הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תודה ל-Eyal על תרומתו לאתר

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
תודה על הזמן שהקדשת לאתר, מעריך את ההשקעה בראיונות וכל מה שמסביב בכל התקופה שלך כמנהל (ולפני כן - בתקווה שגם לאחר מכן).
בהצלחה גם במעבר חזרה לארה"ב 🚬🤪🚬

ראשית, תודה למשה ומישל שפתחו בפניי את ההזדמנות לקחת חלק נרחב בעשייה פה בפורום.

אני מנהל ראשי כשנה ונהנתי מכל רגע, יש לנו קהילה מדהימה וצוות הנהלה מדהים ואיכותי.

רוצה להתנצל בפני כל מי שהועף/הושעה/ועבר קצת סדנאות חינוך. אני מקווה שתראו את הצד החיובי שבצד ״האפל״ הזה אבל בסופו של יום זה אתם אלו שבונים את הקהילה. למעשה, כולנו.

עקב המעבר חזרה לארצות הברית וההתעסקות סביב בניית החיים אני נאלץ לפנות את הכסא, עצוב אבל שמח. שמח לדעת שהשארתי פה חותם ולקחתי חלק בעשייה של הפורום. (אתם מוזמנים לשאול כל שאלה בפרטי תרגישו חופשי אהיה שם לעזור).

אייל.🙌👑

נערך לאחרונה:
לצערנו יש לנו מנהל איכותי אחד פחות אבל עדיין תודה אייל ובהצלחה במעבר.

ראשית, תודה למשה ומישל שפתחו בפניי את ההזדמנות לקחת חלק נרחב בעשייה פה בפורום.

אני מנהל ראשי כשנה ונהנתי מכל רגע, יש לנו קהילה מדהימה וצוות הנהלה מדהים ואיכותי.

רוצה להתנצל בפני כל מי שהועף/הושעה/ועבר קצת סדנאות חינוך. אני מקווה שתראו את הצד החיובי שבצד ״האפל״ הזה אבל בסופו של יום זה אתם אלו שבונים את הקהילה. למעשה, כולנו.

עקב המעבר חזרה לארצות הברית וההתעסקות סביב בניית החיים אני נאלץ לפנות את הכסא, עצוב אבל שמח. שמח לדעת שהשארתי פה חותם ולקחתי חלק בעשייה של הפורום. (אתם מוזמנים לשאול כל שאלה בפרטי תרגישו חופשי אהיה שם לעזור).

אייל.🙌👑

אוף :( חבל שאתה עוזב...
תמיד היה נחמד לראות את השם שלך בוהק בצבע הכחול :/ ולקרוא את התגובות הענייניות שלך.
אני חופר על זה, אבל מה עם ההסבר שהבטחת לפורום 😃 ?

ושיהיה הרבה בהצלחה.

מחר יש לי יום הולדת וזאת המתנה שאני מקבל ממך ? 👎

בהצלחה בחיים החדשים! אם אפשר לשאול,למה אתה עובר לארה"ב? (תרגיש חופשי לא לענות,שאלה די אישית..)

מודים לך על תרומתך ובהצלחה בהמשך.
עדיין מקווים לראות תגובות שלך בפורום..😃

אוף
תעשה חיל מעבר לים ידידי
ואני מבין ששבוע הבא ,נתניה במושבה אתה לא מגיע ? 😛

באסה , מי יענה על השאלות קלן שלא משתנות בפעם האלף ?
עשית עבודת קודש , בהצלחה בדף החדש .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית