הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מילואים

Itaylib

משתמש מתחיל
247
107
נק' מוניטין:
212
247
107
אהלן, זומנתי למילואים ממחר עד חמישי בצאלים.
אלה מילואים ראשונים שלי ואני לא יודע ככ למה לצפות, מאמין שאחרי הההתחיילות נרד לשטח אבל משם מה קורה בדרך כלל? תרגילי כיתה\מחלקה\תרפל? או שהכל קצת יותר רגוע.
כמו כן אשמח לטיפים למה להביא איתי מעבר למדים\כלי רחצה\תחתונים\גרביים.

תודה רבה!

אהלן, זומנתי למילואים ממחר עד חמישי בצאלים.
אלה מילואים ראשונים שלי ואני לא יודע ככ למה לצפות, מאמין שאחרי הההתחיילות נרד לשטח אבל משם מה קורה בדרך כלל? תרגילי כיתה\מחלקה\תרפל? או שהכל קצת יותר רגוע.
כמו כן אשמח לטיפים למה להביא איתי מעבר למדים\כלי רחצה\תחתונים\גרביים.

תודה רבה!
לא יודע איפה אתה במילואים אבל עקרונית מילואים זה כמו סדיר רק לאט יותר.

• פותח/ת השרשור
לא יודע איפה אתה במילואים אבל עקרונית מילואים זה כמו סדיר רק לאט יותר.

כרמלי.
אני עדיין סוחב את השביזות של הסדיר, חצי שנה ושבוע של אזרחות וכבר קראו לי למילואים. עד מתי?!

זה די תלוי. בעיקרון כנראה שיהיה לכם מטווחי יום ולילה ליישור קו ורענון בשיעורים מסוימים. במידת הצורך גם תרגיל כיתה או מחלקה. תרפל זה כבד יחסית לא חושב שיספיקו איתכם.

מילואים ראשונים זה עננה שמתפוגגת מהר. אתה תכיר שם את הצוות שלך המפקדים ומשם והלאה זה יהיה פשוט יותר מנטלית.

תתארגן על הכל - ציוד אישי, מזון שנוח לקחת, החלפה וכדומה.

תביא כל מה שנראה לך רלוונטי לשבוע בצבא הסדיר, בנוסף פקל קפה אם יש לך..
מילואים זה כמו סדיר אבל מאוד תלוי בקצינים שלך, יכול להיות. שבוע שכונתי ויכול להיות שבוע כמעט כמו בסדיר.
בעיקרון יש x דברים לעשות, תעשו אותם ותשתחררו.. לרוב כל דבר לוקח פי 2 זמן, לא כולם צעירים בני 18.
מה שכן המשמעת רופפת מן הסתם

• פותח/ת השרשור
עוד שאלה ברשותכם, אמרו לי להגיע לצאלים אבל חוץ מזה כלום. אין לי שום מספר של איש קשר שם או אפילו של הקצינת קישור. למישהו יש מושג מה לעשות? להקלט שלישותית קודם או פשוט לחכות למושיע?

עוד שאלה ברשותכם, אמרו לי להגיע לצאלים אבל חוץ מזה כלום. אין לי שום מספר של איש קשר שם או אפילו של הקצינת קישור. למישהו יש מושג מה לעשות? להקלט שלישותית קודם או פשוט לחכות למושיע?
כנס ב-ש.ג תשאל איפה נקודת התכנסות לכרמלי
אם לא ידע שאל מישהו אחר
בסוף תמצא מישהו שיודע 😃

יהיה שלט בכניסה עם מספר הגדוד.
תביא מברשת שיניים ונייר טואלט, קצת בגדים שנוח לישון איתם, מגבת (למרות שלא בטוח שתתקלח רוב האימון), פנס, כרית קטנה לנגמ"ש, משהו לפתוח איתו שימורים וזה יספיק.
כרמלי.
אני עדיין סוחב את השביזות של הסדיר, חצי שנה ושבוע של אזרחות וכבר קראו לי למילואים. עד מתי?!
ככה זה בכרמלי בד"כ, ברוך הבא 😆

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית