הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל שני טסטוסטרון אפשרי בלבד?

• פותח/ת השרשור root1
  • פורסם בתאריך

root1

משתמש פעיל
797
103
נק' מוניטין:
221
797
103
זה אמנם רחוק ממני, רק עכשיו סיימתי PCT של סייקל ראשון, אבל עניין אותי לדעת, אפשרי בסייקל השני להשתמש שוב בטסטוסטרון בלבד ורק לשחק עם המינונים או שיהיה חייב לשלב חומרים נוספים? (לדוגמא דיבול).

אני מדבר כמובן מבחינת אפקטביות. יהיה תוצאות טובות מסייקל שכזה?
הסיכון לג'ינו ושאר הירקות עולה? ולגבי זמן הסייקל והPCT כמו בסייקל הראשון?

אני חושב שספורטאי עילית זה באמת הגדרה קצת כללית מדי.
אני מתכוון ליכולות פיזיות.

בענפי הכוח למשל יש שני משתנים חשובים מעבר למבנה הגוף והם : מסת השריר וגיוס יחידות מוטוריות.
לצורך העניין :

נשמע לי הגיוני שאדם מסויים יגיב טוב יותר לחומרים מבחינת בניית שריר, ולכן הוא יצליח להעפיל על אדם שבאופן טבעי היה חזק ממנו.

בענפי הכוח למשל יש שני משתנים חשובים מעבר למבנה הגוף והם : מסת השריר וגיוס יחידות מוטוריות.
לצורך העניין :

נשמע לי הגיוני שאדם מסויים יגיב טוב יותר לחומרים מבחינת בניית שריר, ולכן הוא יצליח להעפיל על אדם שבאופן טבעי היה חזק ממנו.
כתבת בתגובה הכותבת ששניהם משתמשים בחומרים.
בכל אופן, זה גם תלוי מה נתן למתחרה השני את היתרון על הראשון במהלך התקופה הטבעית של שניהם.

לצורך העניין :

לא רק הגיוני, גם נכון וקורה לא מעט. ללא קשר למידת הכוח של אדם מסוים כטבעי, אנשים שונים מגיבים במידה שונה לחומרים שונים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית