הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחזירים משקולות למקום?

זה ברור שאם הוא משאיר את הדאמבלים על הרצפה, מישהו יצטרך לסדר אותם.
באמת מעצבן שאנשים יודעים את זה ופשוט שמים זין
מחזיר תמיד ומברך את הצדיקים שבאים אחרי שאני מסיים דדליפט ואומרים ״תשאיר הכל״
57469916.jpg

תמיד מחזיר... בניגוד להרבה סמרטוטים אצלנו.
בחיים לא אבין את זה. אם אתה מספיק גבר כדי להרים את זה, תהיה מספיק גבר כדי להחזיר את זה.

בכנות, אני לא מחזיר תמיד.

יש מדריך אחד שהתייחס אליי ממש בזלזול וגם כשהערתי לו על זה הוא התעלם ממני, אז שיתפוצץ. במשמרות שהוא נמצא שיעבוד קצת.
כשהוא לא במשמרת, אני תמיד מחזיר.

האמת, שמתי לב שאני גם לא היחיד במכון שלא סובל את המדריך הזה... בכלל לא ברור איך מחזיקים את הדפקט הזה שם.

בכנות, אני לא מחזיר תמיד.

יש מדריך אחד שהתייחס אליי ממש בזלזול וגם כשהערתי לו על זה הוא התעלם ממני, אז שיתפוצץ. במשמרות שהוא נמצא שיעבוד קצת.
כשהוא לא במשמרת, אני תמיד מחזיר.

האמת, שמתי לב שאני גם לא היחיד במכון שלא סובל את המדריך הזה... בכלל לא ברור איך מחזיקים את הדפקט הזה שם.
תשטנקר למנהלת

תשטנקר למנהלת

אין לי עניין לפגוע לאדם בפרנסה.. גם אם הוא היה רע כלפיי.

יש מאמנים שלא מבינים שהם נותני שירות, וכנותן שירות ובמיוחד כזה שרוב הפרנסה שלו מסתמכת על אימונים אישיים... אתה צריך להתעלות על עצמך ולהיות נחמד ואדיב לכולם. גם אם אני לא אהייה זה שיעשה אצלך אימון אישי אולי בגלל שאתה נחמד ונתפס בעיני כמאמן טוב אני אמליץ לאנשים אחרים להגיע אליך... זו בדיוק התפיסה שחסרה להרבה מאמנים.

לפני כמה שבועות הכנתי לעצמי דדליפט עשיתי את הסט 2 דקות אחרי אני קולט איזה בילדר סתם בא והתחיל לעשות עם זה שראגס,אמרתי לו יופי,זה בעיה שלך עכשיו 🤣

אין לי עניין לפגוע לאדם בפרנסה.. גם אם הוא היה רע כלפיי.

יש מאמנים שלא מבינים שהם נותני שירות, וכנותן שירות ובמיוחד כזה שרוב הפרנסה שלו מסתמכת על אימונים אישיים... אתה צריך להתעלות על עצמך ולהיות נחמד ואדיב לכולם. גם אם אני לא אהייה זה שיעשה אצלך אימון אישי אולי בגלל שאתה נחמד ונתפס בעיני כמאמן טוב אני אמליץ לאנשים אחרים להגיע אליך... זו בדיוק התפיסה שחסרה להרבה מאמנים.
לא מחייב בשביל שהיא תפטר אותו, בשביל שתזהיר אותו

לא מחייב בשביל שהיא תפטר אותו, בשביל שתזהיר אותו

ואתה חושב שאזהרה מהבוס יכולה לשנות התנהגות של אדם?
אני כבר אמרתי לו מה דעתי עליו. אני לא צריך לעשות יותר מזה.

בסופו של דבר אתה לא הולך למכון בגלל המדריכים, ככה שזה לא ממש משנה לי אם הוא שם או לא שם.

אנשים שצריכים להרוג #224 :
האנשים שלא מחזירים את המשקולות למקום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית