הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אני רק אניח את זה כאן

הנה לכם דוגמה למין הגברי במיטבו.
אפשר היה להשקיע במחקרים כדי להעמיק את ההבנה על גוף האישה. התפתחות מחלות אצל נשים או השפעת המחזור ההורמונלי על מינון תרופתי, ספיגת תרופות או מידת היעילות הטיפולית של קוקטיילים של תרופות על גוף אישה...
אבל לא, אם כבר חוקרים נשים בואו נתחיל במה שחשוב (או במה שתכלס מעניין אותנו), אורגזמה נשית.
עכשיו ששיפרנו את האנושות, או לפחות את ההבנה של החלק הגברי שבה, אפשר להמשיך לחקור תופעות על גוף הגבר/משקל *משקל האישה זה במילא אותו הדבר
ואם לא, אז בערך,
גם טוב!
אני חושב זה נושא מעולה. החוקרים ברפואה של היום משקיעים יותר מידי זמן בלחקור מחלות סופניות שמשפיעות בעיקר על אוכלוסייה מבוגרת וכך העולם מתמלא בזקנים שבקושי מתפקדים ומוחזקים בכוח עם תרופות.

אין מספיק מחקרים בנושאים שקשורים לאיכות החיים ויחסי מין הם אחד מהגורמים שהכי משפרים את איכות החיים. נראה לי שהרבה נשים היו מוכנות לוותר על כמה שנים מהחיים שלהן למען היכולת להנות מסקס טוב יותר.

חוץ מזה לדעתי את צודקת שכל הנושא של רפואת הנשים דפוק ועדיין מתבסס יותר מידי על גברים אבל גם בנושאים מהסוג הזה זה כך, מעניין כמה כסף הושקע בחקר של בעיות זקפה לעומת מחקרים על הגעה לאורגזמה נשית...

קשה לי להאמין לזה.
בהתחלה גם אני חשבתי שזה שתן, אבל כשהרחתי את זה, לא היה לזה ריח של שתן.
וגם אם האישה משתינה, זה לא אמור להגעיל אתכם.
יש אפקט פסיכולוגי ריגשי ברגע שאני רואה את האישה משפריצה, זה עושה לי את זה.

בנוסף לכך, יצא לי אפילו לטעום את זה ברגע שהחברה השפריצה על הפנים שלי, יש לזה טעם מלוח.
ואני לא חושב שלשתן יש טעם מלוח.

בקיצור מה ש- Moshe אומר זה שמישהי השתינה לי על הפרצוף.
ניסיתי לגרום לאישה להשפריץ ולא הצלחתי... תן איזה כמה טיפים..

עשיתי לה עיסוי בכתפיים, בציצי, בבטן ומעל ומסביב לכוס, ירדתי לה, שיחקתי עם הדגדגן ודחפתי לה 2 אצבעות לנקודת הg (5 ס"מ בתוך הנרתיק כלפי מעלה)
היא אמרה שהייתה לה גמירה מטורפת אבל לא השפריצה. כבר נהיה לי נמק בכתף ודומס ביד ועדיין לא עזר
אני לא באמת מגיע אליהם אלא הם מגיעים אלי. במקום 3000 חברים ספאמרים בפייסבוק או אנשים שאני לא מכיר כלל, ניקיתי את הפייסבוק שלי והשארתי רק אנשים שאני מכיר אישית או כאלו ש"מעניין" לי לעקוב אחריהם/רוצה לדעת מה יצא מהם בעתיד (שזה לא הרבה). כל שאר הפייסבוק שלי מלא בעדכוני מדע ממילארד דפי פייסבוק שבין היתר מפרסמים את הנ"ל כי זה מחקר שבאמת בוצע ופורסם בג'ורנל מדעי. אז מה עדיף? לקרוא שיוסי המלך נתקע בפקק 50 שעות ויורד מבול, כשאת יוסי ראית פעם אחרונה לפני 10 שנים או שלא הכרת כלל או לקרוא עדכונים מדעיים "מועילים" כמו הכתבה שהעלתי? 😃
אבל אתה רובוט בכלל לא?
@כל הפורום
מושון היה צריך לשנות את הכותרת ל"אורגזמה נשית זה בעצם שתן" וכל הפורום היה נכנס אוטומטית

ניסיתי לגרום לאישה להשפריץ ולא הצלחתי... תן איזה כמה טיפים..

3649717.jpg

אוף עד שנכנסתי כבר כל האקשן עבר... למה לא מתייגים אותי???

מרגיש לי כאילו יש איזו מישהי שכולם עברו עליה ואני נזכרתי לעבור עליה בדיליי...

@Alikk1998 אני מחפש את משה ברשת מ-2012 עם 0 הצלחה. אתה נתת לי את המוטיבציה לנסות שוב, ומצאתי הפעם. אתה אל, כל מה שתבקש אעשה:193ek:

@Alikk1998 אני מחפש את משה ברשת מ-2012 עם 0 הצלחה. אתה נתת לי את המוטיבציה לנסות שוב, ומצאתי הפעם. אתה אל, כל מה שתבקש אעשה:193ek:

בטח הלכת לרשימת חברים שלו וחיפשת משה 😆

ניסיתי אין שם משה 😭
למה לא ביקשתם?

https://m.facebook.com/profile.php?id=117289618923

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית