הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פרוהורמונים

hanna666

משתמש מתחיל
152
0
נק' מוניטין:
14
152
0
אני מבקש לא להתחיל להגיד זה ככה וזה ככה אני יודע לגביהם וגלבי סטרואידים אז אני רק מבקש שתענו לי על השאלה ותודה מראש כמובן

איזה פרוהורמון עדיף לחיטוב ? ואיזה למסה ?

אני מכיר רק את האפשרויות הבאות :

M1T עם 4-AD/1-T כמובן צריך PCT

יש עוד דברים שראיתי לוגים של אנשים כגון Tren-Xtreme (בקבוק שחור) ועוד.
בכל מקרה הדעה ידועה, יותר נזק לכבד בגלל שאלו כדורים, נדרש PCT בכל מקרה כמו כל סייקל רגיל, השפעות נורא קטנות מבחינת הורמונאלית לעומת הדבר האמיתי.
לדעתי סייקל ראשון, טסט בלבד אפילו במינון דיי נמוך של תחזוקה 300 מ"ג בשבוע יעשה את העבודה הרבה יותר טוב מכל פרוהורמון מעפן.

http://store.bodybuildingfactory.com/pro-hormones.html
יש לך כאן את כל הפרוהורמונים החוקיים שניתן לרכוש.

ו PCT כאן זה לא קצת טריבולוס או משהו אחר שקונים מBB.COM, אלא הדברים האמיתיים. אז אם אתה מצליח להשיג אותם, תשיג כבר את הדבר האמיתי .
מצחיק השמות שהם שמים למוצרים, כאילו לחקות את השם של הדבר באמיתי.

שמע אחי אצל כל בן אדם פרוהורמונים ישפיעו בצורה אחרת.... גם אני אחרי אין ספור המלצות לא לקחת שום פרוהורמון שאני לא יקבל תוצאות וכל זה.. בסופו של דבר החלטתי כן לקחת כי אמרתי לעצמי שיכול להיות בגלל שזה פעם ראשונה אולי יכול להיות משו נחמד... וואלה אחי אני מבסוט
משימוש של 3 שבועות עליתי 4 קילו ובסביבות 1.5 - 2 היקף יד בדיוק לפני כמה ימים סיימתי
השאלה עם זה ישמר... אני מאמין שלא לפחות לא רובו.. אבל עדיין זה מעלה אותך יותר ממה שהיית מעלה בצורה טבעית.. בשביל תוצאות כאלה אני מעדיך להשקיע ת 400 - 300 שקל בפרוהורמון במקום שהייתי זורק תכסף על איזה פורמולה מסריחה

עלית 4 קילו ו1.5-2 ס"מ ביד, השאלה של מה? של נוזלים? של שומן? גם עם GH לא עולים 4 ק"ג בחודש של שריר.

חחח משה לא רשמתי שעליתי 4 קילו של שריר.. ברור שלא זה לא היה הכוונה... בוא נגיד שימים יגידו עם "הסייקל" יעני היה טוב או לא... דרך אגב האתר שהבאת מקודם אין לו משלוחים לארץ... אתה יכול למצוא לי אתר דומה שכן עושה? אני לא מדבר על BB וכל זה...

פעם היה פרו-הורמון שנקרא WINTZROL, זה הוינסטרול ללא ה 17AA, לכן היה צריך לקחת כמות פי 3 של החומר כדי שהוא ייתן משהו.

אני לא יודע אם זה עדיין משווק.

ואללה תקח T4 לא בעיה להשיג אלטרוקסין תיקח 25 מק"ג זה יתן לך פוש לבלוטת התריס ואין סיבה בעולם שזה ידפוק לך את הבלוטה עם מינון כזה.

• פותח/ת השרשור
ואללה תקח T4 לא בעיה להשיג אלטרוקסין תיקח 25 מק"ג זה יתן לך פוש לבלוטת התריס ואין סיבה בעולם שזה ידפוק לך את הבלוטה עם מינון כזה.

