הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אנאבר ופרימו

אנאבר נחשב סטרואיד בטוח לשימוש עבור נשים בכמויות מסויימות, אבל שימי לב שרוב האנאבר שרץ הוא מזוייף ומכיל לפעמים דיבול
כדי לתת את האפקט של הכוח ודיבול כן יפגע בך. מאוד קשה להשיג היום אנאבר נקי... אל תסמכי על אף מוכר

אותי מעניין לדעת מה התופעות לוואי ..
שום זקן לא יהיה פה!!!!!!!
וואי וואי איזה עצבים בסך הכל מנסים לעזור לך לא צריך לתקוף , אני מכיר מישהי שלקחה אנבר תקופה והקול שלה השתנה תופעות לוואי הם מזעריות אבל אני מניח שזה אינדיווידואלי כמובן

בתור (גבר) שלקח אנאבר תופעות לוואי נמוכות מאד וכמעט בלתי מורגשות. במינונים גבוהים יותר (שגברים צריכים לקחת בשביל לראות תוצאות), יתכן ויהיה שיעור יתר, שינוי בקול, מעט מעט פצעים, חוסר תאבון.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
בתור (גבר) שלקח אנאבר תופעות לוואי נמוכות מאד וכמעט בלתי מורגשות. במינונים גבוהים יותר (שגברים צריכים לקחת בשביל לראות תוצאות), יתכן ויהיה שיעור יתר, שינוי בקול, מעט מעט פצעים, חוסר תאבון.

בהצלחה.
זקן אין מצב בארץ! שום שיערות לא יגדלו במקומות שהן לא צריכות להיות! ואני אוהבת את הקול הצפצפני שלי!!!!!!! זה בוודאות?

אנאבאר נחשב לחומר בטוח מאוד עבור נשים, יותר מפרימו לדעתי. יתרון נוסף שלו הוא זמן חיים קצר, מה שאומר שאם את מרגישה תופעות מסוימות אפילו מעט אפשר לרדת מיד ולמנוע נזק

אנאבאר אמיתי יש לאלפא פארמה ומוצר בשם Bonavar
😃

אם את לא מעוניינת באנדרוגנים, יש אוםציה לgh במינונים נמוכים מאוד (2iu בערך)
במינונים כאלו זה לא מאוד יקר

אגב, אני מאמין שאנאדרול הוא די בטוח לנשים
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12815555

Anadrol and Women
While it’s common for bodybuilders to suspect that Anadrol would be an even riskier choice for use by women than most anabolic steroids, actually the reverse is true. Medically, once per day dosing of 50 mg/day over extended periods has shown only amoderate rate of virilization problems. The same certainly cannot be said of Anavar, Dianabol, or Winstrol (stanozolol.) While not necessarily sufficient for high level female bodybuilding competition by today’s standards, such a dose actually is considerably more than needed by most women for excellent results in adding muscle, losing fat, and generally improving their physiques. Half this dose — 25 mg/day, preferably taken as divided doses — is very effective and is so far as I know the lowest-risk way to obtain this degree of benefit from anabolic steroids.

Even 12.5 mg/day in divided doses can be remarkably effective.

Anadrol and Virilization
This is not to say, however, that at even these reduced doses there is no risk of virilization. As seen from the fact that some women with time develop facial hair and voice hoarseness simply from their natural androgen levels, it’s possible for an individual woman to be on the threshold of virilization in the first place. In these cases, any added androgen, even oral DHEA supplementation, can trigger virilizing side effects. So it must be understood that risk does exist.

לקחתי מפורטל מחו"ל
מקווה שלא עברתי על החוקים

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אנאבאר נחשב לחומר בטוח מאוד עבור נשים, יותר מפרימו לדעתי. יתרון נוסף שלו הוא זמן חיים קצר, מה שאומר שאם את מרגישה תופעות מסוימות אפילו מעט אפשר לרדת מיד ולמנוע נזק

אנאבאר אמיתי יש לאלפא פארמה ומוצר בשם Bonavar
😃

אם את לא מעוניינת באנדרוגנים, יש אוםציה לgh במינונים נמוכים מאוד (2iu בערך)
במינונים כאלו זה לא מאוד יקר

אגב, אני מאמין שאנאדרול הוא די בטוח לנשים
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12815555

Anadrol and Women
While it’s common for bodybuilders to suspect that Anadrol would be an even riskier choice for use by women than most anabolic steroids, actually the reverse is true. Medically, once per day dosing of 50 mg/day over extended periods has shown only amoderate rate of virilization problems. The same certainly cannot be said of Anavar, Dianabol, or Winstrol (stanozolol.) While not necessarily sufficient for high level female bodybuilding competition by today’s standards, such a dose actually is considerably more than needed by most women for excellent results in adding muscle, losing fat, and generally improving their physiques. Half this dose — 25 mg/day, preferably taken as divided doses — is very effective and is so far as I know the lowest-risk way to obtain this degree of benefit from anabolic steroids.

