הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה ביג ראמי באוף סיזן - 160 ק"ג!

אז כמה קלוריות בן אדם יכול להכניס ביום אם אתם טוענים ש5000קל זה כלום בשבילו 10000קל? זה לא אנושי אני מכניס 4000 קלוריות ביום ובסוף היום אני מרגיש כבר שבא לי להקיא וזה בלתי אפשרי אז

אז כמה קלוריות בן אדם יכול להכניס ביום אם אתם טוענים ש5000קל זה כלום בשבילו 10000קל? זה לא אנושי אני מכניס 4000 קלוריות ביום ובסוף היום אני מרגיש כבר שבא לי להקיא וזה בלתי אפשרי אז
הוא שוקל 160 ק"ג זה טיפה שונה אצלו

הוא שוקל 160 ק"ג זה טיפה שונה אצלו
אתה צודק אבל גם אם הוא שוקל 160 קילו אני לא רוצה לתאר כמה פחמימה הוא צריך להכניס ביום אם הוא אוכל מעל 10000 קלוריות ביום זה לא נתפס

לא פשוט לחיות במשקל כזה. הבנאדם הולך לישון עם מסכת חמצן. אוכל כמויות מפגרות. יום אחד שהוא אוכל 5000 קלוריות הוא בטח מאבד קילו.
המון הקרבה. ועושה הכל בשקט. לא כמו הצב נינגה הזה גרין.
ריספקט !
ברצינות? תמיד תהיתי לעצמי כיצד הנזקים הבריאותיים אצל אנשים כמוהו מתבטאים..ו5000 קלוריות נחשב כלום? אז כמה לדעתך הוא אוכל ביום? זה מטורף 😱

אתם תמימים אחוז הכימיה שיש לו בגוף לא מביישת בית מרקחת שלם .
יש צוות רפואי שלם שמשגיח אחריו ואחרי כל פרו אחר ,עם כמה שיוכלו לעזור,הנזקים בלתי הפיכים.. גם זזה נשמע לכם לפי הדיבור והפרסומות שלהם אחרת
ביג רמי עצמו תופעה גנטית.. אני לא אתפלא אם באוף סיזן יש 14 אלף קלוריות.
פשוט כי ככה הוא.

יש צוות רפואי שלם שמשגיח אחריו ואחרי כל פרו אחר ,עם כמה שיוכלו לעזור,הנזקים בלתי הפיכים.. גם זזה נשמע לכם לפי הדיבור והפרסומות שלהם אחרת
פשוט כי ככה הוא.

הנזקים מתקיימים בהחלט. אבל אני בספק אם ברמה כזאת שהוא ממש מסכן את עצמו - בדיוק בישביל זה הוא נמצא תחת כזה פיקוח. האמת אם לחשוב על זה , הוא נמצא בסיכון פחות מכל סייקליסט ממוצע. רובנו מבצעים תסייקל ורק אם משהו ממש מפריע ננסה לבדוק. הצוות מאחוריו בודק אותו כל יום כל היום ומנסה להביא לנורמליזציה בכל המערכות. אני די בטוח שכשאני בסייקל כבד המערכות שלי רחוקות מלהיות בנורמל. אני מתמודד אבל יודע למשל שהלחץ דם קצת השתנה, עייפות מעומס בכבד....

פשוט כי ככה הוא.
תודה על התשובה. איך הוא בתכלס מגיע בתכלס ל14 אלף קלוריות? כי קשה לי להאמין שהרוב זה חזה עוף ואורז..

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובה. איך הוא בתכלס מגיע בתכלס ל14 אלף קלוריות? כי קשה לי להאמין שהרוב זה חזה עוף ואורז..
זו הערכה, לאו דווקא אומר שזו הכמות המדוייקת.
באחד או שניים מהסרטונים של רוני קולמן, הוא ציין שהוא אוכל בערך 8,000 קלוריות ליום באוף סיזן. אם להשוות, ביג ראמי שוקל כ-10-15 קילוגרם יותר מרוני באוף סיזן, אז אולי הוא באמת צורך יותר קלוריות ממה שרוני היה צורך. שוב, זה לא מדוייק, וישנם עוד פרמטרים שמשפיעים, אבל המתחרים הכבדים בטופ העולמי כבר מורגלים לכמויות של מזון, וגם נעזרים בתוספים להשלמה.

זו הערכה, לאו דווקא אומר שזו הכמות המדוייקת.
באחד או שניים מהסרטונים של רוני קולמן, הוא ציין שהוא אוכל בערך 8,000 קלוריות ליום באוף סיזן. אם להשוות, ביג ראמי שוקל כ-10-15 קילוגרם יותר מרטני באוף סיזן, אז אולי הוא באמת צורך יותר קלוריות ממה שרוני היה צורך. שוב, זה לא מדוייק, וישנם עוד פרמטרים שמשפיעים, אבל המתחרים הכבדים בטופ העולמי כבר מורגלים לכמויות של מזון, וגם נעזרים בתוספים להשלמה.
כן אני יודע שהוא אמר שזו רק הערכה, אבל גם 8000 קלוריות ביום זה מטורף..
מעניין אותי איך הטופ מגיעים לכמויות האלה

הנזקים מתקיימים בהחלט. אבל אני בספק אם ברמה כזאת שהוא ממש מסכן את עצמו - בדיוק בישביל זה הוא נמצא תחת כזה פיקוח. האמת אם לחשוב על זה , הוא נמצא בסיכון פחות מכל סייקליסט ממוצע. רובנו מבצעים תסייקל ורק אם משהו ממש מפריע ננסה לבדוק. הצוות מאחוריו בודק אותו כל יום כל היום ומנסה להביא לנורמליזציה בכל המערכות. אני די בטוח שכשאני בסייקל כבד המערכות שלי רחוקות מלהיות בנורמל. אני מתמודד אבל יודע למשל שהלחץ דם קצת השתנה, עייפות מעומס בכבד....
ממש ממש לא..
שום טכנולוגיה רפואית לא תצליח להציל אותו בממדים כמו שאמרת..
תקשיב,אין לך מושג על איזה מינונים הם נמצאים - האנשים האלה לא עושים בחיים PCT כי הם רצים כל השנה..
הם מסכנים את עצמם ממש,יש להם תקציב רחב מאוד וכלים שמאפשרים להם עיסויים רפואיים,השגחה של צוות רפואה ומאמן שמתלווה לכל אימון - מדבר על הכל הפרו.
תהיה בטוח שהמצב שלך ושל כל מי שבסייקל זה דבש לעומתם.

תקשיב,אין לך מושג על איזה מינונים הם נמצאים - האנשים האלה לא עושים בחיים PCT כי הם רצים כל השנה..
הם מסכנים את עצמם ממש,יש להם תקציב רחב מאוד וכלים שמאפשרים להם עיסויים רפואיים,השגחה של צוות רפואה ומאמן שמתלווה לכל אימון - מדבר על הכל הפרו.
תהיה בטוח שהמצב שלך ושל כל מי שבסייקל זה דבש לעומתם.
לא מדוייק בכלל! זה נכון שיש הרבה שהם תמיד "על משהו" אבל יש גם מפתחי גוף בניהם רוני קולמן ודניס וולף שאחרי כל תחרות(לדוגמה אולימפיה) היו עושים ודניס עדין עושה מנוחה של מינימום חודשיים מחומרים-לפחות זה מה שאמר לפני כמה חודשים בביקור ברוסיה.
רוני קולמן בזמנו אחרי כל אולימפיה היה מפסיק גם ל-60-80 ימים אם החומרים,אם כמות אוכל וגם את האימונים כמאט לגמרה בשביל לתת לגוף מנוחה והתאוששות. וזאת גם הסיבה שהוא היה נראה חודשיים אחרי כל אולימפיה כיאילו ירד 15-20 קילו במאסה הוא היה ממש מתפנצר בנפח.
ויקטור מרטינז טוען אחרת שדווקה שבועיים אחרי תחרות חוזר להפציץ במאסה בהדרגה ומשתדל לצבור מאסה שירדה ולנצל את המצב הזה לגדילה טובה. כל אחד אם הגוף שלו..ומה שהבריאות מאפשרת לו 😉
דוגרי זה באמת באסה שהוא לא יכול לרוץ
זה לא רק הוא בגדול אף אחד לא יכול לרוץ בסייקל גם במשקל של 100 קילו כי יש לך פאמפ מטורף ברגליים עד שזה מגיע למצב של כאב ואתה בקושי יכול ללכת אחרי זה. כל המפתחי גוף עושים אירובי כל השנה אבל קרוס/אליפטי/ מדרגות/הליכות בקטנה. לרוץ אי אפשר.

לא מדוייק בכלל! זה נכון שיש הרבה שהם תמיד "על משהו" אבל יש גם מפתחי גוף בניהם רוני קולמן ודניס וולף שאחרי כל תחרות(לדוגמה אולימפיה) היו עושים ודניס עדין עושה מנוחה של מינימום חודשיים מחומרים-לפחות זה מה שאמר לפני כמה חודשים בביקור ברוסיה.
רוני קולמן בזמנו אחרי כל אולימפיה היה מפסיק גם ל-60-80 ימים אם החומרים,אם כמות אוכל וגם את האימונים כמאט לגמרה בשביל לתת לגוף מנוחה והתאוששות. וזאת גם הסיבה שהוא היה נראה חודשיים אחרי כל אולימפיה כיאילו ירד 15-20 קילו במאסה הוא היה ממש מתפנצר בנפח.
ויקטור מרטינז טוען אחרת שדווקה שבועיים אחרי תחרות חוזר להפציץ במאסה בהדרגה ומשתדל לצבור מאסה שירדה ולנצל את המצב הזה לגדילה טובה. כל אחד אם הגוף שלו..ומה שהבריאות מאפשרת לו 😉

זה לא רק הוא בגדול אף אחד לא יכול לרוץ בסייקל גם במשקל של 100 קילו כי יש לך פאמפ מטורף ברגליים עד שזה מגיע למצב של כאב ואתה בקושי יכול ללכת אחרי זה. כל המפתחי גוף עושים אירובי כל השנה אבל קרוס/אליפטי/ מדרגות/הליכות בקטנה. לרוץ אי אפשר.
לא משנה הפרטים הקטנים אלכס.
מנוחה של חודשיים או לא,המצב הבריאותי שלהם ברצפה ובטח שבטח לא כמו של סייקליסט ממוצע כמו שנאמר פה.
הדרך התאוששות המינורית הזאת של קולמן/כל אחד אחר לא תעשה הרבה תועלת ,הגןף לא יכול לשרוד ולתחזק את עצמו הרבה זמן ככה.
מה שבטוח מגיע להם כבוד עצום על כל הנתינה הזאת

בוא נגיד שאם הייתם צריכים להמר באיזה גיל הוא ימות? מה הייתם מהמרים?

לדעתי לא עובר את גיל 60

ה-BMI שלך הוא 44.19
תוצאה זאת מכניסה אותך לקטגוריה של "השמנת יתר חמורה" (Morbid Obesity). במצב האידיאלי ה-BMI שלך צריך להיות בערכים של 18.5-24.9. משמעות התוצאה היא שמשקל גופך עלול להגדיל בצורה מאוד משמעותית את הסיכוי שתסבול מבעיות בריאות כגון: מחלות לב, סוכרת, יתר לחץ דם, סוגים מסוימים של סרטן ועוד.

draw_bmi_graph.php

שמישהו יגיד לראמי לרדת ל70 ככה

ביג רמי הוא האח הלא טבעי של הרקון מהפורום... שניהם אותו גובה 😃
@the Raccoon

אין ספק שהרמי הזה פשוט ענק... איך אפשר לחיות ככה ?
תחשבו שההר ממשחקי הכס... הוא 2.08 מטר ושוקל 170...
ביג רמי נמוך ממנו ב30 ס''מ ושוקל רק 10 קילו פחות...

מה שמעניין פה שכמעט כל המקצוענים שעולים על בימת האולימפיה עולים סביב ה 100 קילו. מעניין מה המשקל שלו על הבמה.

ביג רמי הוא האח הלא טבעי של הרקון מהפורום... שניהם אותו גובה 😃
@the Raccoon

אין ספק שהרמי הזה פשוט ענק... איך אפשר לחיות ככה ?
תחשבו שההר ממשחקי הכס... הוא 2.08 מטר ושוקל 170...
ביג רמי נמוך ממנו ב30 ס''מ ושוקל רק 10 קילו פחות...
ההר ממשחקי הכס הוא סטרונג מן

הם עולים על הבמה במשקל של : 110-115 +- כל הבודי בילדרים .
ביג ראמי באמת תופעה מיוחדת - אני מאמין שהוא על הבמה בסביבות ה-125 +- טיפה יותר .

Back
למעלה תחתית