חשבתי עכשיו לקחת את ה AD-4 אבל יש צורך ב PCT אחרי זה ?

חשבתי עכשיו לקחת את ה AD-4 אבל יש צורך ב PCT אחרי זה ?

לא מכיר את החומר ובד"כ הפרו הורמונים יותר מזיקים מהורמונים אמיתיים.
ה-T4 זה חומר שמיוצר בבלוטת התריס, זה הורמון שנקרא 'תירוקסין' . מעל 80% מהורמון התירוקסין(T4) מומר בתאים ל-T3 ובגלל זה לפעמים עדיף לקחת T4 כי יש לו פחות תופעות לוואי אם בכלל בכאלה מינונים.

פשוט תעשה בדיקת דם לפני שאתה לוקח את ה-T4 ובדיקת דם אחרי שאתה לוקח כדי לוודא שהכל תקין.

בד"כ בתור PCT לבלוטת התריס נהוג לקחת חומר שנקרא "גוגלסטרון"

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
:(:suicide:בדקתי עם כמה אנשים אומרים שעם שלושת החומרים האלה לא צריך PCT מה אתם אומרים יש מצב שזה נכון ?

:(:suicide:בדקתי עם כמה אנשים אומרים שעם שלושת החומרים האלה לא צריך PCT מה אתם אומרים יש מצב שזה נכון ?

פרו הורמונים בסופו של דבר כן משפיעים על המערכת ההורמונלית בגוף.
ברגע שנכנס הורמון חיצוני אל הגוף אז הגוף מגיב לכך בהתאם ומפחית ואפילו מפסיק לגמרי את הייצור הטבעי שלו מהסיבה הפשוטה שהוא מרגיש שאין צורך בכך, ולכן מומלץ אחרי שימוש בפרו הורמונים לעשות PCT בשביל הביטחון.

• פותח/ת השרשור
פרו הורמונים בסופו של דבר כן משפיעים על המערכת ההורמונלית בגוף.
ברגע שנכנס הורמון חיצוני אל הגוף אז הגוף מגיב לכך בהתאם ומפחית ואפילו מפסיק לגמרי את הייצור הטבעי שלו מהסיבה הפשוטה שהוא מרגיש שאין צורך בכך, ולכן מומלץ אחרי שימוש בפרו הורמונים לעשות PCT בשביל הביטחון.

טוב אני אעשה ליתר בטחון תודה אחי עזרת לי מאוד

דרך אגב מכיר משהו ממולץ לסוף חיטוב כרגע אני עומד על 5.5%-6 אחוז נדמה לי או פחות מזה

טוב אני אעשה ליתר בטחון תודה אחי עזרת לי מאוד

דרך אגב מכיר משהו ממולץ לסוף חיטוב כרגע אני עומד על 5.5%-6 אחוז נדמה לי או פחות מזה

לדעתי לך על 12.5-15 מ"ג יהומבין@200 מ"ג קפאין בבוקר על קיבה ריקה חצי שעה לפני אימון תתן אימון אירובי על דופק של 130-140 (אני משער שאתה עם תפריט דל פחמימה) למשך 40 דקות יעזור לך לגרד עוד טיפה אחוזי שומן.

• פותח/ת השרשור
לדעתי לך על 12.5-15 מ"ג יהומבין@200 מ"ג קפאין בבוקר על קיבה ריקה חצי שעה לפני אימון תתן אימון אירובי על דופק של 130-140 (אני משער שאתה עם תפריט דל פחמימה) למשך 40 דקות יעזור לך לגרד עוד טיפה אחוזי שומן.

אירובי אני עושה בסביבות שעה -שעה ועשרים ביום לפעמיים אני מגייע לשני אימוני אירובי עכשיו לגבי יהומבין נותר לי משהו כמו שבועיים לתפריט דל פחמימה ואז שבוע של יבוש ממולץ לקחת במצב כזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית