עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בגיל 13 היה לי הקול שיש לך עכשיו כנראה ואני לא מגזים .. מפחד מזהאתה בן 17 אחי זה מה שמדאיג אותך ? אתה צריך לדאוג על דברים אחרים כמו טסטוסטרון וכו
מה הסיכוי שזה יגרם ? הקול שלי גם ככה נמוך משהו מפחיד וזה הדבר האחרון שאני צריך..
איך אתה יודע איך הקול שלי עכשיו חחבגיל 13 היה לי הקול שיש לך עכשיו כנראה ואני לא מגזים .. מפחד מזה
בטח שבסייקל הקול יכול להתעבות.לא משתנה הקול תפסיק לאכול סרט,
מה אתה חושב שבאמצע הסייקל יהיה לך קול של מיסטר בין ? הכל בסדר .
זאת היתה הנקודה שלי, שדווקא מזה הוא פוחד ?בטח שבסייקל הקול יכול להתעבות.
אומנם זה לא תמיד קורה וגם תלוי מאוד באופי החומרים ובמשתמש אבל זה בהחלט יכול לקרות..
אני יכול להגיד לך שאצלי הקול התעבה אבל אחר כך הוא חזר לעצמו.. בכל אופן זה היה ממש בקטנה זה לא שנהייתי דארת׳ ויידר
מתי הוא חזר לעצמו כשהפסקת את הסייקל ?בטח שבסייקל הקול יכול להתעבות.
אומנם זה לא תמיד קורה וגם תלוי מאוד באופי החומרים ובמשתמש אבל זה בהחלט יכול לקרות..
אני יכול להגיד לך שאצלי הקול התעבה אבל אחר כך הוא חזר לעצמו.. בכל אופן זה היה ממש בקטנה זה לא שנהייתי דארת׳ ויידר
חודש-חודשיים אחרי הזריקה האחרונה. כלומר קצת אחרי הpct.מתי הוא חזר לעצמו כשהפסקת את הסייקל ?
צודק לגמריזה מגניב רצח מה אתה מתלונן
זאת היתה הנקודה שלי, שדווקא מזה הוא פוחד ?
לא מ- לחץ דם, כבד, כליות
הקול זה ה- Main Issue אז שירגע זה לא שם.[/QU
תשמע אני מסכים איתך באופן כללי אבל כל אחד והפחדים שלו.
אני שמעתי כבר על אנשים שפחדו לקחת סטרואידים מחרמנות יתר שדווקא לדעתי זו אחת מתופעות הלוואי היותר נעימות של החומרים..
זה לא מגניב כשיש לך קול כמו שלי.. לא שמעת אותי בכלל אני בן 17 וחושבים שאני בן 28זה מגניב רצח מה אתה מתלונן
כןמה הסיבה שאתה רוצה להיכנס לסייקל בגיל 17?
אתה מבין את ההשלכות של סייקל בגיל כזה חוץ משינוי הקול?
משתנה אצלי מאוד! נהיה ממש בס בעיקר בטלפון אומרים לי
בחורות מתות על זה אחי. בטח בגיל 17 😃
אבל אתה לא באמת צריך סייקל תן לזה זמן תתאמן חזק תאכל נכון ובגיל 25 תחשוב בכיוון
הבנתי..יש ארסנל של תופעות לוואי אנדרוגניות במהלך שימוש בטסט במינונים מופרזים: נשירת שיער, אקנה, גדילת הערמונית, אגרסיביות וכן, גם עיבוי הקול. הופעת תופעת לוואי ספציפית באופן מאוד בולט היא די אינדיבידואלית. חלק סובלים מאקנה קשה ואילו אצל אחרים לא יופיע אפילו פצעון אך הנשירה תהיה מוגברת.
הכי נורא תעשה הסבה לדאבסטפ:)הבנתי..
תראו הבעיה שאני עושה ראפ ( שר ).. ויש לי ערוץ ביוטיוב עם סרטונים שמגיעים לקצת יותר ממליון צפיות ( קהל יעד חו"ל, אני לא אציין איזה ערוץ בשביל להשאר חסוי ) ..
בגלל זה הדאגה
פשש צחוקים איתךהכי נורא תעשה הסבה לדאבסטפ:)
אני מתאמן כבר שנתיים שנה SW ושנה חדר כושר .. וכבר קראתי את על הנעוצים והכלאל תלך לשם אחי...עזוב את הקול זו הדאגה הכי קטנה שלך.
לא נשמע כאילו אתה יודע משהו על הנושא בלי להעליב.
צבור קצת קילומטרז תלמד קרא נעוצים כנס לפורטל
תלמד להתאמן חזק ולאכול נכון ייתכן שתהיה מרוצה בלי חומרים לא ככה?