הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ גרם טסט או 500 טסט 400 דקה

Pikachu

משתמש מתחיל
156
91
נק' מוניטין:
377
156
91
VIM
זה סייקל שני. מה יהיה יותר "חזק"?
גרם טסט לבד בשבוע או 500מג טסט 400מג דקה? (סייקל מסה)

ואיך אני יכול לדעת איזה חומרים משפיעים יותר על היפרטרופיה ואיזה חומרים משפיעים יותר על פיתוח כוח?

תודה לכל העוזרים...

עוד שאלה
איך המוצרים של expo?

נערך לאחרונה:
ואי אני משתגע
חלק פה אומרים שexpo זה חרא
דיברתי עם זה שמוכר לי את הexpo הוא אומר שmaxpro זה מדולל ואנשים שמוכרים את זה וחברות אחרות מלכלכים על הexpo באינטרנט
אני כבר לא יודע למי להאמין
הmaxpro המקורי לא מדולל דיברו על זה לפני יומיים שלוש

אני לא יודע איך קבעת שיש שם 80% חומר פעיל, לפני חודשיים בהרך מתאמן שכן השתמש כבר בחומרים ויודע מה עובד ומה לא. עשה איתם סייקל אחרי שהיה בהפסקה חצי שנה הסייקל היה 750 טסט 500 דקה ו50 דיבול לבבות כחולים. לא רק שהוא לא עלה במשקל(עלה רק קילו וחצי בסוף שהוסיף גיינר לעוד 5-6 ארוחות) או בכוח הוא שילשל כל הסייקל ושסיים להזריק הפסיק לשלשל. איך תמסביר את זה? גם הוא הביא תחומרים במחיר נמוך יכסית וזה נחשב ליד ראשונה הבחור שהביא ממנו. הוא גם לא הרגיש בסייקל משום בחינה = שמן רייק ודיבול מזוייף.
עכשיו משתמש בחברה אחרת לא נציין איזה שלא נעשה פרסומות אותו סייקל בידיוק וכבר עלה 4.5 קילו אחרי חודש+
גם אני "יד ראשונה" וכנראה קנינו מאותו אחד שמוכר את זה, מהנסיון שלי - אננטט,בולדנון כבר שבוע 6 ודיבול 4 שבועות ראשונים. עליתי מ 96 ל104 אחוז שומן לא עלה אפילו קצת ירד, ואחרי שהפסקתי דיבול ירדתי ל 101 מפה כבר קשה לעלות, במראה יש תוצאות כח גם יש, פעם אחרונה שהייתי על חומרים הייתי על 500 סוסטנון של טייגר וזה הרגיש כמו 750 של האקספו הזה אז כן מדולל אבל מפה ולומר שאין תוצאות זה פשוט לא נכון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית