ייעוץ אישי לקראת צבא וגיבושים

TomerPerez

משתמש מתחיל
56
0
שלום,
שמי תומר, בעוד שלשה חודשים יש לי גיבוש חובלים. עד עכשיו עיקר האימונים שלי היה ריצות, 7:25 באלפיים, 5 קילומטרים בפחות מ25 דקות....
לפני כן לא התאמנתי בחדר הכושר אך כן כשלשה חודשים במכון קרוספיט, ואני יודע לבצע סקווט, דדליפט ובנץ.
המטרות שלי הן לצבור מסה עד כמה שניתן לקראת הגיבוש וגם לשפר את הכושר האירובי שלי. עד עכשיו בריצות עבדתי עם מאמן אישי ואני מקווה שנוכל להתאים את תכנית האימונים במכון לריצות.
רציתי לשאול, אם אפשר לבנות מסת שריר מספקת וגם לתחזק ולשפר את הכושר האירובי בתקופה של שלשה חודשים עד הגיבוש?
מי לוקח כעת את הייעוץ האישי, מה הניסיון שלו בתחום?
איך מתבצעת בדיקת טכניקה, על ידי סרטונים?
תודה

אהלן,

רציתי לשאול, אם אפשר לבנות מסת שריר מספקת וגם לתחזק ולשפר את הכושר האירובי בתקופה של שלשה חודשים עד הגיבוש?
אפשר, אבל אתה לא תשפר את 2 המרכיבים ב-100% בו זמנית כמו שאם היית מתרכז באחד מהם ב 90-100% מאמץ. בגלל שהזמן שלך קצוב אתה צריך לבחור מה יותר חשוב לך ולהתמקד במטרה הזו (אם כי לא לזנוח את השנייה פשוט לעשות אותה בעצימות נמוכה). לדוגמה, אם מסת שריר חשובה לך יותר, אתה תעשה 3 אימוני משקולות ותרוץ 2-3 פעמים בשבוע (תלוי גם בהתאוששות שלך, אולי תוכל גם לרוץ יותר). אם ריצה חשובה לך יותר, תצטרך לרוץ 4-5 פעמים בשבוע ולעשות 2 אימוני משקולות לכל היותר (עם התאמות כמו יום עצימות/התאוששות וכדומה).

מי לוקח כעת את הייעוץ האישי, מה הניסיון שלו בתחום?
אני זה שאייעץ לך כי אתה בין היתר תצטרך התאמות מסיביות בתזונה/אימונים וזה לא פשוט. הניסיון זה האתר הזה, הפורטל מאמרים, לימודים אקדמאים: פיזיולוגיה, מטבוליזם ונוירוביולוגיה. כמובן, גם מדריך חד"כ מוסמך מטעם וינגייט עם וותק של כמעט עשור בתחום ומאות לקוחות בייעוצים אישיים.

איך מתבצעת בדיקת טכניקה, על ידי סרטונים?
כן. יש גם אופציה לאימון אישי בתוספת תשלום באזור המרכז בלבד כרגע (ת"א). אם היית בעבר בקרוספיט ולימדו אותך טכניקה/ביצוע התרגילים אני לא חושב שיהיו בעיות מיוחדות בטכניקה אלא אם אתה יודע מראש שישנם אזורים הדורשים שיפור. רוב הלקוחות תיקנו את הטכניקה שלהם בתרגילים המורכבים מ-0 תוך 2-5 שבועות מהעלאת סרטונים בלבד.

בוא אני אעייץ לך משהו, בגיבושים המסת שריר היא לא הדבר שהכי משנה...
תעשה הרבה חוזק מנטלי, ואולי גב תחתון שכשישימו עליך משקל על הגב לא תתקפל שם...
לי בכל אופן ששמו משקל על הגב , הגב תחתון שלי פשוט צעק...

• פותח/ת השרשור
מבחנית משקלי עבודה אני נחשב מתאמן מתחיל, סקווט של 75X3X5 ודדליפט של 100X5 (לפני כחודשיים). לדעתך אני אוכל להתקדם בתקופה הזאת?
גדילה במסת השריר והתקדמות במשקלי העבודה חשובה לי,כלעוד אני אגיע לגיבוש עם כושר אירובי ברמה מספקת שלפי מה שהבנתי לא לוקח המון זמן להשיב ולשפר.
@Moshe

נערך לאחרונה:
מבחנית משקלי עבודה אני נחשב מתאמן מתחיל, סקווט של 75X3X5 ודדליפט של 100X5 (לפני כחודשיים). לדעתך אני אוכל להתקדם בתקופה הזאת?
גדילה במסת השריר והתקדמות במשקלי העבודה חשובה לי,כלעוד אני אגיע לגיבוש עם כושר אירובי ברמה מספקת שלפי מה שהבנתי לא לוקח המון זמן להשיב ולשפר.
@Moshe
כן אתה תתקדם בתקופה הזו אבל ככל שתוסיף יותר נפח מבחינת האימונים האירובים אתה תתקדם לאט יותר.

Back
למעלה תחתית