Even 12.5 mg/day in divided doses can be remarkably effective.

Anadrol and Virilization
This is not to say, however, that at even these reduced doses there is no risk of virilization. As seen from the fact that some women with time develop facial hair and voice hoarseness simply from their natural androgen levels, it’s possible for an individual woman to be on the threshold of virilization in the first place. In these cases, any added androgen, even oral DHEA supplementation, can trigger virilizing side effects. So it must be understood that risk does exist.

לקחתי מפורטל מחו"ל
מקווה שלא עברתי על החוקים
אני רוצה לדעת אם יהיה עוד שיערות וקול גברי.. כל השאר פחות מעניין

למה לא ללכת על eca?
כמו שאמרו לא לגעת בוורמודז'ה את כנראה תשיגי זיוף אפילו שהמחיר מפתה
טוענים שבמינון בין 10-20 מ"ג לנשים יהיה בטוח, לכי על 10
ממה שקראתי 6 שבועות יספיקו.
לדעתי אם בכל זאת את הולכת על זה,
שלבי עם קלן או אפדרין, ואל תחפשי מחיר זול. באשר לפרימו סיפור דומה תצטרכי ללכת על מינון נמוך לא יודע בדיוק כמה, מקסימים 6 שבועות יש שעושות רק 4 שבועות
במקרה שמתחילות תופעות לוואי של שינוי הקול או התפתחות של מאפיינים זכריים תפסיקי מיד את השימוש והתופעות יעלמו אם לא תזניחי.

• פותח/ת השרשור
למה לא ללכת על eca?
כמו שאמרו לא לגעת בוורמודז'ה את כנראה תשיגי זיוף אפילו שהמחיר מפתה
טוענים שבמינון בין 10-20 מ"ג לנשים יהיה בטוח, לכי על 10
ממה שקראתי 6 שבועות יספיקו.
לדעתי אם בכל זאת את הולכת על זה,
שלבי עם קלן או אפדרין, ואל תחפשי מחיר זול. באשר לפרימו סיפור דומה תצטרכי ללכת על מינון נמוך לא יודע בדיוק כמה, מקסימים 6 שבועות יש שעושות רק 4 שבועות
במקרה שמתחילות תופעות לוואי של שינוי הקול או התפתחות של מאפיינים זכריים תפסיקי מיד את השימוש והתופעות יעלמו אם לא תזניחי.
בקיצור לא נוגעת.. אין מצב שיופיע אפילו מאפיין זכרי אחד!

gh זה לא הורמון גברי... איתו המאפיינים הגבריים לא יופיעו

וסביר להניח שלא, במינונים נמוכים, אבל אני לא יכול להבטיח לך דבר.
זה גם לא קורה בבום, זה תהליך שאפשר בקלות לתפוס אותו בתחילתו או למנוע אותו על ידי שימוש לפרקיי זמן קצרים ומינונים נמוכים

• פותח/ת השרשור
gh זה לא הורמון גברי... איתו המאפיינים הגבריים לא יופיעו

וסביר להניח שלא, במינונים נמוכים, אבל אני לא יכול להבטיח לך דבר.
זה גם לא קורה בבום, זה תהליך שאפשר בקלות לתפוס אותו בתחילתו או למנוע אותו על ידי שימוש לפרקיי זמן קצרים ומינונים נמוכים
לא לוקחת צ'אנס.. יש גבול גם פה..

בהנחה והמקור של האנבר שלך טוב.
בהנחה ואת לא עוברת את ה-20 מ"ג.

זקן לא יהיה.
גם לא קול עבה יותר.
ואפילו לא פין - אלא אם התחלת עם אחד מראש. (זה ציני כמובן..)

אנאבר נחשב כחומר בטוח לנשים ואף ניתן לנשים בגיל המעבר שחוות אותו באופן קשה.

• פותח/ת השרשור
בהנחה והמקור של האנבר שלך טוב.
בהנחה ואת לא עוברת את ה-20 מ"ג.

זקן לא יהיה.
גם לא קול עבה יותר.
ואפילו לא פין - אלא אם התחלת עם אחד מראש. (זה ציני כמובן..)

אנאבר נחשב כחומר בטוח לנשים ואף ניתן לנשים בגיל המעבר שחוות אותו באופן קשה.
בולבול עדיין אין לי וזה בדיוק מה שאני מנסה למנוע..

• פותח/ת השרשור
נו באמת, הסיכון זניח
נראה שאת מנסה שנשכנע אותך לקחת

Come to the dark side
אין פה עניין של שכנוע.. אפדרין וקלן לקחתי בסבבה, אין סיכונים נראים לעין והכל טוב..
אבל זקן? קול של גבר? יש גבול!!! חחחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית