הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מילואים

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך

oz25

משתמש משקיע
7,975
2,377
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,827
7,975
2,377
Space חולון
כאילו לא מספיק כל המבצע האחרון וכל המבצעים והאימונים שהייתי בהם מאז השחרור(09'), הצבא עושה לי מחר אימון.

כמה שאלות למי שיודע:

האם אפשר לנסוע עם כרטיסי הנסיעה של המילואים ברכבת ?

איך מגיעים לבה"ד 13 ?

האם 18.1-20.1 זה כולל ה-20 או לא ?

רק לגבי השאלה אחרונה, זה אומר שב20 אתה הולך הביתה, בין אם זה ב6 בבוקר או ב8 בערב.

• פותח/ת השרשור
רק לגבי השאלה אחרונה, זה אומר שב20 אתה הולך הביתה, בין אם זה ב6 בבוקר או ב8 בערב.

כמו שאני מכיר את היחידה שלי - ב-22:00 אני יוצא משם. הכל הולך לאטטטטטטטטט

לבה"ד 13:
קח אוטובוס למרכזית נתניה
במרכזית נתניה קח קו 57. הוא עוצר עד השעה 10:00 ולפעמים עד 11:00 צמוד ל-ש.ג של מחנה 21.
תיכנס במחנה ותלך ישר עד הסוף (יש איזה 10 דקות הליכה) ואז ימינה לעוד עליה קטנה - הגעת לבה"ד 13

• פותח/ת השרשור
לבה"ד 13:
קח אוטובוס למרכזית נתניה
במרכזית נתניה קח קו 57. הוא עוצר עד השעה 10:00 ולפעמים עד 11:00 צמוד ל-ש.ג של מחנה 21.
תיכנס במחנה ותלך ישר עד הסוף (יש איזה 10 דקות הליכה) ואז ימינה לעוד עליה קטנה - הגעת לבה"ד 13

ואם אני מגיע ברכבת ? נראה לי עדיף יותר מאשר 700 אוטובוסים מחולון לת"א, מת"א למרכזית נתניה, ממרכזית נתניה לבית ליד, ומבית ליד לש"ג של הבה"ד.

ואם אני מגיע ברכבת ? נראה לי עדיף יותר מאשר 700 אוטובוסים מחולון לת"א, מת"א למרכזית נתניה, ממרכזית נתניה לבית ליד, ומבית ליד לש"ג של הבה"ד.
לא יודע לגבי רכבת.
וקו 57 נוסע ישירות ממרכזית נתניה למחנה 21.

נ.ב
איזה מילואים אתה עושה בבה"ד 13?

• פותח/ת השרשור
לא יודע לגבי רכבת.
וקו 57 נוסע ישירות ממרכזית נתניה למחנה 21.

נ.ב
איזה מילואים אתה עושה בבה"ד 13?

קו 57 של איזה חברה ?

בשירות החובה שלי הייתי במעברים של מ"צ(כן גם אני לא מת על זה...)

אז בגלל שלמ"צ ולמעברים אין יחידות מילואים, הצבא(אימחשימו) החליט להקים יחידה(אין לי מושג מה השם שלה, רק יודע לתאר את התפקיד שאנחנו עושים) שברגעי מלחמה תכווין את הכלים הכבדים ותפנה להם שטחים לעבר שטחי הלחימה.

עושה "אימון", אלוהים יודע למה צריך אימון כשהייתי בכל כך הרבה אימונים ומלחמות מאז שהשתחררתי ב-09.

קו 57 של איזה חברה ?

בשירות החובה שלי הייתי במעברים של מ"צ(כן גם אני לא מת על זה...)

אז בגלל שלמ"צ ולמעברים אין יחידות מילואים, הצבא(אימחשימו) החליט להקים יחידה(אין לי מושג מה השם שלה, רק יודע לתאר את התפקיד שאנחנו עושים) שברגעי מלחמה תכווין את הכלים הכבדים ותפנה להם שטחים לעבר שטחי הלחימה.

עושה "אימון", אלוהים יודע למה צריך אימון כשהייתי בכל כך הרבה אימונים ומלחמות מאז שהשתחררתי ב-09.
קבל תיקון טעות
קו 35 ולא 57
של חברת קווים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית