווליום רק בחצי.

אגב תשים לב שיש כמה דגמים וה-H+ הוא הדגם הכי חדש, ההבדל מדגמים קודמים זה שבחדש יש חריץ לכרטיס SD ורדיו.

תקשיב, קראתי כמה ביקורות עליהם מאנשים בארץ שקנו אותן. גם אני רציתי מאוד לקנות את הלבן אבל אחד האנשים אמר שהצבע הלבן רגיש לזיעה ושהם מצהיבות בגלל זה. לכן אלך על השחורות.

עוד משו שלי אישית לא כזה אכפת אבל יכול להיות שלאנשים כן זה שהם לא אטומות לחלוטין- ז"א אנשים אחרים יוכלו לשמוע מה אתה שומע אבל אתה לא תוכל לשמוע שום רעש מבחוץ.

גם על הווליום דיברו שם - אחד האנשים שקנה אותם נתן אותם לחבר שמבין באוזניות ואיך שהוא שם אותם והפעיל אותם - הוא "עף" אחורה חחחח, אמר שהווליום רק בחצי.

אגב תשים לב שיש כמה דגמים וה-H+ הוא הדגם הכי חדש, ההבדל מדגמים קודמים זה שבחדש יש חריץ לכרטיס SD ורדיו.
אי אפשר לנקות את הקטע של הזיעה? בקטנה גם אוזניות צהובות זה יפה

הזמנתי אותם לאח שלי והוא בסוף לא צריך אני אמכור במחיר עלות. צריכות להגיע בימים הקרובים.
מי שמעוניין 0508322446

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית