נק' מוניטין:
58,709
- 103,293
- 12,432
לא חדש במיוחד, אבל קצת מה קורה מאחורי הקלעים
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מאינסולין אפשר למות רק מהגרסה הארוכה , אני משתמש בקצר וזה הכי בטוח (לא ממליץ לאף אחד בכללי )בתכלס למות אפשר או מאינסולין או מיבוש וכשל בכליות.שימוש עממי בסטרואידים פוגעים בעיקר במערכת הקרדיו וסקולרית .זה יכול ליגרום למוות אבל לא פיתאומי אלא לאחר שימוש ממושך. התקף לב או שווץ מוחי הם הנפוצים. אגב גם עישון ואורח חיים יושבני גורם לאותה פגיעה.
מאינסולין אפשר למות רק מהגרסה הארוכה , אני משתמש בקצר וזה הכי בטוח (לא ממליץ לאף אחד בכללי )
הנפילת סוכר בקצר יותר חזקה כן , אבל אתה לא חייב להחזיק פחמימות כל היום כמו עם הארוך , לאחד כמוני שמתנייד ממקום למקום לא נח להיות עם פחמימות זמינות , אני מעדיף את הקצר לפני אימון לאכול איך כשאני מרגיש את הירידת סוכר וזהו מסיים עם זה ואני יגיד לך מה אני מרגיש את הירידה ממש שעה וחצי אחרי הזריקה ולא מיד כמו שאתה מתארלא מדויק אחי. אינסולין זה אינסולין ונפילת סוכר היא נפילת סוכר.
דווקא הקצר נחשב ליותר מסוכן ויותר אגרסיבי כי הנפילת סוכר מגיע כמעט מיד ואם המשתמש לא היה מוכן לה כמו שצריך אז הוא בבעיה. האינסולין הארוך עובד באופן דומה לקצר רק שהוא משתחרר בפולסים מבוקרים ובכמויות קטנות ולא בבום. זה מאפשר למשתמש להיות יותר מוכן עם פחמימות זמינות לגוף ולאכול כל היום עם מינימום נפילות סוכר.
כאילו מי פה באמת חשב שמדובר בעסק בריא?
הילדים שמתחרים פה ומקשיבים למפתחי הגוף המקומיים הענקיים הולכים לגלות מהר מאוד את המחיר למינונים האלה.
שתי דברים מעניינים שהוא מציין פה:
1. בעבר היה נהוג לא לקחת כלום בזמן ה OFF SEASON . לא נשמע לי כמו משהו שקורה היום אצל מקצוענים. אולי אפילו ההיפך - אולי סופר מינונים בתקופה הזאת.
דווקא גישה בריאה לדעתי. PCT מסודר והפסקות מסודרות.
2. מוזר מה שאמר פלקס ווילר לגבי ה GH . שזה ממש הפריע לו להתחרות ולקבל את המראה הקשה. לי נשמע יותר בגלל האינסולין ולא ה GH. ה GH גורם לצבירת נוזלים רק בתחילת השימוש אבל זה נעלם בחודש הראשון.
אם נחכה להחלמה שלימה אחרי כל סייקל בלי נגזרות מיותרות ונעשה תקופות קצרות יחסיתלא חושב שיש מחקרים בנושא- אחרי כמה סייקלים ובאיזה מינונים אתה מקבל התקף לב.
אל תשכח שהמנוע באוטו שלך נשאר אותו המנוע גם אם אתה עושה מחיפושית סאוונה
מהר מאוד... כבר בתום הסייקל. לצערי לא מעט "נפגעים" באחרונה...הילדים שמתחרים פה ומקשיבים למפתחי הגוף המקומיים הענקיים הולכים לגלות מהר מאוד את המחיר למינונים האלה.
תום אתה יכול לפרט ?מהר מאוד... כבר בתום הסייקל. לצערי לא מעט "נפגעים" באחרונה...
בהחלט. כל אדם שמקבל המלצה לבצע סייקל ראשון/שני הנמשך ברציפות למשך תקופה ארוכה מדי ומכיל מעל לגרם של סה"כ חומר צריך לקחת אותה ולהשליך אותה לאשפה.תום אתה יכול לפרט ?
מי מה כמה ולמה… ברצינות…
תודה
אנחנו קצת פשטניים אבל סייקל של 4 חודשים המכיל 1000mg/wk טסט, 800mg/wk בולדנון ו-400mg/wk טרן כסייקל ראשון/שני הוא סייקל כזה.תוכל לפרט טום כמה זמן זה נחשב תקופה ארוכה? גרם ביחס לשבוע? תפרט תודה