הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה:אלו פארמות נחשבות רפואיות ?

popog1

משתמש מתחיל
8
2
נק' מוניטין:
5
8
2
היי לכולם , שאלה:אלו פארמות נחשבות רפואיות ומה נגיש אצלינו בארץ (אני לא מתכוון להפשר וליקנות חומרים זולים אנדרגראונד שרוב הסיכויים ייוצרו ע"י חובבנים ?

ודבר שני מי יכול להמליץ לי על פארמה של דיאנבול איכותי (מחפש בנרות,למה התאכזבתי קשות מדיבול של וורמודץ') ?

היי לכולם , שאלה:אלו פארמות נחשבות רפואיות ומה נגיש אצלינו בארץ (אני לא מתכוון להפשר וליקנות חומרים זולים אנדרגראונד שרוב הסיכויים ייוצרו ע"י חובבנים ?

ודבר שני מי יכול להמליץ לי על פארמה של דיאנבול איכותי (מחפש בנרות,למה התאכזבתי קשות מדיבול של וורמודץ') ?
אורגנון הולנד מבית מרקחת או באייר שרינג , דיאנבול כבר לא ברפואה , אבל מה שהכי הולך זה של הלבבות הכחולים האורגינל body research מחול ולא מה שרץ פה בארץ

• פותח/ת השרשור
הבנתי שחברת אורגנון נסגרה ואינה קיימת עוד , רק זיופים שלה רצים באזור , לחברת באייר שרינג יש רק טסטוסטרון דיפו וייצור של פרימובולן... לבודי ריסרג׳ התאילנדית יש יותר מדי זיופים כבר אי אפשר לדעת מה אמיתי ומה זיוף , בכל מקרה יש לך אולי מושג האם הדיאנובול של בריטיש דיספנסרי או של בלקן פארמה איכותיים?

כשאתה מדבר על זיופים זה אומר שיש לך בעיה להשיג חומרים אמינים. נכון יש זיופים, אבל ליאור נתן לך מידע מדוייק. אם תרצה תמצא ותשיג גם מקורי.
בגדול הדיבולים שציינת עובדים סה"כ, גם הלבבות הכחולים כחיקוי גם עובדים מצויין. אם תשאל אותי - לך על הלבבות הכחולים מה שיש...
באופן אישי- נמאס מהדיבול הזה.... כל סייקל דוחפים אותו לשם כאילו זה בייסיק... יש עוד אוראלים מצויינים והרבה יותר יעילים...

• פותח/ת השרשור
Simon357 אני מבין מה אתה אומר ואולי באמת "הכיוון" שלי גרוע באיכות , אני מתכוון להתחיל סייקל שני (סייקל מסה קלאסי) של סוסטנון 250 , דקה דורבולין, ודיאנבול , חשובה לי איכות החומרים כי זה מתסכל להוציא כסף ולא לראות תוצאות אף על פי הדיאטה הקפדנית והקרעה בחדר כושר והקפדה על שינה וכו' .... סה"כ רציתי חוות דעת מניסיון של אנשים על חברות\פארמה והמלצות . אז נראה לי שנלך על הלבבות עכשיו רק נשאר למצוא סוסטנון ודקה איכותיים.
דרך אגב מישהו יודע איך נראה "גשר" בין סייקל מסה לסייקל חיטוב?
ואיזה סייקל מומלץ לחיטוב לאחר סייקל מסה (שמעתי שווינסטרול או פרימובולן נחשבים טובים לחיטוב, חשבתי לשלב את שניהם יחד לחיטוב בקיץ) ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית