הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מים בקטריוסטטיים עם סודיום כלוריד בנוסף לבנזיל אלכוהול

• פותח/ת השרשור testo
  • פורסם בתאריך

testo

משתמש מתחיל
41
8
נק' מוניטין:
66
41
8
שלום רב,
האם יש הבדל בין מים בקטריוסטטיים שמכילים בנוסף לבנזיל אלכוהול הרצוי, גם 0.9% סודיום כלוריד?

האם הוא יכול לפגוע ב-HCG לאחר הערבוב או לחילופין לעזור לשמרו ליותר זמן?

כלומר, האם יש הבדל בין תמיסה המכילה sodium chloride (NaCl) 0.9% and 0.9% benzyl alcohol,
לבין אחת שמכילה 0.9% benzyl alcohol בלבד?

ואם כן - מי מהם להעדיף?

תודה על העזרה.

שלום רב,
האם יש הבדל בין מים בקטריוסטטיים שמכילים בנוסף לבנזיל אלכוהול הרצוי, גם 0.9% סודיום כלוריד?

כלומר, האם יש הבדל בין תמיסה המכילה sodium chloride (NaCl) 0.9% and 0.9% benzyl alcohol,

ואם כן - מי מהם להעדיף?

תודה על העזרה.
אין דבר כזה מים בקטריוסטטיים שיש בהם רק בנזיל אלכוהול , מים בקטריו אמור להיות בהם סודיום כלוריד ובנזיל אלכוהול , אתה יכול להשיג בסופר פארם סודיום כלוריד ולהוסיף לזה בנזיל אלכוהול ויש לך מים בקטריו

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובה אבל אכן קיימים 2 הסוגים,

אתה יכול לראות באתר של היצרן HOSPIRA שיש לו את 2 הסוגים (לא רציתי לצרף לינקים),

השאלה מי מהם עדיף...

גם הסולבנט שמגיע עם הפרגניל מכיל נתרן כלורי, אין עם זה בעיה.
זה מיועד כדי שהמים שיוכנסו יהיו באותו ריכוז של המים שבגוף, אבל הכמות שאתה מזריק היא כל כך נמוכה (0.25 מ"ל?) ככה שזה לא באמת משנה.

שלום רב,

ואם כן - מי מהם להעדיף?

תודה על העזרה.
העיקרון בהוספת סודיום כלוריד בריכוז הזה למים
להזרקה הוא כדי לקבל נוזל הזרקה בעל אוסמולריות דומה לזו של NACL בדם (שימוש ב-OSMOL/L במקום MOL/L מאחר והתרכובת מתפרקת לסודיום ולכלוריד אז ב-MOL/L אחד של NACL יש שני OSMOL/L של NACL).
בשימוש בתמיסה ללא ריכוז מתאים של סודיום כלוריד אך במינונים כ"כ נמוכים סביר שהדבר היחידי שתחוש היא צריבה קלה.
לרוב נמכר הבקבוק עם הלייבל הורוד (ללא 0.9% סודיום כלוריד). עדיף לרכוש את הלייבל הירוק (ועל הדרך גם ויאל סטרילי).

העיקרון בהוספת סודיום כלוריד בריכוז הזה למים
להזרקה הוא כדי לקבל נוזל הזרקה בעל אוסמולריות דומה לזו של NACL בדם (שימוש ב-OSMOL/L במקום MOL/L מאחר והתרכובת מתפרקת לסודיום ולכלוריד אז ב-MOL/L אחד של NACL יש שני OSMOL/L של NACL).
בשימוש בתמיסה ללא ריכוז מתאים של סודיום כלוריד אך במינונים כ"כ נמוכים סביר שהדבר היחידי שתחוש היא צריבה קלה.
לרוב נמכר הבקבוק עם הלייבל הורוד (ללא 0.9% סודיום כלוריד). עדיף לרכוש את הלייבל הירוק (ועל הדרך גם ויאל סטרילי).
אמן...
אני מרגיש טיפש, איפה אני יכול לקרוא כדי להבין על מה דיברת?

אמן...
אני מרגיש טיפש, איפה אני יכול לקרוא כדי להבין על מה דיברת?
אני סתם מוסיף מידע. @LiorKim כבר ציין שמים בקטריוסטטיים להזרקת פרגניל יכילו 0.9% סודיום כלוריד.

אתה יכול לראות באתר של היצרן HOSPIRA שיש לו את 2 הסוגים (לא רציתי לצרף לינקים)
בקיצור, אם לשכתב את מה שכתבת, מהאתר של Hospira ניתן להזמין מים בקטריוסטטיים...😆

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית