הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ PCT לאחר 7 חודשים.

Rackless43

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
אהלן
תראו, אני רוצה עזרה פה.
עשיתי לפני כ 8 חודשים סייקל דיאנבול, 30 מ"ג, 5 שבועות, היה מתוכנן 8 שבועות אבל עצרתי כי הייתה ירידה בחשק מיני, ללא פיסיטי.
לאחר מכן משהו כמו שבועיים עשיתי בדיקה, והטסט היה נמוך, אבל בנורמה, שבועיים לאחר הבדיקה הכל הרגיש בסדר.
לאחר 5 חודשים ניגשתי לעשות בדיקת דם שנייה, בדקתי את הטסט ויצא 6.2. (כמובן מדובר על טסט טוטל), ציר LH יצא 1.0, כלומר משותק לגמריי, והרגשתי חשק מיני ירוד במיוחד.
עשיתי פיסיטי מאוחר של כלומיד (אובקלומין), למשך 4 שבועות 100/100/50/50, 5 חודשים אחריי.
הרגשתי בסדר בשבועות של הכלומיד +-, קצת יותר משוקם ממה שהיה.
חודש לאחר מכן, כלומר כיום, אני מרגיש שוב ירוד, לא מרגיש שחזר משהו, ולא לא עשיתי בדיקות דם מאז.
פניתי למישהו והציע לי לעשות דבר כזה -
פרגניל, טריפטורלין, כלומיד וטמוקסיפן.
השאלה שלי - יהיה מצב שאצליח להשתקם? אני מודע לטעות שעשיתי, וכמובן שוב אותו הסיפור של אדם שמונחה אחריי אדם שכל מה שהניע אותו זה אינטרס כספי.
אשמח לעזרה ממישהו.

עזוב אותך מאנשים...... פנה לרופא המשפחה שלך במיידי....!! בכל אופן יש דקה פפטיל זה זריקה חזקה שמחזירה את הציר.. לא יודע אם לתמידי. אבל עזוב תתיעץ עם רופא

עזוב אותך מאנשים...... פנה לרופא המשפחה שלך במיידי....!! בכל אופן יש דקה פפטיל זה זריקה חזקה שמחזירה את הציר.. לא יודע אם לתמידי. אבל עזוב תתיעץ עם רופא
רופא משפחה ?? במה הוא יעזור חוץ מלהגיד לו לחכות ?
דיבול משבית את הציר ועוד לכמות זמן מסויימת אכן חלה השבתה הוא לא עשה PCT ונשאר על מצב של 6 נמול בדם למשך המון זמן אחרי תקופה עשה רק כלומיד לשיחרור הציר, סביר להניח שישנה פגיעה ברגישות של הרצפטורים באשכים לLH .. זה דברים שמחקרים אומרים ולא רופאים אדוני היקר, המצב לא אבוד אבל אתה לא יכול להבטיח לו את החלמתו עם דקהפפטיל

למה אתה מציע לו זריקת טריפטורלין ? אתה מודע להשלכות של זה ? לא עושים זריקת טריפטורלין בגלל שהציר שלו מושבת , להפך אם הוא יזריק ההשלכות יהיו עוד יותר חמורות והוא יושבת למשך חצי שנה , זאת תרופה לסירוס כימי לוקחים את זה אך ורק בסייקלים כבדים כמו טרן וננדולון , תפנה לרופא משפחה הוא כבר יפנה אותך לעשות בדיקות דם , במידה והוא לא יעזור לך אז תחזור לכאן , מעבר לזה סייקל דיבול סולו לא יגרום לך להשבתה לאחר כחצי שנה

למה אתה מציע לו זריקת טריפטורלין ? אתה מודע להשלכות של זה ? לא עושים זריקת טריפטורלין בגלל שהציר שלו מושבת , להפך אם הוא יזריק ההשלכות יהיו עוד יותר חמורות והוא יושבת למשך חצי שנה , זאת תרופה לסירוס כימי לוקחים את זה אך ורק בסייקלים כבדים כמו טרן וננדולון , תפנה לרופא משפחה הוא כבר יפנה אותך לעשות בדיקות דם , במידה והוא לא יעזור לך אז תחזור לכאן , מעבר לזה סייקל דיבול סולו לא יגרום לך להשבתה לאחר כחצי שנה
כן דיבול סולו ישבית את המערכת לא ב100% כמו טרן אבל ישבית , הבן אדם לא דאג לעשות פרגניל בסייקל סביר להניח שהבעיה לא תמונה ברמות הLH בכלל..

כן דיבול סולו ישבית את המערכת לא ב100% כמו טרן אבל ישבית , הבן אדם לא דאג לעשות פרגניל בסייקל סביר להניח שהבעיה לא תמונה ברמות הLH בכלל..
כן אבל בדרך כלל הגוף משתקם לבד , זה שלוקחים pct זה כדי שהגוף יישתקם מהר ולא לאבד רווחים מהסייקל

כן אבל בדרך כלל הגוף משתקם לבד , זה שלוקחים pct זה כדי שהגוף יישתקם מהר ולא לאבד רווחים מהסייקל
ככל שעובר הזמן הרצפטורים לא מקבלים את הגירוי הם יאבדו מרגישותם, השאלה גם כמה הוא נפגע

ההמלצה שלי היא שלא ללכת על הטיפול שהוצע בשלב זה. בסופו של יום אתה מעוניין לאזן את תנודות מערכת הבקרה ולא להוציאה משיווי משקל.
טיפול טוב מאוד ומוכח הוא שימוש בכלומיד אך בפרוטוקול שונה מהסטנדרטי שלאחר סייקל.
הפרוטוקול הוא למשך 4 חודשים של שימוש במינון של 50mg, שלוש פעמים בשבוע (נניח שני, רביעי ושישי).
המטרה בפרוטוקול כזה הוא גירוי הפרשת LH שיביא להסדרת ייצור עצמי של טסט באופן הדרגתי וללא הלם שיביא לאוברשוט שאחריו דעיכה קשה. כך יוכל המשוב להסדרת תדירות ומשרעת פולסי ה-gnrh להתרחש באופן (כמעט) עצמאי ובמטרה להגיע להומאוסטזיס כשהטסט בנורמה ללא שום התערבות חיצונית.

http://www.nature.com/ijir/journal/v15/n3/full/3900981a.html

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית