הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון סיאליס ודומים לה

• פותח/ת השרשור rednose
  • פורסם בתאריך

rednose

משתמש קבוע
1,021
390
נק' מוניטין:
726
1,021
390
לכולנו יש את הבעיות לאחר הסייקלים למינהם בגלל פגיעה בייצור הטסט ,
כולנו לא יודעים עד כמה זה פוגע במערכות ההורמנליות שלנו סוג של סיכון שכל אחד מאיתנו לוקח,
לא רוצה להתרות ולבקר את האנשים כאן .
בגלל כל מה שקורה בעקבות הסייקלים אין ברירה אלא לקחת סיאליס לויטרה ויאגרה במיוחד בפיסיטי .

קניתי סיאליס מחבר סיאליס 50 מ"ג ,
איך אני יכול לדעת אם הסיאליס אמיתית ?

לקחתי אותה לפני כיומיים יש לציין שלא היה יותר מדיי השפעה .

כולנו לא יודעים עד כמה זה פוגע במערכות ההורמנליות שלנו סוג של סיכון שכל אחד מאיתנו לוקח,
בגלל כל מה שקורה בעקבות הסייקלים אין ברירה אלא לקחת סיאליס לויטרה ויאגרה במיוחד בפיסיטי .

אהלן,

מנסיוני האישי לא התחברתי בכלל לסיאליס, סיאליס הוא עזר שאמור להשאיר אותך ב-״היכון״ למשך יממה. אך לצערי הכדור הסופר יקר לא עשה עבודתו נאמנה. סיאליס מגיע בתפזורת של 2 כדורים בצבע חרדל בהיר.

במידה ואתה רוצה משהו שבאמת עובד, תקח תרים 50.

הלכתי לרופא משפחה, טענתי שיש לי לחץ בלימודים ואני צריך את זה. וכך היה.

בהצלחה.

אהלן,

מנסיוני האישי לא התחברתי בכלל לסיאליס, סיאליס הוא עזר שאמור להשאיר אותך ב-״היכון״ למשך יממה. אך לצערי הכדור הסופר יקר לא עשה עבודתו נאמנה. סיאליס מגיע בתפזורת של 2 כדורים בצבע חרדל בהיר.

במידה ואתה רוצה משהו שבאמת עובד, תקח תרים 50.

הלכתי לרופא משפחה, טענתי שיש לי לחץ בלימודים ואני צריך את זה. וכך היה.

בהצלחה.
חחח תרים 50?

אילו בעיות לכולם יש לאחר סייקל ב PCT ? חוסר חשק או אי אונות (גם וגם) ? אני משער שעוצמת הדיכוי קשורה גם למשך הסייקל וכמות החומרים, כן?
אני עברתי רק PCT אחד לאחר סייקל בסיסי ולא הייתה לי שום בעיה הקשורה לנושא.

אילו בעיות לכולם יש לאחר סייקל ב PCT ? חוסר חשק או אי אונות (גם וגם) ? אני משער שעוצמת הדיכוי קשורה גם למשך הסייקל וכמות החומרים, כן?
אני עברתי רק PCT אחד לאחר סייקל בסיסי ולא הייתה לי שום בעיה הקשורה לנושא.
אני יגיד לך מה , לי הייתה בעיה בגירוי המיני לפני הכל , היה קשה לי להגיע לגירוי כי הוא לא היה , עכשיו אני כבר 9 חודש נקי ואני מרגיש בהרבה יותר טוב , אני רק אציין שעשיתי מלא קרוזים בלאסטים עם טרנים וננדרולון התפזרתי ממש אבל . אני מניח שעם הזמן הגוף מתאושש לוקח זמן ותלוי מה לקחת וכמה זמן אתה בלי חומר בגוף

50mg?
סיאליס במינון של עד-20mg בארץ.

לא מבין למה לקחת סיאליס וויאגרה בסייקל, גם ככה החרמנות מפגרת. ממש התעללות.
על פי מיטב ידיעתי והבנתי תרופות כמו ויאגרה , סיאליס , תרים , אינן מעלות את מידת "החרמנות" כפי שאתם מדברים עליה אלא משפרות את זרימת הדם לאיבר , אם אין גירוי לא תהיה זיקפה גם אם מינון התרופה גדול .

תקנו אותי בבקשה אם אני טועה.

על פי מיטב ידיעתי והבנתי תרופות כמו ויאגרה , סיאליס , תרים , אינן מעלות את מידת "החרמנות" כפי שאתם מדברים עליה אלא משפרות את זרימת הדם לאיבר , אם אין גירוי לא תהיה זיקפה גם אם מינון התרופה גדול .

בתאוריה אתה צודק.במציאות מיים חמים במיקלחת מעמידים אותו...

אתה טועה , כי היו לי מצבים שלא הייתי חרמן ולקחתי ויאגרה הוא עמד לי כמו שחקן פורנו

• פותח/ת השרשור
לפי מה שנאמר כאן מדובר כנראה לצערי בזיוף אין סיאליס 50 מ"ג ,
לגבי התרים 50 נשמע לי מעולה .

לגבי התרים 50 נשמע לי מעולה
אין ספק שמבחינת מחיר זה משתלם. לדעתי "אופי" התרופה מתאים יותר למי שיש בת זוג קבועה, או לפחות למי שיודע כמעט בוודאות מתי הוא ינצל את הזיקפה שלו, שכן טווח התימרון מבחינת זמן הוא לא גדול (לעומת סיאליס שמאפשרת טווח תמרון של 36 שעות).

אין ספק שמבחינת מחיר זה משתלם. לדעתי "אופי" התרופה מתאים יותר למי שיש בת זוג קבועה, או לפחות למי שיודע כמעט בוודאות מתי הוא ינצל את הזיקפה שלו, שכן טווח התימרון מבחינת זמן הוא לא גדול (לעומת סיאליס שמאפשרת טווח תמרון של 36 שעות).
מי שחושב שזה שיש לו בת זוג קבועה והוא יכול לנצל את הזיקפה שלו כמעט בוודאות מתי שיחפוץ - אין לו בת זוג! 🤭 ואם יש מישהי אז בטח שהיא לא קבועה. הדברים נאמרים מתוך מירמור אישי ואין לראות בהם הכללה על כלל בנות הזוג - 😵

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית