מה פעמיים? פעמיים בחיים כאילו? רציני? אמרו לכם למה? (אני מניח שזה משהו לא בריא...)עשו לנו הרצאה על סקס בטוח בבית הספר ואמרו שמותר לקחת מקסימום פעמיים. אני רוצה לשמור את זה לפעמיים מיוחדות באמת.
אגב החרא הזה עולה איזה 100 שקל לכדור בודד
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה פעמיים? פעמיים בחיים כאילו? רציני? אמרו לכם למה? (אני מניח שזה משהו לא בריא...)עשו לנו הרצאה על סקס בטוח בבית הספר ואמרו שמותר לקחת מקסימום פעמיים. אני רוצה לשמור את זה לפעמיים מיוחדות באמת.
פעמיים בחיים
מה פעמיים? פעמיים בחיים כאילו? רציני? אמרו לכם למה? (אני מניח שזה משהו לא בריא...)
מה פעמיים? פעמיים בחיים כאילו? רציני? אמרו לכם למה? (אני מניח שזה משהו לא בריא...)
חיתולים עולים יותראגב החרא הזה עולה איזה 100 שקל לכדור בודד
פשוט לא מאכילים את התינוק בכללחיתולים עולים יותר
מאכיל אותו בצואה שליפשוט לא מאכילים את התינוק בכלל
שמאלני טיפוסימאכיל אותו בצואה שלי מהסירטון עם דגל ישראל
אני לא כמו הימנים הפאשיסטיים שנותנים לתינוקות שלהם בשר (רצח) או חלב (אונס של פרה)שמאלני טיפוסי
קונדומים עולים פחותחיתולים עולים יותר
שקית ניילון וסלוטטיפ עולים בכלל גרושים.קונדומים עולים פחות
בית ספר של בנות, שליש מהכיתה הרו.
@Rhino תארוז את התיק, עוברים לבוסניה.
שוב גבר, 13-14...🤢חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הם באים בטענות לבית הספר, כאילו זה אשמת הבצפר שהבנות שלהן שרמוטות
שנה לפה שנה לשם זה לא מפריע.בנות 13-14... אם הייתם בגיל נורמלי הייתי אומר שאתם פויה
למה לא לאכול אותו וזהו ?אני לא כמו הימנים הפאשיסטיים שנותנים לתינוקות שלהם בשר (רצח) או חלב (אונס של פרה)
שקית ניילון וסלוטטיפ עולים בכלל גרושים.
בנות 13-14
נו, מה רע?שוב גבר, 13-14
משתמש בגרב של סנטה. רוצה לנחש למה היא נהייתה אדומה?אם אתה משתמש בגרב אז אפשר למחזר אותה אח"כ.
I'm out of condoms, can I use a sock instead?