הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העלאה ל750 מ"ג טסט

BreakingBadSuck

משתמש פעיל
831
225
נק' מוניטין:
736
831
225
הוספתי השבוע אמפולה נוספת של סונסטון, בנוסף לשני אמפולות של טסטווירון והתחושה הכללית עצמה הרבה יותר טובה.
מה הסיכון מבחינת הרצפטורים להישאר על כמות שכזו בסייקל ראשון (שבוע 5 מתוך 12)? והאם זה ישפיע על האפקטיביות של הTRT כשאני אסיים את הסייקל?

כל עוד אתה מושבת ציר אז אתה מושבת. אין כבר הבדל עם תעלה כמות.
עדיף שתתן כבר פרופ במינון נמוך... זה ירגיש לך יותר טוב מהסוס...

• פותח/ת השרשור
אני שוקל לעשות בלאסט של בערך שנה עם 500 מ"ג טסט בשבוע, מי שהוא עשה סייקל שכזה ויכול לספר קצת על התופעות לוואי:
כל כמה זמן הוא ערך בדיקות דם? האם היו לו חריגות כלשהן? האם לחץ הדם הרקיע שחקים? האם תרמת דם באופן קבוע?
תודה רבה למי שיכול לעזור.

אני שוקל לעשות בלאסט של בערך שנה עם 500 מ"ג טסט בשבוע, מי שהוא עשה סייקל שכזה ויכול לספר קצת על התופעות לוואי:
כל כמה זמן הוא ערך בדיקות דם? האם היו לו חריגות כלשהן? האם לחץ הדם הרקיע שחקים? האם תרמת דם באופן קבוע?
תודה רבה למי שיכול לעזור.
שנה ניראה מוגזם ולא אפקטיבי. אפשר להוסיף אורלי לחודש או להוסיף טסט קצר תרגיש יותר מאשר טסט ארוך לזמן ארוך

שנה ניראה מוגזם ולא אפקטיבי. אפשר להוסיף אורלי לחודש או להוסיף טסט קצר תרגיש יותר מאשר טסט ארוך לזמן ארוך
בדרך כלל נותנים טיפולים לטווח ארוך עם סוסטנון פעם בחודש שזה הוא אסטרים ארוך בדומה לאנטט אבל בסוסטנון יש 4 סוגי אסטרים שהארוך הוא חודש , לא יודע מה ייתן לו שימוש לשנה ואז להפסיק , אם כבר טיפולי trt זה לכל החיים ואם כבר אז רק דרך רופא אם מעקב שוטף + 30

• פותח/ת השרשור
בדרך כלל נותנים טיפולים לטווח ארוך עם סוסטנון פעם בחודש שזה הוא אסטרים ארוך בדומה לאנטט אבל בסוסטנון יש 4 סוגי אסטרים שהארוך הוא חודש , לא יודע מה ייתן לו שימוש לשנה ואז להפסיק , אם כבר טיפולי trt זה לכל החיים ואם כבר אז רק דרך רופא אם מעקב שוטף + 30
אבל זה לא TRT, זה סייקל לכל דבר. אני עד עכשיו מרוצה יחסית מהתוצאות וחושב על האופציה שלמשוך את הסייקל מעבר ל3 חודשים.
אני רוצה לדעת מה המחיר הבריאותי להריץ 500 מ"ג טסט EW לתקופה של מספר חודשים, כי אני בינתיים שוקל את האופציה בחיוב.

אבל זה לא TRT, זה סייקל לכל דבר. אני עד עכשיו מרוצה יחסית מהתוצאות וחושב על האופציה שלמשוך את הסייקל מעבר ל3 חודשים.
אני רוצה לדעת מה המחיר הבריאותי להריץ 500 מ"ג טסט EW לתקופה של מספר חודשים, כי אני בינתיים שוקל את האופציה בחיוב.
הסיכון הוא לא קריטי לעומת טרן או ננדרולון למשך הרבה זמן , הרצפטורים התאוששו אין לך מה לדאוג

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית