ייעוץ סוג של b&c ללא גישור

• פותח/ת השרשור Tonyd
  • פורסם בתאריך

Tonyd

משתמש קבוע
1,035
281
נק' מוניטין:
375
1,035
281
אהלן
נמצא בtrt קבוע ככה שאין מה לשקם ב pct.
כרגע נמצא בסייקל 750מג טסט 600מג בולד ששבוע 1-4 הוא דיבול.
שתי שאלות:
א. יהיה יעיל למשוך את הסייקל ל16 שבועות בגלל הבולד'?
ב. מעבר בסגנון כזה יהיה יעיל? :
1-16
test e 750 ew
bold 600 ew

17-28
750-1000mg test e
400-600mg deca
הבנתי שמומלץ לעשות הפסקה של 6 שב' בין סייקל לסייקל , אבל אם מחליפים חומרים זה עדיין רלוונטי?

אהלן
נמצא בtrt קבוע ככה שאין מה לשקם ב pct.
כרגע נמצא בסייקל 750מג טסט 600מג בולד ששבוע 1-4 הוא דיבול.
שתי שאלות:
א. יהיה יעיל למשוך את הסייקל ל16 שבועות בגלל הבולד'?
ב. מעבר בסגנון כזה יהיה יעיל? :
1-16
test e 750 ew
bold 600 ew

17-28
750-1000mg test e
400-600mg deca
הבנתי שמומלץ לעשות הפסקה של 6 שב' בין סייקל לסייקל , אבל אם מחליפים חומרים זה עדיין רלוונטי?
זה לא סוג של b&c . מה שאתה מתאר זה סייקל של 28 שבועות. לדעתי, איך שלא תסתכל על זה ואיך שלא תקרא לזה, לא סביר ולא מומלץ.

לא ננת רקע ונסיון קודם עם חומרים, אני מניח שאם אתה הולך לטפס לכיון הגרם טסט אז יש לך כבר כמה סייקלים ברזומה.
בולדנון הוא סטרואיד שהרבה אנשים לא כל כך מבינים אותו, על הנייר הדברים נראים אחרת, אך בפועל המציאות שונה. ככל שמושיכים עם הבולד כך יותר רואים תוצאות ממנו.
תמשיך עם הבולד עד השבוע 28, אל תשנה את המינון של הטסט, משבוע 17 תכניס טרן ארוך ותתן קיק עם טרן קצר.
אם יש רגישות עם טרן, אז אפשר להוסיף NPP או אנדרול.

כמובן שככל שאתה מושך עם הסייקל ככה יש יותר אדפטציה, ניתן לעשות סייקלים אורכים ולשנות תוך כדי, השאלה היא למה ? ככל שאתה יותר זמן בסייקל כך עולים משמעותית התפועות לוואי. לא אצל כולם כמובן, זה אינווידואלי, אך אם מדובר בחובבן, עדיף להסתפק בבלאס אנד קרוז רגיל.

אני בהחלט לא ממליץ להריץ לאף אחד סייקלים מהסוג הזה לאנשים שלא מתחרים, חובבנים יכולים להסתפק בסייקלים הרבה יותר פשוטים בהרבה פחות סיכונים.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני עם נולבה בהישג יד, רק בשבוע 3 של הסייקל.
מישל אני אקבל את העצה שלך, אני עוד לא מקצוען זהו הסייקל ה3 שלי, פעם ראשונה על 750מג טסט ובולד'.
היית ממליץ למשוך את הסייקל הנוכחי 16 שבועות?
וכמה זמן היית ממליץ בקרוז בין כל בלאסט?

בגלל השימוש בבולדנון כן רצוי למשוך ל 16 שבועות.
המנוחה תלויה בבדיקות דם כלליות והורמונליות, נהוג זמן ON =לזמן OFF אך זה מדע לא מדויק, כדי להיות בטוח בצע בדיקות דם.
גם אם אתה ב TRT אתה חייב להיות תחת פיקוח כל הזמן, לבדוק את הערמונית, לחץ דם, פרופיל שומנים RBC, פרולקטין, אסטרדיול ופרופיל הומונלי מלא.

אני עם נולבה בהישג יד, רק בשבוע 3 של הסייקל.
מישל אני אקבל את העצה שלך, אני עוד לא מקצוען זהו הסייקל ה3 שלי, פעם ראשונה על 750מג טסט ובולד'.
היית ממליץ למשוך את הסייקל הנוכחי 16 שבועות?
וכמה זמן היית ממליץ בקרוז בין כל בלאסט?
איך קבעת ש pct לא יעזור לך ? היית אצל אנדו ? מישהו ?

הבעייתיות בלמשוך כ"כ הרבה על מינונים גבוהים קשורה קשורה בעיקר לנזקים בריאותיים מצטברים. העומס על המערכת הקרדיו-וסקולרית שטסט בשילוב עם בולדנון מביאים הוא משמעותי ולמרות המעבר לדקה, שהוא יותר "בטוח" בהיבט הזה, אתה לא משחרר קצת לחץ ובעצם לוקח סיכון לא מחושב.
מעבר לכך, למרות החלפת החומרים, משך הסייקל ארוך מדי וסביר וקצב הגדילה ידעך. ככה זה. גם שישה שבועות מנוחה הם די בדיחה, הבולדנון לא יספיק אפילו לצאת לחלוטין.
לא מעט יושבים על מינונים גבוהים למשכי זמן ארוכים ביותר, זה לא עושה את זה חכם, במיוחד לחובבן.

כן ברור ההחלטה התקבלה על ידי אנדו'

@Tom מה היית מגדיר זמן מנוחה סביר?
אפשר לקחת ככלל אצבע את ההמלצה של @Mishel27 לתקופת on ו-off שוות, או לחילופין, כפי שהוא ציין, לבצע בדיקת דם מקיפה ולוודא ש"שיחררת לחץ". זאת בדיוק הסיבה שמבוצע b&c. הוא כמובן אינו מקל על התאוששות הציר אך מאפשר לפחות את אותו "שיחרור לחץ" מהמערכות השונות (כליות, קרדיו-וסקולרי, כבד וכו').

• פותח/ת השרשור
העניין הוא שהסייקל הקודם שהיה 12 שבועות וכלל טסט במינון 500מג ובדיוק 6 שבועות אחריו במינון trt כל הבדיקות היו תקינות ב100%.

@LiorKim התחלנו ב250מג אחת לחודש ואחרי שלחצתי עליו הוא השתכנע לרשום 125 לשבוע.

העניין הוא שהסייקל הקודם שהיה 12 שבועות וכלל טסט במינון 500מג ובדיוק 6 שבועות אחריו במינון trt כל הבדיקות היו תקינות ב100%.
נו... טוב מאוד. אז גם הפעם, סיים את הסייקל וערוך בדיקת דם.

מהו זמן מחצעת חיים של בולדנון? אתרים שונים מראים תוצאות שונות
זמן מחצית החיים נקבע ע"י האסטר המחובר ב-c17 של מולקולת הבולדנון. אם אתה מתכוון ל-Undeclynate זה 15 יום בערך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית