הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוסר ליבידו עם כלומיד לאחר שנה של השבתה

MethylDaniel

משתמש פעיל
845
455
נק' מוניטין:
816
845
455
גוף בריא הית דגן
היי
עשיתי שטויות. הייתי מודבת שנה בלי יצור טסט בלי פרגניל עזבו למה. הייתי מפגר
קיצר

לקחתי פרגניל כגי להחסיר אשך לגודל מקורי, היה ליבידו מצויין עם פרגניל. סריקת טריפו ואז כלומיד 150 מג בנתיים שבוע
מאז שהפסקתי את הפרגניל אין ליבידו. כרגע על כלומיד ויש 0 ליביד

שמישהו יעזור ל. :(

היי
עשיתי שטויות. הייתי מודבת שנה בלי יצור טסט בלי פרגניל עזבו למה. הייתי מפגר
קיצר

לקחתי פרגניל כגי להחסיר אשך לגודל מקורי, היה ליבידו מצויין עם פרגניל. סריקת טריפו ואז כלומיד 150 מג בנתיים שבוע
מאז שהפסקתי את הפרגניל אין ליבידו. כרגע על כלומיד ויש 0 ליביד

שמישהו יעזור ל. 😭
כמה זמן הפסקת מאז כל הבלאגן של הסייקלים ? מתי הפסקת עם הפרגניל ? אני הייתי באותה בעיה וברוך השם היום אני מתפקד בלי עין הרע מצויין , לפי דעתי אתה חייב לעשות בדיקות דם , ועם במידה אתה מושבת עדיין , ייתנו לך טיפול טסט כמו שרשמת היית מושבת שנה , תבדוק את ה : lh + fsh טסט טוטאל , פרולקטין אסטרוגן

כמה זמן הפסקת מאז כל הבלאגן של הסייקלים ? מתי הפסקת עם הפרגניל ? אני הייתי באותה בעיה וברוך השם היום אני מתפקד בלי עין הרע מצויין , לפי דעתי אתה חייב לעשות בדיקות דם , ועם במידה אתה מושבת עדיין , ייתנו לך טיפול טסט כמו שרשמת היית מושבת שנה , תבדוק את ה : lh + fsh טסט טוטאל , פרולקטין אסטרוגן
רואים את זה בכל בדיקת דם רגילה או שצריך לבקש מהרופא משפחה בדיקת דם ספציפית של הנ"ל?
תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית