עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
וודאי שלא, מדובר באסטר ארוך (אף על פי שגם במידה והיה פרופ, בשביל שבוע זה לא לעיניין). תמתין לסייקל הבא.יש לי אופציה לשנות לשבוע נגיד לאמפולה של באייר השאלה מתי אני ירגיש שיפור אם יש רק עוד 10 ימים בערך... כדאי לנסות ולהחליף לשבוע??
מה זה אטרף ? אתה קצת לא מודע למה שאתה לוקח אחי , זה לא סמים , אתה אמור קודם כל להרגיש חשק מיני גבוהה מהטסט , כמובן שגם כח אבל זה לא אינדיקציה כי אתה לוקח גם דיבול , הבדיקה הכי טובה היא רק חשק מיני . אם אינך מרגיש אז החומר מדולל . סלח לי ידידי אבל היית אמור להרגיש שבועיים אחרי ההזרקה את הליבידו . בדרך כלל מי שרוצה לבדוק את החומר הוא גם על ידי בדיקת דם חודש אחרי ההזרקה של האנטטהדיבול מורגש עושה אותי רעב ומנופח וצמיגי אבל הטסט רק ביום ההזרקה עושה לי אטרף של כמה שעות וזהו למחרת כלום ..זה סייקל ראשון מה אמור להיות הרגשה של טסט יש לי אופציה לשנות לשבוע נגיד לאמפולה של באייר השאלה מתי אני ירגיש שיפור אם יש רק עוד 10 ימים בערך... כדאי לנסות ולהחליף לשבוע??
אתה לא עם ה-ug הירדני?שבוע הבא אני ינסה ויאל של באייר נראה אם יהיה שינוי עוד שבועיים