דיון טסט

• פותח/ת השרשור eli26
  • פורסם בתאריך

eli26

משתמש מתחיל
67
6
נק' מוניטין:
6
67
6
סייקל דיבול 40 טסט 500 טסטווירון ug לאחר הזרקה יש הרגשה כאילו עולה לי הלחץ דם ומן סחרחורת כזו לכמה שעות ואגרסיביות מטורפת ..לא נעים לסביבה אבל מעולה בטרוף לחדר כושר הבעיה שזה רק לכמה שעות כאילו אין הרגשה של האננטט זה מצב נורמלי? שבוע שישי

נשמע מוזר.... איזה חברה UG ?
יכול רק תופעה של הדיבול....

אם היית מזריק טסט סספנשיין הייתי אומר הגיוני

כמובן שהדיבול מעלה לחם דם אגרסיביות , באמת הזוי שאתה לא מרגיש את הטסט אחרי חודש ושבועיים

• פותח/ת השרשור
הדיבול מורגש עושה אותי רעב ומנופח וצמיגי אבל הטסט רק ביום ההזרקה עושה לי אטרף של כמה שעות וזהו למחרת כלום ..זה סייקל ראשון מה אמור להיות הרגשה של טסט יש לי אופציה לשנות לשבוע נגיד לאמפולה של באייר השאלה מתי אני ירגיש שיפור אם יש רק עוד 10 ימים בערך... כדאי לנסות ולהחליף לשבוע??

יש לי אופציה לשנות לשבוע נגיד לאמפולה של באייר השאלה מתי אני ירגיש שיפור אם יש רק עוד 10 ימים בערך... כדאי לנסות ולהחליף לשבוע??
וודאי שלא, מדובר באסטר ארוך (אף על פי שגם במידה והיה פרופ, בשביל שבוע זה לא לעיניין). תמתין לסייקל הבא.
אגב, באיזה UG מדובר?

הדיבול מורגש עושה אותי רעב ומנופח וצמיגי אבל הטסט רק ביום ההזרקה עושה לי אטרף של כמה שעות וזהו למחרת כלום ..זה סייקל ראשון מה אמור להיות הרגשה של טסט יש לי אופציה לשנות לשבוע נגיד לאמפולה של באייר השאלה מתי אני ירגיש שיפור אם יש רק עוד 10 ימים בערך... כדאי לנסות ולהחליף לשבוע??
מה זה אטרף ? אתה קצת לא מודע למה שאתה לוקח אחי , זה לא סמים , אתה אמור קודם כל להרגיש חשק מיני גבוהה מהטסט , כמובן שגם כח אבל זה לא אינדיקציה כי אתה לוקח גם דיבול , הבדיקה הכי טובה היא רק חשק מיני . אם אינך מרגיש אז החומר מדולל . סלח לי ידידי אבל היית אמור להרגיש שבועיים אחרי ההזרקה את הליבידו . בדרך כלל מי שרוצה לבדוק את החומר הוא גם על ידי בדיקת דם חודש אחרי ההזרקה של האנטט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית